Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(jurgitasta @ 2008 03 18, 16:22)
Labai labai grazu Coliuke. Moki savo paneles puosti  mirksiukas.gif  thumbup.gif .

reikalavimai ju kartais tokie OOOOOO... kad reik pagalvot kaip ispildyt... ypac didziosios del rubu doh.gif
Atsakyti
Gražus vokelis mažyliuiuser posted image
Išmatavimai(jei matysis kažkas)
O šitie man pasirodė juokingi
user posted image
Atsakyti
prisiziurejau jusu grozybiu. ir pati sumaniau pasigirti savo darbeliais, bet... nemoku ikelt nuotraukyciu. pabandziau per talpink.com raso, kad netinkamas formatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 18, 19:03)
prisiziurejau jusu grozybiu. ir pati sumaniau pasigirti savo darbeliais, bet... nemoku ikelt nuotraukyciu. pabandziau per talpink.com raso, kad netinkamas formatas  g.gif

galas nuorodos turi buti .jpg
jei tavo nuorodoj po jpg dar yra kazkokie skaiciai, ar kas, nutrink juos. turetu iseiti. arba kelk per www.keep4u.ru ir nukopijuok antra nuoroda, tada paste daryk iskart cia. lengviausia iseitis
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės,

Čia ankstesnis mano darbelis, dabar jau išaugtas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 03 18, 20:37)
galas nuorodos turi buti .jpg
jei tavo nuorodoj po jpg dar yra kazkokie skaiciai, ar kas, nutrink juos. turetu iseiti. arba kelk per www.keep4u.ru ir nukopijuok antra nuoroda, tada paste daryk iskart cia. lengviausia iseitis

aciu 4u.gif

rubelis mazam mazam berniukui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaju: 18 kovo 2008 - 19:58
QUOTE(jurgaju @ 2008 03 18, 19:03)
nemoku ikelt nuotraukyciu

kai pabandziau kelti per www.keep4u.ru man laaaabai thumbup.gif Pabandyk ir tu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 18 kovo 2008 - 21:03
QUOTE(sherla @ 2008 03 18, 22:02)
kai pabandziau kelti per www.keep4u.ru man laaaabai  thumbup.gif  Pabandyk ir tu

Man irgi, ten paprasta ir greita. thumbup.gif
Atsakyti
jei čia tavo pačios darbas, tai labai wub.gif
[/quote]mano mano kadangi su vaikais namie sedziu tai ir megalioju ka sumastauaciu uz atsiliepimus
Atsakyti
priminkit kur rasti rubeliu krikstynoms 4u.gif nerandu, atsibodo narsyt verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti