6663,kaip skaniai idarytos paprikos atrodo mano šeimyna irgi sako ,kad nemėgsta,bet kad niekad nedariau iš kur jie gali žinot kad nemėgsta reiks butinai pasigaminti
QUOTE(ritulka3 @ 2008 01 31, 09:27)
6663,kaip skaniai idarytos paprikos atrodo mano šeimyna irgi sako ,kad nemėgsta,bet kad niekad nedariau iš kur jie gali žinot kad nemėgsta reiks butinai pasigaminti
Aš irgi niekad negaminau, o kai kažkada pasiūliau tai garsiausiai rėkia "nemėgstam" Mano mama taip gamina, tik į faršą pievagrybių nededa, skanu , tik reikia papriką mėgti, nes mėsytė prisigeria jos skonio Susigundžiau labai, tai šeimyną kurią dieną tikrai nustebinsiu
QUOTE(6663 @ 2008 01 30, 18:21)
ate dietoms
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 31, 00:51)
Kadangi patiko rutuliukai su pievagrybiais, tai to ikvepta siandien gaminau rutuliukus su sonine. Receptukas tas pats, tik vietoj sampinjonu, farsa apsukau sonine
nuotraukos ir skaniai atrodo
QUOTE(6663 @ 2008 01 31, 05:58)
gaminau jau visiems zinomus ir cia anksciau matytus idarytus pipirus :
Idaras: farshas su pievarybiais, troshkinosi su morkytem (bulves ishviriau atskirai):
[
Idaras: farshas su pievarybiais, troshkinosi su morkytem (bulves ishviriau atskirai):
[
gurkt
Gal kuri turit issaugojus 'sraigiu' receptuko nuoroda?? Nuo vakar vakaro skaitineju temas ir tik pavienias uzuomenas randu, o pacio receptuko ne
kaip iskepti kiaulienos nugarine idaryta pvz slyvom, kad mesa nebutu sausa?
gal kas zino?
gal kas zino?
QUOTE(Gitta @ 2008 01 31, 09:34)
Atrodo labai skaniai , skaniau nei su pievagrybiais , kažkur matyta ši idėja, bet užmiršta, reikės būtinai pabandyt. O koks ten padažiukas
Aciu visoms
Ten mano firminis padaziukas - majonezas po lygiai sumaisytas su tomatu ir smulkiai sutarkuoti marinuoti agurkeliai
QUOTE(Lacoste @ 2008 01 31, 12:50)
kaip iskepti kiaulienos nugarine idaryta pvz slyvom, kad mesa nebutu sausa?
gal kas zino?
gal kas zino?
Aš dažnai kepu nugarinės gabalą.Na sausoka jinai.Kai marinuoju,tai įpjaunu
ir pridedu lašinukų arba šoninės.Slyvų aš nededu,o marinuoju paprastai druska,pipirai,česnakas.
O cia vistienos krutineles su sonine.
Vistienos krutinelese padariau kisene ir ten pridejau tepamo varskes surio,pvz Philadelphia,apibarsciau pipirais ir vegeta,uzdejau po pora lapeliu salavijo ir apvyniojau sonine.Kepia orkaiteje mazdaug pusvalandi.Gavosi sultingos krutineles.Prie bulviu dar padariau saliero cipsu,vaizdas nekoks,bet siaip gan skanus salsteleje,prie vistienos kaip tik.
Sakes, kiek skanumynu prisiziurejau! Siandien zadu troskint vistiena obuoliu sultyse,gal ir assuspesiu nufotkint ir parodyt
O kol kas norejau paklaust, kaip jus kepat bulves orkaiteje Man jos sudega is virsaus, o vidus lieka neiskepes
O kol kas norejau paklaust, kaip jus kepat bulves orkaiteje Man jos sudega is virsaus, o vidus lieka neiskepes
QUOTE(ArGin @ 2008 01 31, 14:17)
Jei smulkiai supjauscius, tai vidus puikiai iskepa.
O nepjaustytas bulves is pradziu paverdu (10-15min), nusunkiu vandeni, idedu prieskoniu,siek tiek sviesto ir pakratau puode. O likus kokia 10min iki mesytes iskepimo, dedu i orkaite.
[quote=ArGin,2008 01 31, 14:17]
Sakes, kiek skanumynu prisiziurejau! Siandien zadu troskint vistiena obuoliu sultyse,gal ir assuspesiu nufotkint ir parodyt
gal butu galima recepteli troskintos vistienos obuoliu sultyse?
gal butu galima recepteli troskintos vistienos obuoliu sultyse?
QUOTE(busima_mama @ 2008 01 31, 11:34)
Jei smulkiai supjauscius, tai vidus puikiai iskepa.
O nepjaustytas bulves is pradziu paverdu (10-15min), nusunkiu vandeni, idedu prieskoniu,siek tiek sviesto ir pakratau puode. O likus kokia 10min iki mesytes iskepimo, dedu i orkaite.
Aha,as irgi panasiai darau,neluptas supjaustau skiltelemis paverdu,nusunkiu,sudedu priekoniu ir i aliejuota skarda ir i orkaite