šiandien gaminau krepšiukus su obuoliais - labai skanu - dėkoju už receptuką.
Lietuvishkos Uzgavenes baigesi , o pas mus dar tesiasi, tad blynai vakarienei:
mb ragavo saldzius (ash nelabai megstu ): "Biskwick" miltai, kiaushinis, pienas, puse shaukshtelio kepimo milteliu, truputis vanilinio cukraus, lashelis citrinos sulciu:
Ash skanavau nesaldzius: miltai, kiaushinis, pienas, kelis shaukshtai varshkes, druska. Deshineje lekshtes puseje: blyneliai su idaru: turejau truputi keptos vishtos, supjausciau mazyciais gabaleliais, sumaishiau su tarkuotu Mozarella suriu ir priberus tarp blyneliu pakepiau dar 5 min..Labai patiko
mb ragavo saldzius (ash nelabai megstu ): "Biskwick" miltai, kiaushinis, pienas, puse shaukshtelio kepimo milteliu, truputis vanilinio cukraus, lashelis citrinos sulciu:
Ash skanavau nesaldzius: miltai, kiaushinis, pienas, kelis shaukshtai varshkes, druska. Deshineje lekshtes puseje: blyneliai su idaru: turejau truputi keptos vishtos, supjausciau mazyciais gabaleliais, sumaishiau su tarkuotu Mozarella suriu ir priberus tarp blyneliu pakepiau dar 5 min..Labai patiko
QUOTE(6663 @ 2008 02 05, 20:08)
Lietuvishkos Uzgavenes baigesi , o pas mus dar tesiasi, tad blynai vakarienei:
mb ragavo saldzius (ash nelabai megstu ): "Biskwick" miltai, kiaushinis, pienas, puse shaukshtelio kepimo milteliu, truputis vanilinio cukraus, lashelis citrinos sulciu:
Ash skanavau nesaldzius: miltai, kiaushinis, pienas, kelis shaukshtai varshkes, druska. Deshineje lekshtes puseje: blyneliai su idaru: turejau truputi keptos vishtos, supjausciau mazyciais gabaleliais, sumaishiau su tarkuotu Mozarella suriu ir priberus tarp blyneliu pakepiau dar 5 min..Labai patiko
mb ragavo saldzius (ash nelabai megstu ): "Biskwick" miltai, kiaushinis, pienas, puse shaukshtelio kepimo milteliu, truputis vanilinio cukraus, lashelis citrinos sulciu:
Ash skanavau nesaldzius: miltai, kiaushinis, pienas, kelis shaukshtai varshkes, druska. Deshineje lekshtes puseje: blyneliai su idaru: turejau truputi keptos vishtos, supjausciau mazyciais gabaleliais, sumaishiau su tarkuotu Mozarella suriu ir priberus tarp blyneliu pakepiau dar 5 min..Labai patiko
kaip skaniai atrodo o ypac tie nesaldus blyneliai reiks butinai isbandyti
QUOTE(daividija @ 2008 02 02, 14:51)
O as siandien pasigaminau lasisos uztepele Smulkiai supjausciau rukyta lasisa,poro ir sviezio agurko,viska sumaisiau su saukstu majonezo.labai skaniai pavalgiau.
ačiū už receptą išbandžiau skanu
Sveikos mergytes
Cia kazkuri klause is kokiu desreliu geriausiai gaunasi tos sirdeles, tai kaip kitom tai nezinau bet man is tu popieriniu niekad irgi neiseina, geriau mano manymu tos kur truputi nors parukytos buna tai tos patvaresnes ir man is ju graziai gaunas
Bet cia tik is mano praktikos patarimas
Moderatoriai nepykit kad ne visai i tema parasiau
Cia kazkuri klause is kokiu desreliu geriausiai gaunasi tos sirdeles, tai kaip kitom tai nezinau bet man is tu popieriniu niekad irgi neiseina, geriau mano manymu tos kur truputi nors parukytos buna tai tos patvaresnes ir man is ju graziai gaunas
Bet cia tik is mano praktikos patarimas
Moderatoriai nepykit kad ne visai i tema parasiau
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 05, 15:29)
As tai bulves su suriu ir majonezu darau taip: isverdu bulves, nusunkiu ir sudedu smulkiai tarkuota suri sumaisyta su suriu, siek tiek pieno ar vandens, kad lengviau issimaisytu su bulvemis ir prieskoniai - provanco zoles ir truputis cesnako , viska ismaisau, suris issilydo ir skanaus
O daugiau nebeapkepi, kol sūris išsilydo ?
