Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(Oresta3 @ 2008 02 01, 10:43)
Cia ta zole kai raiba tokia, tai cia reikia skirtingus siulus gi risti, nes pertempineti bus negrazu, ir stora g.gif

Man atrodo, kad paveikslėlio kokybė tiesiog bloga, ten žalia spalva kaip ir virš eglių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal turit kas nors vaikiškų dydžių lentelę, kur būtų didesniems vaikiukams, 4 metų pvz
Atsakyti
QUOTE(Hologramke @ 2008 02 01, 10:54)
Man atrodo, kad paveikslėlio kokybė tiesiog bloga, ten žalia spalva kaip ir virš eglių.  mirksiukas.gif

aš irgi turi savo lobynuose išsisaugojusi tą megztuką. Pas mane ir eglutes ir apačia raibos, taip ir turi būti. Manau, kad kiekvieną raibuliuką būtų gražiau atskiru siūliuku megzti, kad nekybotų siūlai kitoj pusėj.
Atsakyti
QUOTE(Hologramke @ 2008 02 01, 07:54)
Man atrodo, kad paveikslėlio kokybė tiesiog bloga, ten žalia spalva kaip ir virš eglių.  mirksiukas.gif

Tai kad as megstuko nuotrauka maciau, ten raiba, tik gaila neisaugojau unsure.gif
QUOTE(Greta @ 2008 02 01, 17:53)
aš irgi turi savo lobynuose išsisaugojusi tą megztuką. Pas mane ir eglutes ir apačia raibos, taip ir turi būti. Manau, kad kiekvieną raibuliuką būtų gražiau atskiru siūliuku megzti, kad nekybotų siūlai kitoj pusėj.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos
prisiziurejau cia pas jus grozybiu... bandau ir as pasirodyt kaip savo kleckiuka puosiu.... bandau ikelti jusu teismui kelis savo darbelius
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucra @ 2008 02 02, 10:16)
sveikos merginos
prisiziurejau cia pas jus grozybiu... bandau ir as pasirodyt kaip savo kleckiuka puosiu.... bandau ikelti jusu teismui kelis savo darbelius
user posted image
user posted image

thumbup.gif Labai grazus darbeliai saunuole thumbup.gif
Atsakyti
lucra labai gražūs mezginiai wub.gif

Oresta3, galima margų žalių siūlų nusirpirkt, kad mažiau vargo būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucra @ 2008 02 02, 14:16)
sveikos merginos

wub.gif Eisiu ir aš mažiui ką nors su Mike megzti blush2.gif
Atsakyti
dekui kad neispeiket
o cia dar vienas, pasiruosem saltai ziemai, tik kad jos dar nera
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 02 02, 15:13)
wub.gif Eisiu ir aš mažiui ką nors su Mike megzti blush2.gif

o as dabar uzsinorejau numegzt shreka... jei ideja bus igyvendinta, pasigirsiu jums cia smile.gif
Atsakyti
sveikos, prisiziurejau cia toku grozybiu, kad ohoho thumbup.gif thumbup.gif ir as nusprendziau numegzti savo leliukui megztuka, bet su gobtuvu, tik va beda, nemoku gobtuvo mezgti, todel prasau padekit, paaiskinkit, kaip reikia megzti gobtuva
Atsakyti
sveikos merginos

gal turit schemute grazios sukneles? sugalvojau savo mazule papuost megzta suknute per krikstynas, bet nezinau kaip numegzti cray.gif
Atsakyti
Merginos, gal nukreipsit kur paieskoti neriniu krykstynoms? Nreciau skraistele ir zvakei papuosima numegzti.. 4u.gif
Atsakyti