QUOTE(daividija @ 2008 02 13, 15:55)
melione nebandziau,bet kepiau mazuose moliuguose.Buvo labai skanu ir sultinga.
bandžiau vakar, nu neypatingi man pasirodė

. Trūko rūgštelės

. Todėl kitą kartą vietoj meliono geriau dėsiu ananasus ir patieksiu išskobtame ananase
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2008 02 13, 21:53)
Na, kiek juos kepiau, visada mėsytė buvo labai skani ir sultinga.

Iš kokios faršo kepei?
kiaulienos

pati susimaliau kumpį. Nu net nežinau, kažkaip paskutiniu metu iš faršo kotletai man gaunasi sausi ir kieti. Nors mėsytę pati susimalu. Mamytės HELP, ką jūs dedat į mėsą, kad gautumėt minkštus kotletukus. Nes atrodo viską darau kip seniau, bet ne tokie gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2008 02 13, 22:18)
as tikriausiai vienintele, kuriai "Rudnosiukai" nepatiko 
Man daug skaniau visa apkeptu darzoviu idara sudeti i pamusta mesa-karbonadine ar krutinele arba "Zuikis". Cia Sonatinos ir, jei neklystu, Elenos mixas. Va tada super
Bet vis foto nenutaikau
O dabar kepu sonkauliukus pagal senovini aukstaiciu recepta. Neuzilgo idesiu. Labai skanu, ypac gyvenant Airijoj
6663, neturiu cia mesmales. Jei kepeneles sumalciau blenderi nebus per didele kose? O gal peiliu supjaustyti kuo smulkiau? O Sonatinos receptai geri

. Nepatingek susirast. Ten ideju milijonas. Trecdalis is ju yra siame puslapyje.
ne vienintelė(
jau išbraukiau juos iš savo gaminamų patiekalų sąrašiuko)
Papildyta:
QUOTE(*irma* @ 2008 02 14, 01:50)
tiesa pasakius as irgi gaminau rodnusiukus,bet deja teko nusivilti,tikejausi zymei kad bus skniau pasiskaicius komentarus ir pagirimus

tai pasakiau daugiau nebegaminsiu
ir aš