Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

jurgitasta gražus labai thumbup.gif , simpatiška mergytė wub.gif
Atsakyti
paltukas blink.gif thumbup.gif nerealiai gražu. beje labai įdomios spalvos suderintos - man net į galvą neateitų tokias spalvas derinti. Beje iš kokių siūlų mezgei?
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 03 07, 14:37)
Prie progos ir as parodau nerta paltuka savo vyresnelei  biggrin.gif . Tik dar uzzsegimas nesugalvotas  doh.gif [img]

Nu tavo mergytės grožis wub.gif wub.gif wub.gif Ir paltuko, aišku... ax.gif wub.gif
Atsakyti
Aleksandruska, Zuzula, nu superiniai darbeliai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(lafan @ 2008 03 07, 12:08)
Norejau, mergaites, paklausti. (As vis dar del savo pleduko.) O KAIP MAN DABAR ISMEGZTO PIESINIO JUODUS KONTURUS PADARYT? Ten vienas toks pukuotas siulas yra, kad net akies nesimato. Net nematau ka mezgu tik kaip sakant "duriu kur lenda"  blush2.gif  tai galvoju kaip man konturus reiks padaryti kai taip nieko nesimato.  doh.gif  g.gif  Gal kas patars? Dekui. notworthy.gif

Su adata ir storu juodu siulu, paimi ir apsiuvi visa piesini. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 03 07, 13:49)
Nu kaip pirmas, tai super  thumbup.gif  O akelių lygumas! Žinok tikrai nematau už ką kritikuoti. Labai šaunus darbelis thumbup.gif O klaidas visuomet tik pačios matom, kiti jų nė nepastebi drinks_cheers.gif

nerealus megztukas thumbup.gif ir as toki megzt noriu.
man kazko neiseina cia idet tos foto su kostiumeliu... ar per didele foto, ar kas yra, nezinau..
bandau dark arta nuorda:
http://images36.fotk....jpg?1204817587

ka reiskia dinaminiai piesiniai ar kaip ten nededami. kas tie dinaminiai? jus kopijuojat nutoraukos adresa, spaudziat IMG ir idedat adresa fotkes ane? ir dar kartais raso, kad formatas neleistinas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temptress: 07 kovo 2008 - 15:49
QUOTE(temptress @ 2008 03 07, 16:47)
nerealus megztukas  thumbup.gif  ir as toki megzt noriu.
man kazko neiseina cia idet tos foto su kostiumeliu... ar per didele foto, ar kas yra, nezinau..
bandau dark arta nuorda:
http://images36.fotk....jpg?1204817587

Matau labai gražų vaikišką kostiumuką thumbup.gif wub.gif Šaunu, temptress thumbup.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
gal kas turi sito schemute?
http://public.fotki....modeliai/6.html
ir ypac kepures wub.gif
Atsakyti
ši panaši.....
user posted image
user posted image
gal atsispausdinus ryškiau matos
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 03 07, 17:39)
ši panaši.....
user posted image
user posted image
gal atsispausdinus ryškiau matos

o tu supranti kaip ja megzt?
as rusiskai ne bum bum blush2.gif
Atsakyti
Jurgitasta saunus megztukas thumbup.gif matau turi pametinukes, tai ko gero visi mezginiai joms skirti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 03 07, 13:37)
Prie progos ir as parodau nerta paltuka savo vyresnelei  biggrin.gif . Tik dar uzzsegimas nesugalvotas 

Labai gražus darbelis 4u.gif
Užsegimas, tai papraščiausiai būtų užtrauktuką per visą ilgį įsiūt mirksiukas.gif Viduj, kad tie balti nėrinukai dengtų. Manau, visai dailiai atrodytų
Atsakyti
QUOTE(gertrudos mama @ 2008 03 07, 14:40)
paltukas  blink.gif  thumbup.gif  nerealiai gražu. beje labai įdomios spalvos suderintos - man net į galvą neateitų tokias spalvas derinti. Beje iš kokių siūlų mezgei?

ar as kazko nesuprantu,bet kokios cia spalvos apart zydros ir baltos g.gif manyciau labai iprastas derinimas ax.gif

paltukas labai labai dailiai numegztas wub.gif
Atsakyti