QUOTE(Jūja @ 2008 02 06, 14:13)
O daugiau nebeapkepi, kol sūris išsilydo ?
ne, jis kuo puikiausiai issilydo puode nuo karstu bulviu
Kiaulienos vyniotinis su džiovintais vaisiais
Kiaulienos kumpį (dar geriau nugarinę) išmušame, marinuojame aliejiniame marinate (druska, truputį česnako, pipirai, čiobrelis, šiek tiek čili paprikos miltelių, kitų mėgstamų prieskonių, aliejaus tiek, kad prieskoniai būtų kaip košelė). Marinuoju apie parą. Džiovintus abrikosus, slyvas, razinas išmirkome per naktį nedideliame kiekyje vandens.
Susukame vyniotinį, apsukame siūlu ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą -pusantros.
Kiaulienos kumpį (dar geriau nugarinę) išmušame, marinuojame aliejiniame marinate (druska, truputį česnako, pipirai, čiobrelis, šiek tiek čili paprikos miltelių, kitų mėgstamų prieskonių, aliejaus tiek, kad prieskoniai būtų kaip košelė). Marinuoju apie parą. Džiovintus abrikosus, slyvas, razinas išmirkome per naktį nedideliame kiekyje vandens.
Susukame vyniotinį, apsukame siūlu ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą -pusantros.
sveikos sauniosios seimininkes pagaliau mokslai baigti, daugiau laisves virtuveje ir fantazijos, o kai pasiziuriu, kiek jus cia visko gaminat, tai ohoho
siandien pasninkaujam, tai sedevru jokiu negaminau, tik silke su ananasais
bet jau pradesiu ko gero ir as savo patiekalus jums rodyti
bet negaliu atsistebeti jusu ismone... nu visi patiekalai is tiesu yra nerealus
siandien pasninkaujam, tai sedevru jokiu negaminau, tik silke su ananasais
bet jau pradesiu ko gero ir as savo patiekalus jums rodyti
bet negaliu atsistebeti jusu ismone... nu visi patiekalai is tiesu yra nerealus
QUOTE(Ugnužė @ 2008 02 06, 14:32)
Kiaulienos vyniotinis su džiovintais vaisiais
Kiaulienos kumpį (dar geriau nugarinę) išmušame, marinuojame aliejiniame marinate (druska, truputį česnako, pipirai, čiobrelis, šiek tiek čili paprikos miltelių, kitų mėgstamų prieskonių, aliejaus tiek, kad prieskoniai būtų kaip košelė). Marinuoju apie parą. Džiovintus abrikosus, slyvas, razinas išmirkome per naktį nedideliame kiekyje vandens.
Susukame vyniotinį, apsukame siūlu ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą -pusantros.
Kiaulienos kumpį (dar geriau nugarinę) išmušame, marinuojame aliejiniame marinate (druska, truputį česnako, pipirai, čiobrelis, šiek tiek čili paprikos miltelių, kitų mėgstamų prieskonių, aliejaus tiek, kad prieskoniai būtų kaip košelė). Marinuoju apie parą. Džiovintus abrikosus, slyvas, razinas išmirkome per naktį nedideliame kiekyje vandens.
Susukame vyniotinį, apsukame siūlu ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą -pusantros.
labai skaniai atrodo
QUOTE(daividija @ 2008 02 02, 13:51)
O as siandien pasigaminau lasisos uztepele Smulkiai supjausciau rukyta lasisa,poro ir sviezio agurko,viska sumaisiau su saukstu majonezo.labai skaniai pavalgiau.
išbandžiau ir aš vakar labai skanu, ačiū autorei už šaunią ir skanią idėją darysiu ir darysiu dabar
p.s. labai gera tema, pilna puikių receptukų