Sveikutes,
labai dziaugiuos, kad uzklydau cia
siaip pati ne per labiausiai megstu valgyt daryt, daugiau pareiga
bet dabar kepu (jau orkaitej) Cicinsko kepsni
Dar skonio nezinau, ale kvapas tai superinis
Pati dar be pietu, tai taip laukiu mniam
Aciu visoms uz nuotraukas ir receptukus
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 01 30, 11:31)
Na va, tarp nuotrauku radau nufotografuota picą, ir neįkėliau, tai keliu dabar...
Pica su faršu
Reikės:
Malsenos miltų picai
Majonezo keleto šaukštų
Pomidorų padažo keleto šaukštų
Faršo (kokį mėgstate) apie 300-400 gr.
Svogūnų
Paprikų
Fermentinio sūrio
Prieskonių
Aš blyną dažniausiai darau iš Malsenos miltų picai, kažkaip neblogai gaunasi. Į tuos miltus reikia ipilti vandens ir aliejaus ir išminkyti, tada palikti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Aš laikau eletrinėje orkaitėje, nustačiusi 50 laipsnių temperatūrą.
Taigi pakilusią tešla dar kartą išminkome ir iškočiojame blyną. Man kažkoks nelabai apvalus gavosi...
Tada blyną patepame majonezu, pomidorų padažu. Pakepiname faršą su prieskoniais ir paskirstome ant picos, tada pakepiname svogūnus, juos irgi paskirstome ant picos, beriame supjaustytas paprikas, ir visas kitas daržoves kokias turite ir mėgstate. Ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Aš prieš sūrį vyro picos pusėje užbarstau čili pipirų, nes jam aštriai patinka.
Ir viskas, šauname į orkaitę, 200 laipsnių temperatūroje kepame maždaug 25-35 minutes. Gal kam sukepusi daugiau patinka, tai galima ir ilgiau.
O man is Malsenos miltu pica nesigavo, tas pagrindas toks kietas buvo, kaip dziuveselius vyras su dukra valge
Pradėjau naują gyvenimo būdą 2010 11 10, ūgis 168 cm.