Vakar kepiau picą
Mielinę tešlą dariau iš malsenos mišinio picai, iš viso kiekio (kepiau 2 picas), padalinau pusiau ir suformavau du apskritimus, dėjau į iki 30 C temp. įkaitintą orkaitę valandai, kad pakiltų
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3961s.jpg)
Kadangi yra laiko, tai pasiruošiu svogūnus, marinuotus agurkus, marinuotus pievagrybius ir mėsytę (darau visada su virta vištos krūtinėle, man taip skaniausia, bet šį kartą neturėjau
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
)
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3965s.jpg)
Pakilus tešla atrodo taip
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3963s.jpg)
Iškočioju ir dedu i aliejum ištepta skardą, užlankstau kraštus, patepiau aliejum ir subadžiau šakute
Pabarstau tarkuotą fermentinį sūrį
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3967s.jpg)
Dedu likusius poduktus
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3968s.jpg)
Ir užpilu padažiuku (pomidorų padažas, majonezas, truputį vandens ir daug picos prieskonių)
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3969s.jpg)
Pašaunu į iki 220 laipsnių C įkaitintą orkaitę ir kepu apie 20 min. Taip atrodo iškepus
![user posted image](http://i196.photobucket.com/albums/aa68/Jettemarrr/Patiekalai/IMG_3970s.jpg)
Skanaus