aš irgi turi savo lobynuose išsisaugojusi tą megztuką. Pas mane ir eglutes ir apačia raibos, taip ir turi būti. Manau, kad kiekvieną raibuliuką būtų gražiau atskiru siūliuku megzti, kad nekybotų siūlai kitoj pusėj.
Tai kad as megstuko nuotrauka maciau, ten raiba, tik gaila neisaugojau
QUOTE(Greta @ 2008 02 01, 17:53)
aš irgi turi savo lobynuose išsisaugojusi tą megztuką. Pas mane ir eglutes ir apačia raibos, taip ir turi būti. Manau, kad kiekvieną raibuliuką būtų gražiau atskiru siūliuku megzti, kad nekybotų siūlai kitoj pusėj.
sveikos merginos prisiziurejau cia pas jus grozybiu... bandau ir as pasirodyt kaip savo kleckiuka puosiu.... bandau ikelti jusu teismui kelis savo darbelius
sveikos merginos
prisiziurejau cia pas jus grozybiu... bandau ir as pasirodyt kaip savo kleckiuka puosiu.... bandau ikelti jusu teismui kelis savo darbelius
sveikos merginos
prisiziurejau cia pas jus grozybiu... bandau ir as pasirodyt kaip savo kleckiuka puosiu.... bandau ikelti jusu teismui kelis savo darbelius
sveikos, prisiziurejau cia toku grozybiu, kad ohoho ir as nusprendziau numegzti savo leliukui megztuka, bet su gobtuvu, tik va beda, nemoku gobtuvo mezgti, todel prasau padekit, paaiskinkit, kaip reikia megzti gobtuva