Vakar kepiau picą
Mielinę tešlą dariau iš malsenos mišinio picai, iš viso kiekio (kepiau 2 picas), padalinau pusiau ir suformavau du apskritimus, dėjau į iki 30 C temp. įkaitintą orkaitę valandai, kad pakiltų

Kadangi yra laiko, tai pasiruošiu svogūnus, marinuotus agurkus, marinuotus pievagrybius ir mėsytę (darau visada su virta vištos krūtinėle, man taip skaniausia, bet šį kartą neturėjau

)

Pakilus tešla atrodo taip

Iškočioju ir dedu i aliejum ištepta skardą, užlankstau kraštus, patepiau aliejum ir subadžiau šakute
Pabarstau tarkuotą fermentinį sūrį

Dedu likusius poduktus

Ir užpilu padažiuku (pomidorų padažas, majonezas, truputį vandens ir daug picos prieskonių)

Pašaunu į iki 220 laipsnių C įkaitintą orkaitę ir kepu apie 20 min. Taip atrodo iškepus

Skanaus