Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(rirka @ 2008 02 02, 16:11)
sveikos, prisiziurejau cia toku grozybiu, kad ohoho thumbup.gif  thumbup.gif  ir as nusprendziau numegzti savo leliukui megztuka, bet su gobtuvu, tik va beda, nemoku gobtuvo mezgti, todel prasau padekit, paaiskinkit, kaip reikia megzti gobtuva

as mezgu nuo kaklo kaip dideli koines kulna, tik link pakausio siek tiek platinu... arba numezgu didele apykakle, kad virs galvos sueitu ir virsuj susiuvu, tada gaunasi kaip buratino , toks smailas (kaip ten jis vadinasi) galima bumbula prikabint smile.gif na jei visiai nieko nesupratai rasyk bandysiu paaiskint paeiliui

QUOTE(renkyte @ 2008 02 02, 19:59)
nepakartojamai grazu... wub.gif fantastika... thumbup.gif

QUOTE(janike1 @ 2008 02 02, 20:07)
Lucra,laaaaaaaaabai grazu ir saunu wub.gif

QUOTE(Oresta3 @ 2008 02 02, 21:01)
Labai faina, darbstuole tu thumbup.gif

QUOTE(saldainia @ 2008 02 03, 16:10)
Lucra, labai gražu.

dekoju kad neispeiket
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 03, 10:43)
Pradėjau megzti nuo vienos ausies, numezgiau kokio man reikia dydžio, bet nenuleidau akių,tada mezgiau ant tų pačių virbalų kitą. O paskui dėjau akis vienai ir kitai po vienodai, kol užteko dydžio. Užpakalyje pradėjau dėti anksčiau, o priekyje dariau didesnį išlinkimą. Kai jau buvo reikiamo dydžio, mezgiau tiesiai, o pasku nuleidinėjau akis. parodyt lengviau blush2.gif Jei ką,kai susitiksim, paaiškinsiu mirksiukas.gif

blink.gif labai jau sudetingai skamba... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos 4u.gif
Tikiuosi, kad čia pataikiau su savo klausimu blush2.gif
Norėčiau sužinoti, ką aplamai reikia numegzti naujagimiui? bigsmile.gif Ir po kiek vienetų? blush2.gif Lelius gims rugpjūčio vidury 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 02 04, 11:23)
Sveikos, mezgėjos  4u.gif
Tikiuosi, kad čia pataikiau su savo klausimu  blush2.gif
Norėčiau sužinoti, ką aplamai reikia numegzti naujagimiui?  bigsmile.gif Ir po kiek vienetų?  blush2.gif  Lelius gims rugpjūčio vidury  4u.gif

Oi net nezinau, gali kokia anklodyte nusinerti ar nusimegsti, as kai buvau nescia numezgiau leliui du megstinukus, ir neprireike, lelis gime kove, tai jau buvo atsile, be to naujagimi rengdavau ploniau ir siltai apklodavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 02 04, 14:23)
Sveikos, mezgėjos  4u.gif
Tikiuosi, kad čia pataikiau su savo klausimu  blush2.gif
Norėčiau sužinoti, ką aplamai reikia numegzti naujagimiui?  bigsmile.gif Ir po kiek vienetų?  blush2.gif  Lelius gims rugpjūčio vidury  4u.gif

Tikrai reikės kojinaičių, gal megztų/nertų batukų. Vėliau reiks šiltos kepuraitės, bet ją galima ir nusipirkti. Pati buvau numezgusi kombinzonėlį, bet taip ir nepranešiojom blush2.gif Neradau, kur jį pritaikyti.

Mano galva dar visada reikalingas apklotėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 02 04, 14:48)
Oi net nezinau, gali kokia anklodyte nusinerti ar nusimegsti, as kai buvau nescia numezgiau leliui du megstinukus, ir neprireike, lelis gime kove, tai jau buvo atsile, be to naujagimi rengdavau ploniau ir siltai apklodavau mirksiukas.gif

sveikos smile.gif
aš irgi mezgu būsimam naujagimiui. Manau, kad galima megzti ir megztukus, tik reikia didesnį dydį taikyti. Jeigu vaikelis gims vasarą, reiškia rudeniui. smile.gif
Aš nusipirkau keletą drabužių 62 dydžio ir mezgu pagal juos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 04, 15:09)
aš irgi mezgu būsimam naujagimiui. Manau, kad galima megzti ir megztukus, tik reikia didesnį dydį taikyti. Jeigu vaikelis gims vasarą, reiškia rudeniui. smile.gif
Aš nusipirkau keletą drabužių 62 dydžio ir mezgu pagal juos  smile.gif.

as irgi nestuke.gif nusimezgiau pora megztuku, kombinezona, ir viska rengiames. o dabar matau, kad reikia kepurytes butinai, pirstinyciu ir batuku siltu wub.gif tai mezgu tik dabar.
Atsakyti
user posted image

Ir mes rodomės ax.gif
Atsakyti
koti , kaip visada, tobula wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau grozis wub.gif ir mergaites ir rubeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 02 04, 16:53)
user posted image
Ir mes rodomės ax.gif

Rūbeliai labai gražūs, bet mergytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 02 04, 16:45)
as irgi  nestuke.gif nusimezgiau pora megztuku, kombinezona, ir viska rengiames. o dabar matau, kad reikia kepurytes butinai, pirstinyciu ir batuku siltu  wub.gif tai mezgu tik dabar.

smile.gif ir aš panaudojau viską, ką buvau numezgusi vaikiukui, išskyrus vieną kepurę, kur nepataikiau nei dydžio, nei formos. Kadangi mano dukrytė žieminukė, tai uždėdavau iš pusvilnės megztas kelnytes su megztuku, kojinytes. O apklotėlio nemezgiau, man patiko medvilniniai ploni apklotėliai, greičiau išskalbdavau ir išdžiūdavo atpylus ar aplaisčius. Juk galima rūbelius megzti iš medvilninių siūlų, tai toks megztukas nebus labai šiltas, tiks ir pavasarinukams ar vasarinukams į lauką einant. O megzti pagal tam tikro dydžio drabužėlius - gera idėja thumbup.gif , aš irgi taip darau, nes kitaip galima nusigrybauti, jei neturi supratimo kokio dydžio ar proporcijų reikia. Ypač kai mezgi pirmam vaikui ir nėra pagal ką pamatuoti.
Atsakyti