Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(zaniatja @ 2008 02 04, 20:40)
Sveikutes,
gyriausi moherio temoj, dar cia parodysiu suknyte dukrytei numegzta
user posted image
user posted image

gal butu galima sio serafano shemos? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
gal kas galit padet man ax.gif noriu dukrytei liemene numegzt ilgesne kokia tik niekaip nerandu kokio nors pavyzdzio g.gif gal jus kur koki uzmatet ??
Atsakyti
Sveikos.Nuziurejau tokia suknute ir noriu jusu patarimo,kadangi aprasymu jokiu nepavyko rasti sitam modeliukui.Kaip manote,ar cia megzta viskas kartu ar pirma virsus,o paskui sijonas?
user posted image
Papildyta:
Nepykit uz nuotraukos dydi.Mazinau mazinau...kazko photobucket grybauja man. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 09 kovo 2008 - 16:06
Kad per maža nuotrauka , neįmanoma apžiūrėt tos suknytės g.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 03 09, 17:08)
Sveikos.Nuziurejau tokia suknute ir noriu jusu patarimo,kadangi aprasymu jokiu nepavyko rasti sitam modeliukui.Kaip manote,ar cia megzta viskas kartu ar pirma virsus,o paskui sijonas?
[

Nu aš tai nesu patyrus mezgėja, bet man tai rodos, kad kaip padarysi, taip ir bus gerai
o dėl liemenių, šioje temoje mamos rodėsi labai gražių cool.gif
Atsakyti
stai kokia liemene numezgiau savo mergytei blush2.gif ir dar issiuvineti sugalvojau kad ziasmingiau butu tongue.gif bet gavosi kaip serafanas doh.gif na bet tikrai tokio sedevro neardysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 09 kovo 2008 - 21:21
user posted image
Va tokia pati turbūt ax.gif Kaip suprantu pirma neriasi viršus, paskui nuo jo į apačią sijonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 03 09, 21:22)
Va tokia pati turbūt ax.gif Kaip suprantu pirma neriasi viršus, paskui nuo jo į apačią sijonas ax.gif

bigsmile.gif vau koks grozis...negaliu atsiziureti... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, idesiu savo zuikiui pirka kombinzoniuka, gal kas pasisemsite ideju:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 03 10, 10:58)
user posted image

na ir grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gertrudos mama @ 2008 03 07, 16:40)
paltukas  nerealiai gražu. beje labai įdomios spalvos suderintos - man net į galvą neateitų tokias spalvas derinti. Beje iš kokių siūlų mezgei?

QUOTE(polo @ 2008 03 07, 16:34)
jurgitasta gražus labai , simpatiška mergytė  wub.gif

QUOTE(neringata @ 2008 03 07, 17:05)
Nu tavo mergytės grožis  :wub.gif Ir paltuko, aišku...

QUOTE(*coliukeee* @ 2008 03 07, 19:25)
Jurgitasta saunus megztukas  thumbup.gif matau turi pametinukes, tai ko gero visi mezginiai joms skirti? 

QUOTE(niuma @ 2008 03 07, 19:25)
Labai gražus darbelis 
Užsegimas, tai papraščiausiai būtų užtrauktuką per visą ilgį įsiūt  mirksiukas.gif  Viduj, kad tie balti nėrinukai dengtų. Manau, visai dailiai atrodytų

QUOTE(Mintibutė @ 2008 03 08, 00:46)
ar as kazko nesuprantu,bet kokios cia spalvos apart zydros ir baltos g.gif manyciau labai iprastas derinimas :

paltukas labai labai dailiai numegztas

Aciu mergaites 4u.gif . Tikrai nesitikejau sulaukt tiek demesio , o tuo labiau is tokiu auksarankiu kaip jus bigsmile.gif . Dabar pati tokia jauciuosi lotuliukas.gif .
Tie zydri siuliukai tai akrilas ( ar akrilanas g.gif ),gana storoki, bet minkstuciai ir svelnuciai, neriau 5 nr vaseliu. O roziniams kvarkliukams turejau senus ( is ardyto megztinio ) siulus, tai ir panaudojau juos blush2.gif .
Sherla, labai fainas serafanas thumbup.gif . Galesit ilgai puostis, kol bus kaip liemene wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 03 10, 10:58)

temptress, labai gražus ir kruopštus darbelis 4u.gif .
Pasisekė zuikiui mirksiukas.gif

Ups, kombinezonas pirktas... blush2.gif Vis tiek gražus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 10 kovo 2008 - 12:48