acha, man irgi patinka Giedriaus receptai
o kur tavo reportazas su kotletais
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 19, 17:10)
Suvalgytas Pasitaisysiu
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 19, 15:40)
reiks ir man nusipirkti zuvies, gal savaitgaliui seimai pagaminsiu ka nors
Esu isbandzius Sonatinos zuvi prancuziskai (jei gerai pamenu pavadinima), man labai patiko
6663, o tu zuvi kepei nevoliojus i miltus?
Esu isbandzius Sonatinos zuvi prancuziskai (jei gerai pamenu pavadinima), man labai patiko
6663, o tu zuvi kepei nevoliojus i miltus?
Ash taip pat kartais kepu Sonatinos prancuzishkaji varianta- labai skanu.
Ne, miltuose shi karta zuvies nevoliojau..
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 19, 14:14)
ir aciu visoms uz gerus zodzius
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 19, 15:14)
QUOTE(daluta @ 2008 02 19, 17:36)
Kaip apetitnai atrodo...
Istikruju cia geriau nelyst, kai sugalvoji biski pakust...
Ir kai turi atsisakyt paciu skaniausiu produktu...
QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 06:04)
Sparneliai su ryziais:
Vishtienos sparneliai (pamarinuoti majonezo/cesnako padaze) ir akepti keptuveje. Valgem su ryziais (kartais ryzius gaminu taip: puode su trupuciu aliejaus pakepu lauzytus spageti, kol paruduoja, tada supilam ryzius, shiek tiek apkepam ir pilam verdancio vandens, dedam prieskoniu..Troshkinam, kol vanduo ishgaruoja)
Silke:
I dumo skonio Zigmo silke ivyniojau po gabaleli pomidoro, idejau po riekele svoguno (galima ir be), i kiekviena suktinuka ilashinau kelis lashus balzaminio acto. Padazas: shaukshtelis majonezo, shaukshtas grietines, tarkuotas marinuotas agurkas, juodieji pipirai (labai patiko padazas:))
Burokeliu mishraine:
Visiems zinoma burokeliu mishraine: virti: burokeliai, bulves, morkos, pupeles (viskas kubeliais), marinuotas agurkas, juodieji pipirai, majonezas. Mishraine gavosi labai shviesi, nes turejau nedaug burokeliu )
Zuvis(tilapia):
Zuvyte marinavau para, likusiam marinate nuo super skaniu marinuotu pomidoru ..Trumpai pakepiau , priesh baigiant uzberiau Santa Marijos zuvies prieskoniu ir dziovintu prieskoniniu zoleliu..Virtas bulves apkepiau su bulviu prieskoniais..
Vishtienos sparneliai (pamarinuoti majonezo/cesnako padaze) ir akepti keptuveje. Valgem su ryziais (kartais ryzius gaminu taip: puode su trupuciu aliejaus pakepu lauzytus spageti, kol paruduoja, tada supilam ryzius, shiek tiek apkepam ir pilam verdancio vandens, dedam prieskoniu..Troshkinam, kol vanduo ishgaruoja)
Silke:
I dumo skonio Zigmo silke ivyniojau po gabaleli pomidoro, idejau po riekele svoguno (galima ir be), i kiekviena suktinuka ilashinau kelis lashus balzaminio acto. Padazas: shaukshtelis majonezo, shaukshtas grietines, tarkuotas marinuotas agurkas, juodieji pipirai (labai patiko padazas:))
Burokeliu mishraine:
Visiems zinoma burokeliu mishraine: virti: burokeliai, bulves, morkos, pupeles (viskas kubeliais), marinuotas agurkas, juodieji pipirai, majonezas. Mishraine gavosi labai shviesi, nes turejau nedaug burokeliu )
Zuvis(tilapia):
Zuvyte marinavau para, likusiam marinate nuo super skaniu marinuotu pomidoru ..Trumpai pakepiau , priesh baigiant uzberiau Santa Marijos zuvies prieskoniu ir dziovintu prieskoniniu zoleliu..Virtas bulves apkepiau su bulviu prieskoniais..
Man ne visas foto rodo...
Reiks pabandyti kijevo kotletus kepti orkaiteje ,o gal kas jau ir isbande
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 16:26)
kaip fantastiskai atrodo...o kur receptas
aciukas, o supjaustom vistos krutinele smulkiai, galima ir ne idedam smulkiai supjaustytus pievagrybius, kiausinis, truputuka dziuveseliu kad susilipdytu mase, aisku pagal skoni prieskoniu itt
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 16:38)
Daluta,kaip skanu labai megdavau farsiruotas vistu odeles - superinis skonis... aciu,kad priminei
o vat idomu ar tinka parduodamos saldytos odytes, ar jas imanoma prifarsiruot ar labai jau mazos, ispjaustytos itt
Musu pietus
makaronai su farsu, darzovemis troskinti grietineles padaze buvo labai skanu, siek tiek liko tai vakare atejo MB draugas tai ir jam teko, gavau komplimenta
makaronai su farsu, darzovemis troskinti grietineles padaze buvo labai skanu, siek tiek liko tai vakare atejo MB draugas tai ir jam teko, gavau komplimenta
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 19, 20:41)
o vat idomu ar tinka parduodamos saldytos odytes, ar jas imanoma prifarsiruot ar labai jau mazos, ispjaustytos itt
Tai zinoma, kad tinka As juk taip pat tokias pirkau, siaip jos buvo gan nemazos, beveik visas dalinau dar ir per puse
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 19, 21:41)
As seniau pirkdawau, ten jos ywairiu dydziu budawo kiek pamenu. Darydawau wieno kasnio kepsniukus, labai gerai ir skanu
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 19, 16:47)
Musu pietus
Oho kaip skanu
Gal galetum placiau kaip ta grietineles padaza padarei?