QUOTE(Limcamca @ 2008 02 08, 17:51)
Parasykite daugiau apie padaza: kaip ji gaminate ir prie ko dar jis butu tinkamas?
Pas mane viskas is akies
Pasiemiau gana didele sauja spinatu, juos supjausciau gana smulkiai, tada sudejau i grietinele. Kad butu skaniau dar pasidarbavau blenderiu. Pakaitinau ant virykles visa tai ir idejau prieskoniu pagal skoni. Ai, tiesa, as dar idejau kapareliu.
Is tiesu, manau, kad i ji dar galima deti grietines. Siaip, as ji nusiziurejau is Double Coffe, ten buvo labai skani kalakutiena spinatu padaze...
Bandziau vakar ir grietineles padaza su apelsinu sultimis, bet nepavyko, turbut kazkokiu prieskoniu nezinau, ir skonis gavosi tik siaip sau
Ka tik drauge atsiunte:
Dvi draugės kalbasi:
- Žinai, mano vyras visai nekreipia į mane dėmesio. Grįžta namo ir iškart klausia: "Tai ką ėdamo turim?". Su juo tiesiog neįmanoma gyventi.
- Oi, tai čia visi vyrai tokie. Jie labai vaikiški ir paprasti. Maniškis anksčiau irgi taip elgdavosi, bet aš radau priemonę.
- Ir kokia ta priemonė?
- Labai paprasta: nusipirk kokius nors ypatingus drabužius, pavyzdžiui, juodą apsiaustą ir kaukę. Ir sutik jį taip apsirengusi. Pamatysi, iškart ims elgtis visiškai kitaip.
...Po kelių dienų draugės susitinka vėl:
- Žinai, padariau kaip tu sakei: nusipirkau juodą apsiaustą, kaukę, apsirengiau...
- Ir kaip?
- Jis vos parėjęs nužvelgė mane ir tarė: "Labas, Zoro. Tai ką ėdamo turim?".
Papildyta:
QUOTE(SUNO @ 2008 02 08, 18:13)
Kaip skaniai pyrageliai su dešrelem atrodo.
Gaminsim.
O cia mano gamintas jautienos guliašas su ryziais;susipjaustau jautiena juostelemis ir uzsimarinuoju iš vakaro su prieskoniukais,cesnakiuku,Kita diena jautienos gabaliukus apkepu , tada iberiu miltu ir tomato,viska išmaišau ir dedu i puoda kuriame uzverdu truputi vandens,dar idedu sutarkuota morkyte,svoguno ir krapu.
Butinai isbandysiu jusu recepta!
Taip skaniai atrodo, kad net seile tista!
Tik siandien gaminu pagal 6663 recepta idarytas paprikas