Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(sherla @ 2008 03 09, 21:19)
stai kokia liemene numezgiau savo mergytei  blush2.gif  ir dar issiuvineti sugalvojau kad ziasmingiau butu  tongue.gif  bet gavosi kaip serafanas doh.gif  na bet tikrai tokio sedevro neardysiu

nerodo unsure.gif
QUOTE(temptress @ 2008 03 10, 09:58)
Sveikos, idesiu savo zuikiui pirka kombinzoniuka, gal kas pasisemsite ideju:
user posted image

nerodo unsure.gif
Atsakyti
likuciai
user posted image

Merginos,nepykit,bet kazko photobucketas bludija g.gif nebeleidzia nuotrauku sumazinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 10 kovo 2008 - 16:53
QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 10, 16:32)
nerodo unsure.gif

Dar karta bandau ideti numegzta ax.gif liemene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 10 kovo 2008 - 17:18
as irgi dar karta bandysiu idet pirkta kombinzona:
user posted image
Atsakyti
neringata, jurgitasta, Fox lady, temptress, Oresta3 labai aciu uz grazius zodelius aciuks.gif aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 03 09, 22:22)
user posted image
Va tokia pati turbūt ax.gif Kaip suprantu pirma neriasi viršus, paskui nuo jo į apačią sijonas ax.gif

Na taip,labai panasios.Gal turi aprasyma? ax.gif
Atsakyti
sherla, labai linksma liemenytė thumbup.gif
kaip čia Tau taip gavosi, kad numezgei didesnę (mačiau foto ir kur ant leliuko), mezgei iš akies?

temptress: labai gražus kombinzoniukas. Aš jau išsisaugojau, gal ir sugalvosiu numegzt panašų smile.gif

mintibute: na bet ir daug rūbelių Tu primezgi, kada ir spėji? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 10, 21:52)

mintibute: na bet ir daug rūbelių Tu primezgi, kada ir spėji?  4u.gif

kai kuriuos jau anksciau buvau primezgus...o dabar darbe mezgu mirksiukas.gif tai per sav.ir pabaigiu rubeli.

Merginos,aciu,kad pakartojot nuotraukas - labai grazu wub.gif wub.gif

Kalusykit,ar visoms potobucket veikia g.gif man nebesigauna nuotrauku mazint blush2.gif pasitikrinkit,netingekit 4u.gif
Atsakyti
bandau mazinti ax.gif gal nesigaus dramblys ax.gif

user posted image
Papildyta:
nesigauna blink.gif doh.gif as juk nebeuzmigsiu is pykcio doh.gif
Atsakyti
Mintibute: aš tai jau prieš dėdama į photobucket sumažinu foto, ypač jeigu noriu ją demonstruoti forume. Kitu atveju dedu ne pačiąi nuotrauką, o tik nuorodą į ją. Aišku, tada kitoms tenka nepatingėt tą nuorodą paspaust... bet nu va vis išeitis.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 10, 22:52)
sherla, labai linksma liemenytė  thumbup.gif
kaip čia Tau taip gavosi, kad numezgei didesnę (mačiau foto ir kur ant leliuko), mezgei iš akies?

liemene megzdama vis pridedavau prie savo lelkos blush2.gif is karto maciau kad bus ilgesne, bet padariau skeltukus sonuose, o kad bus ir per plati - tai nenumaciau doh.gif o kai viska susiuvau tik tada pamatavau galutinai ir ... blink.gif dar issiuvinejau - tai jau laaaabai gaila ardyti unsure.gif tai gal kaip nors per pora metu priaugsim iki liemenes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 11 kovo 2008 - 01:18
as dedu i fotki.com nuotraukas, tai cia rodo tokia, kokia ten yra per apziura
Atsakyti