[quote=nuosirdi,2008 02 07, 00:22]
Sveikos mezgejeles, labai grazus jusu darbeliai ir modeliukai, as tik megeja, bet ir noriu parodyti liemene, kuria ka tik baigiau
Liemene Ir spalvos labai grazios ir rasciukai ,zaisminga ir grazu O modeliukas patenkintas?
Aciu mergaites, smagu girdeti gerus atsiliepimus
ale kokia nuostabi mintis, visus siulu galiukus panaudot o kiek turiu
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 06, 23:22)
Sveikos mezgejeles, labai grazus jusu darbeliai ir modeliukai, as tik megeja, bet ir noriu parodyti liemene, kuria ka tik baigiau
Cia ideja...
cia tas kas gavosi man...
Cia ideja...
cia tas kas gavosi man...
puikus darbelis matau kad uzdejusi esi katineli kaip tu ji pritvirtinai? prisiuvai? as tai nusipirkus esu tokiu paveiksleliu, bet ju kita puse kazkokia skaidri ir kieta, galvoju gal lygintuvu tik uzlyginti reikia ir bijau bandyti kad nesugadinciau
nuosirdi, labai graži liemenė
nuosirdi, labai labai , vaikiškai linksma
QUOTE(nekava @ 2008 02 07, 12:48)
puikus darbelis matau kad uzdejusi esi katineli kaip tu ji pritvirtinai? prisiuvai? as tai nusipirkus esu tokiu paveiksleliu, bet ju kita puse kazkokia skaidri ir kieta, galvoju gal lygintuvu tik uzlyginti reikia ir bijau bandyti kad nesugadinciau
Aciu, o tuos lipdukus as visgi apsiuvau, gelytes apsiuvau aplink jos viduriuka, o katineli aplink juoda juostele, nieko nesimato, bet jie skirti su karst lygintuvu, bet kartais, atvimpa, nesilaiko, geriau prissiuti
QUOTE(dorin @ 2008 02 07, 14:10)
Koks grozis
QUOTE(spyglis2 @ 2008 02 07, 15:15)
nuosirdi, labai graži liemenė
QUOTE(polo @ 2008 02 07, 16:57)
nuosirdi, labai labai , vaikiškai linksma
Aciu labai uz mano darbelio ivertinima
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 06, 23:22)
labai grazu...