QUOTE(Nerytė @ 2008 02 07, 15:39)
Mano pirmieji pietus (antrieji bus pavakariais kai MB gris - karbonadas su bulvemis ir salotomis)
burokeliai, svogunas, marinuoti agurkeliai, prieskoniai, grietine+majonezas ir bandeles uzteptos lydytu sureliu su zolelemis
oi, kaip man dabar pusryciams tiktu..
skanumelis..
Neryte, pievagrybiai aishku tiks! tiks bet kokie grybai!! Portobello grybai gan gerai zinomi (jie tokie dideli, o cia buvo baby Portobello
)- labai skanus..
Ta vishtytes gabaleli kepiau su kelias grydeliais dziuveseliu
, kokias tik 5 minutes, nes marinavosi vishtiena apie para, tai greit ir ishkepe..Ant virhsaus ten suris Mozarella ir toks panashus i majoneza, tik skystas, padaziukas
egleegle paprikas troshkink apie 40 min, arba paprasciausiai patikrink, kada jos suminkshtes:) (gali ivariai troshkinti- ir ant virykles ir orkaitej..kaip tau lengviau)
Papildyta:
QUOTE(laukine @ 2008 02 07, 13:08)
blynai nerealus
maciau ir as tokias keptuves pirkti RIMI Vilniuje
cia mano kazkuria diena darytas guliasas.
receptas paprastas - kiauliena, morkytes, svogunai ir kt darzoves ka megstat
(darzoves pjausciau stambiau, kad butu ka pakramtyt
) kai apkepa idedu pora saukstu miltu, pakepinu, tada supilu paruosta buljona, idedu kelis saukstus grietines ir kecupo. ir zinoma prieskoniu nepamirsti
niam