Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(burbulioke @ 2008 02 19, 11:18)
Mano wakaryksciai naktipieciai  blush2.gif  Saldi sriubyte  smile.gif

kaip seniai valgiau saldzia sriuba,mmm.reikes issivirt.pas mane irgi siandien bus zuvis,tik dar nesugalvoaju kaip paruosta.
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 02 19, 15:06)
labai skaniai atrodo  essen.gif

aha drinks_cheers.gif
Atsakyti
reiks ir man nusipirkti zuvies, gal savaitgaliui seimai pagaminsiu ka nors g.gif
Esu isbandzius Sonatinos zuvi prancuziskai (jei gerai pamenu pavadinima), man labai patiko thumbup.gif
6663, o tu zuvi kepei nevoliojus i miltus?
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 19, 13:14)
vistienos krutineles su pievagrybiais kotletukai ir bulvem paruostos ant garu ..
user posted image

kaip fantastiskai atrodo...o kur receptas rolleyes.gif
Atsakyti
Musu vakaryksciai pietus - maltos mesos suktinukai (farsa paruosiau kaip kotletams ir ivyniojau i broileriu odeles), o kadangi farso liko, tai dar ismeginau ir krepseliu su sampinjonais recepteli (as dariau kukuliukus smile.gif) Labai aciu uz recepta, buvo labai skanu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Daluta,kaip skanu bigsmile.gif labai megdavau farsiruotas vistu odeles - superinis skonis... aciu,kad priminei 4u.gif
Atsakyti
o gal zinot kaip daromas kijevo kotletas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 19, 15:38)
Daluta,kaip skanu bigsmile.gif labai megdavau farsiruotas vistu odeles - superinis skonis... aciu,kad priminei 4u.gif

Nu ner uz ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2008 02 19, 15:36)
Musu vakaryksciai pietus - maltos mesos suktinukai (farsa paruosiau kaip kotletams ir ivyniojau i broileriu odeles), o kadangi farso liko, tai dar ismeginau ir krepseliu su sampinjonais recepteli (as dariau kukuliukus  smile.gif) Labai aciu uz recepta, buvo labai skanu  thumbup.gif
user posted image

kaip skaniai atrodo, mama daznai darydavo su vistu odelem, as kai perku vistiena tik file tai ir neturiu tu odeliu cool.gif
o ten pakepintos bulves? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 19 vasario 2008 - 15:58
QUOTE(soske @ 2008 02 19, 15:52)

Receptukas 7 postas, truputi zemiau...gal tiks? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 19, 15:57)
kaip skaniai atrodo, mama daznai darydavo su vistu odelem, as kai perku vistiena tik file tai ir neturiu tu odeliu  cool.gif
o ten pakepintos bulves? bigsmile.gif

Aciu, Neryte bigsmile.gif 4u.gif Taip, salia kartu orkaiteje kepusios paskrudusios bulvytes smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi jau pietus verda, kepa smile.gif jei spesiu nufotkinti (nes papietausim ir lekiam i kina thumbup.gif ) tai idesiu savo makaronus kepintus su farsu, darzovemis grietineles padaze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 02 19, 16:52)

Vakar dariau 4u.gif

Labai gerai šį procesą aprašinėja Giedrius mirksiukas.gif Man jo receptai patinka 4u.gif
P.S. aš sviestą apvoliojau žalūmynuose 4u.gif

http://giedrius-v.li....com/17388.html
Atsakyti