Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(kacumota @ 2008 03 10, 21:47)
Na taip,labai panasios.Gal turi aprasyma? ax.gif

Nea, nėr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 03 11, 01:17)
liemene megzdama vis pridedavau prie savo lelkos  blush2.gif  is karto maciau kad bus ilgesne, bet padariau skeltukus sonuose, o kad bus ir per plati - tai nenumaciau  doh.gif o kai viska susiuvau tik tada pamatavau galutinai ir ...  blink.gif dar issiuvinejau - tai jau laaaabai gaila ardyti  unsure.gif  tai gal kaip nors per pora metu priaugsim iki liemenes  thumbup.gif

aišku priaugsit smile.gif. lelkos gi taip greitai auga. smile.gif
aš irgi taip darau: jau kai sukuriu ką nors, gaila ardyt ir perdarinėt....
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 03 10, 17:17)
Dar karta bandau ideti numegzta  ax.gif liemene

QUOTE(temptress @ 2008 03 10, 17:38)
as irgi dar karta bandysiu idet pirkta kombinzona:
user posted image

verysad.gif vėl nei vienos nerodo. Iš fotki.com matosi iki tol, kol pačios į savo albumą dar kartą neįeinat. Po to, kažkodėl pasikeičia nuotraukos internetinis adresas ir neberodo schmoll.gif Man anksčiau taip būdavo.
Todėl dabar keliu arba sumažintas nuotraukas per photobucket, arba rūbuko nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 11, 00:30)
kai kuriuos jau anksciau buvau primezgus...o dabar darbe mezgu mirksiukas.gif tai per sav.ir pabaigiu rubeli.

Merginos,aciu,kad pakartojot nuotraukas - labai grazu wub.gif  wub.gif

Kalusykit,ar visoms potobucket veikia g.gif man nebesigauna nuotrauku mazint blush2.gif  pasitikrinkit,netingekit 4u.gif

Mintibute nu as negaliu atsistebet tavo nerimo spartumu bigsmile.gif , saunuole thumbup.gif . Tavo lelius nespes tiek rubeliu sunesiot , kiek tu ju prinerei wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 03 11, 11:31)
verysad.gif  vėl nei vienos nerodo. Iš fotki.com matosi iki tol, kol pačios į savo albumą dar kartą neįeinat. Po to, kažkodėl pasikeičia nuotraukos internetinis adresas ir neberodo  schmoll.gif  Man anksčiau taip būdavo.
Todėl dabar keliu arba sumažintas nuotraukas per photobucket, arba rūbuko nuorodą  4u.gif

kai tu paspaudei atsakyti, man rodo
Atsakyti
neberodo.. bandysiu fotobukint
Atsakyti
Kelkit nuotraukas per http://keep4u.ru/ tiesiai iš savo kompo. Nukopijuokit antrą arba trečią nuorodą ir įdėkit iš karto į žinutę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 03 11, 13:10)
Kelkit nuotraukas per http://keep4u.ru/ tiesiai iš savo kompo. Nukopijuokit antrą arba trečią nuorodą ir įdėkit iš karto į žinutę. 4u.gif

as nemoku rusiskai skaityt, tai ten nieko nesuprantu kaip uzsiregistruot ir tt
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 03 11, 14:55)
as nemoku rusiskai skaityt, tai ten nieko nesuprantu kaip uzsiregistruot ir tt

Nereikia ten registruotis. Atidarai nuorodą, spaudi naršyti, surandi nuotrauką ir paskui apačioje mygtuką Загрузить . O paskui nuorodos sunumeruotos. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 11 kovo 2008 - 14:05
Bandom:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 03 11, 15:02)
Nereikia ten registruotis. Atidarai nuorodą, spaudi naršyti, surandi nuotrauką ir paskui apačioje mygtuką Загрузить . O paskui nuorodos sunumeruotos. 4u.gif

dekui, isejo 4u.gif
kartojam kombinzona:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temptress: 11 kovo 2008 - 14:17
oj, koks žaismingas wub.gif fainuolis. ir siūlų galiukus galima sunaudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2008 03 11, 15:41)
oj, koks žaismingas  wub.gif  fainuolis. ir siūlų galiukus galima sunaudot  thumbup.gif

ir tik 36lt mokejau bigsmile.gif
Atsakyti