QUOTE(Nerytė @ 2008 02 09, 18:43)
Troskinta jautiena su darzovemis
QUOTE(Mildaja @ 2008 02 10, 20:52)
Suplaku kiaušinį su cukrumi, ištrinu su varške (viską dedu iš akies), tuomet sodą įberiu į kefyrą arba grietinę (geriausia, aišku, kaimiška grietinė). Tuomet dedu miltų tiek, kad galima būtų kočiot tešlą. Iškočiojam, bet nereikia plonai, tuomet su stikline arba puoduku išspaudžiu varškėčius ir kepu keptuvėj ant aliejaus. Tikrai labai skanu (nesvarbu, ar su grietine, ar vieni).
QUOTE(Mildaja @ 2008 02 10, 21:00)
O šiandien dariau SILKĘ SU BANANAIS. Bet čia toms, kas mėgsta saldžiai-supjausčiau silkę gabaliukais, svogūną kūbiukais, bananą ir sumaišiau su majonezu. Kadangi padauginau svogūno, o silkės neturėjau, įpjausčiau dar fermentinio sūrio, kad nebūtų taip aštru. Bet ir be sūrio skanu. Ir labai greitai pasidaro.
o kur nuotraukytes
QUOTE(pandora2006 @ 2008 02 10, 21:04)
as varskeciu nuo vaikystes nemegstu ypac virtu
o as keptu
QUOTE(grange @ 2008 02 10, 22:51)
aš ten praverčiau kitus ir užmačiau kibinus, ar esi dėjus kur recepčiuką, praleidau jei esi,gal gali pasakyt?
vat del kibinu ir as norejau paklaust
QUOTE(kriro @ 2008 02 11, 10:10)
Is tiesu tai siulau pagaminti kotletus idarytus bulviu kose, nes mano MB vakar buvo pritrenktas kapojo ir vis gyre ir dar klause is kur recepta gavau
ZOdziu, isverdu bulviu kose. Tada padarau farsa kaip kotletams, formuoju dubeneli ( kaip cepelinams) i ji dedu sauksta bulviu koses ir padarau cepelina ( bulviu kose lieka viduj) ir dedu i skarda, tada kepu orjkaitej 180 laipsniu ir kol iskepa kepant, labai graziai prasiskiria mesyte ir i pavirsiu islenda bulviu kose... nu zinokit, nors man ir dieta, suvalgiau vakar ir as viena. Beje recepta pasiskolinau is tokio puslapiuko www.kvieciupriestalo.lt .Greita, patogu ir skanu, bent jau musu seimynai.
ZOdziu, isverdu bulviu kose. Tada padarau farsa kaip kotletams, formuoju dubeneli ( kaip cepelinams) i ji dedu sauksta bulviu koses ir padarau cepelina ( bulviu kose lieka viduj) ir dedu i skarda, tada kepu orjkaitej 180 laipsniu ir kol iskepa kepant, labai graziai prasiskiria mesyte ir i pavirsiu islenda bulviu kose... nu zinokit, nors man ir dieta, suvalgiau vakar ir as viena. Beje recepta pasiskolinau is tokio puslapiuko www.kvieciupriestalo.lt .Greita, patogu ir skanu, bent jau musu seimynai.
sudomino mane sis receptukas butu smagu ir vaizdine medziaga pamatyt ir dar kiek laiko kepei tuos kotletus