Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

[quote=nuosirdi,2008 02 07, 00:22]
Sveikos mezgejeles, labai grazus jusu darbeliai ir modeliukai, as tik megeja, bet ir noriu parodyti liemene, kuria ka tik baigiau 4u.gif
Liemene thumbup.gif Ir spalvos labai grazios ir rasciukai ,zaisminga ir grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O modeliukas patenkintas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 07 vasario 2008 - 00:26
Aciu mergaites, smagu girdeti gerus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
ale kokia nuostabi mintis, visus siulu galiukus panaudot thumbup.gif o kiek turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 06, 23:22)
Sveikos mezgejeles, labai grazus jusu darbeliai ir modeliukai, as tik megeja, bet ir noriu parodyti liemene, kuria ka tik baigiau 4u.gif
Cia ideja...
user posted image
cia tas kas gavosi man...
user posted image

puikus darbelis wub.gif matau kad uzdejusi esi katineli bigsmile.gif kaip tu ji pritvirtinai? prisiuvai? as tai nusipirkus esu tokiu paveiksleliu, bet ju kita puse kazkokia skaidri ir kieta, galvoju gal lygintuvu tik uzlyginti reikia g.gif ir bijau bandyti kad nesugadinciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 07, 00:22)

Koks grozis wub.gif
Atsakyti
nuosirdi, labai graži liemenė thumbup.gif
Atsakyti
nuosirdi, labai labai wub.gif , vaikiškai linksma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2008 02 07, 12:48)
puikus darbelis  wub.gif  matau kad uzdejusi esi katineli  bigsmile.gif  kaip tu ji pritvirtinai? prisiuvai? as tai nusipirkus esu tokiu paveiksleliu, bet ju kita puse kazkokia skaidri ir kieta, galvoju gal lygintuvu tik uzlyginti reikia  g.gif  ir bijau bandyti kad nesugadinciau  doh.gif

Aciu, o tuos lipdukus as visgi apsiuvau, gelytes apsiuvau aplink jos viduriuka, o katineli aplink juoda juostele, nieko nesimato, bet jie skirti su karst lygintuvu, bet kartais, atvimpa, nesilaiko, geriau prissiuti 4u.gif
QUOTE(dorin @ 2008 02 07, 14:10)
Koks grozis  wub.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2008 02 07, 15:15)
nuosirdi, labai graži liemenė  thumbup.gif

QUOTE(polo @ 2008 02 07, 16:57)
nuosirdi, labai labai wub.gif , vaikiškai linksma thumbup.gif

Aciu labai uz mano darbelio ivertinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 06, 23:22)

labai grazu... thumbup.gif
Atsakyti
nuoširdi- liemenė labai labai super wub.gif o čia mano paskutinis darbelis dukrytei- irgi ilga liemenė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 02 07, 23:11)
nuoširdi- liemenė labai labai super  wub.gif  o čia mano paskutinis darbelis dukrytei- irgi ilga liemenė  biggrin.gif

user posted image

Labai faina :wub
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 02 07, 23:11)
nuoširdi- liemenė labai labai super  wub.gif  o čia mano paskutinis darbelis dukrytei- irgi ilga liemenė  biggrin.gif

user posted image

Laaaaabai grazi wub.gif As dar nebandzius kapisono megzt, net nezinau ar sugebeciau blush2.gif

Mergaites aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti