Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

ruci ačiū
Atsakyti
QUOTE(rain @ 2008 03 14, 13:04)
user posted imageLABAI ACIU NIUMA PAGALIAU PAVYKO

ups netyčiauser posted image buvau istrynus nuotr dedu dar karta
Atsakyti
QUOTE(rain @ 2008 03 14, 15:04)
ups netyčiauser posted image buvau istrynus nuotr dedu dar karta

nu jau koks grožis... 4u.gif Ir ne tik suknelė graži- jau mergytė kaip fantastiškai miega... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 14, 17:37)
nu jau koks grožis...  4u.gif  Ir ne tik suknelė graži- jau mergytė kaip fantastiškai miega... wub.gif  wub.gif
cia tik ka pakrikstyta tai ir miega gerai aciu
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 03 14, 13:42)
Čia ne į temą, ruci, mano dukrytė tik 1 diena vyresnė už tavąją  4u.gif
wub.gif
Atsakyti
Ak kaip as noriu mergytes. verysad.gif Saugau savo suknute kuria krikstamote man nunere. Jei tik butu sveikatele kitokia... Negaliu ziuret i tokias grozybes angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labas.Rodausi kepure sūneliui bet ji dar mezgimo etape blush2.gif

Kepure busima smile.gif
Is arciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 14 kovo 2008 - 17:36
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 18:36)
Labas.Rodausi  kepure sūneliui bet ji dar mezgimo etape blush2.gif

fainas kepuriukas bus

http://picasaweb.goo...982332240874418 čia drugeliai, manau labai tinka papuošti mergyčių rūbeliams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 14 kovo 2008 - 17:52
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 18:36)
Labas.Rodausi  kepure sūneliui bet ji dar mezgimo etape blush2.gif

Kepure busima smile.gif
Is arciau

Saulemeile, ot tu mane erzini su savo kepuriukais- jie fantastiški thumbup.gif Kiek matau tu su virbalais mezgi, o aš galvojau tokiam reikalui žilkiniai naudojami... Ar čia tokiu principu kaip kojinės tie kepuriukai mezgami? Jau ušsiazartinau... doh.gif Reiktų ir man pabandyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 14, 21:02)
Saulemeile, ot tu mane erzini su savo kepuriukais- jie fantastiški  thumbup.gif  Kiek matau tu su virbalais mezgi, o aš galvojau tokiam reikalui žilkiniai naudojami... Ar čia tokiu principu kaip kojinės tie kepuriukai mezgami? Jau ušsiazartinau... doh.gif  Reiktų ir man pabandyt... doh.gif

aš paprastai mezgu dviem virbalais o po to sisiunu mirksiukas.gif užsidedu kiek reikia kepurei akių pvz 90 tada mezgu jau kaip reikia baigti beveik suimu akis lieka puse akiu 45 tuomet pamezgu dar 4 ar 6 eiles ir vel suimu lieka 22 akis dar pamezgu 2 ar 4 eiles ir suveriu akis ant siulo ir sutraukiu ir lieka tik susiūti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 14 kovo 2008 - 19:22
sveikos merginos, gal galit kas nors parasyti 7m mergaitei megztinio ismatavimus (svarbiausia plotis ir ilgis nuo nugaros vidurio iki rankoves galo)... nezinau nei ugio nei svorio ( ne super ilga, kuda), o labai noriu padaryt siurpriza..
is anksto dekoju uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 20:15)
aš paprastai mezgu dviem virbalais o po to sisiunu  mirksiukas.gif užsidedu kiek reikia kepurei akių pvz 90 tada mezgu jau kaip reikia baigti beveik suimu akis lieka puse akiu 45 tuomet pamezgu dar 4 ar 6 eiles ir vel suimu lieka 22 akis dar pamezgu 2 ar 4 eiles ir suveriu akis ant siulo ir sutraukiu ir lieka tik susiūti  smile.gif

Saulemeile - ačiū tau 4u.gif Reiks man pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti