ruci ačiū
QUOTE(rain @ 2008 03 14, 13:04)
LABAI ACIU NIUMA PAGALIAU PAVYKO
ups netyčia buvau istrynus nuotr dedu dar karta
QUOTE(rain @ 2008 03 14, 15:04)
ups netyčia buvau istrynus nuotr dedu dar karta
nu jau koks grožis... Ir ne tik suknelė graži- jau mergytė kaip fantastiškai miega...
QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 14, 17:37)
nu jau koks grožis... Ir ne tik suknelė graži- jau mergytė kaip fantastiškai miega...
cia tik ka pakrikstyta tai ir miega gerai aciuQUOTE(Soni @ 2008 03 14, 13:42)
Čia ne į temą, ruci, mano dukrytė tik 1 diena vyresnė už tavąją
Ak kaip as noriu mergytes. Saugau savo suknute kuria krikstamote man nunere. Jei tik butu sveikatele kitokia... Negaliu ziuret i tokias grozybes
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 18:36)
Labas.Rodausi kepure sūneliui bet ji dar mezgimo etape
fainas kepuriukas bus
http://picasaweb.goo...982332240874418 čia drugeliai, manau labai tinka papuošti mergyčių rūbeliams
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 18:36)
Saulemeile, ot tu mane erzini su savo kepuriukais- jie fantastiški Kiek matau tu su virbalais mezgi, o aš galvojau tokiam reikalui žilkiniai naudojami... Ar čia tokiu principu kaip kojinės tie kepuriukai mezgami? Jau ušsiazartinau... Reiktų ir man pabandyt...
QUOTE(angulyte @ 2008 03 14, 21:02)
Saulemeile, ot tu mane erzini su savo kepuriukais- jie fantastiški Kiek matau tu su virbalais mezgi, o aš galvojau tokiam reikalui žilkiniai naudojami... Ar čia tokiu principu kaip kojinės tie kepuriukai mezgami? Jau ušsiazartinau... Reiktų ir man pabandyt...
aš paprastai mezgu dviem virbalais o po to sisiunu užsidedu kiek reikia kepurei akių pvz 90 tada mezgu jau kaip reikia baigti beveik suimu akis lieka puse akiu 45 tuomet pamezgu dar 4 ar 6 eiles ir vel suimu lieka 22 akis dar pamezgu 2 ar 4 eiles ir suveriu akis ant siulo ir sutraukiu ir lieka tik susiūti
sveikos merginos, gal galit kas nors parasyti 7m mergaitei megztinio ismatavimus (svarbiausia plotis ir ilgis nuo nugaros vidurio iki rankoves galo)... nezinau nei ugio nei svorio ( ne super ilga, kuda), o labai noriu padaryt siurpriza..
is anksto dekoju uz pagalba
is anksto dekoju uz pagalba
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 14, 20:15)
aš paprastai mezgu dviem virbalais o po to sisiunu užsidedu kiek reikia kepurei akių pvz 90 tada mezgu jau kaip reikia baigti beveik suimu akis lieka puse akiu 45 tuomet pamezgu dar 4 ar 6 eiles ir vel suimu lieka 22 akis dar pamezgu 2 ar 4 eiles ir suveriu akis ant siulo ir sutraukiu ir lieka tik susiūti
Saulemeile - ačiū tau Reiks man pabandyt