labai gražu
Saulemeile, Sreko kepure - jega!
dukriuko nauja bliuskyte
QUOTE(martinika @ 2008 03 07, 09:44)
Ten nemano megzta as tik klausiu kaip jai ten tuos ragelius padare
Papildyta:
QUOTE(temptress @ 2008 03 06, 21:35)
zadejau pabaigus kostiumeli parodyti.
taigi, nieko ypatinga, bet tik pirstu miklinimas pries tikra darba
suniuko kostiumiukas
taigi, nieko ypatinga, bet tik pirstu miklinimas pries tikra darba
suniuko kostiumiukas
o kodel man neatoidaro to kostiumelio?
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 03 07, 06:47)
Labai grazu
QUOTE(saulemeile @ 2008 03 07, 07:36)
Ten nemano megzta as tik klausiu kaip jai ten tuos ragelius padare
Papildyta:
Papildyta:
man irgi nerodo
Papildyta:
[quote=saulemeile,2008 03 06, 15:59]
Šreko manija tęsiasi
[/quote]
Gal gali paaiskinti kaip tuos ragiukus padarei? ačiū
[/quote]
o kokia kepure, neseniai maziui mezgiau viena, einu fotkint
QUOTE(Aleksandruska @ 2008 03 07, 13:10)
Niu labai jau gražu bet jau modelis
Jetau, koks burbulas grazus! Ir kombinzonas.
Norejau, mergaites, paklausti. (As vis dar del savo pleduko.) O KAIP MAN DABAR ISMEGZTO PIESINIO JUODUS KONTURUS PADARYT? Ten vienas toks pukuotas siulas yra, kad net akies nesimato. Net nematau ka mezgu tik kaip sakant "duriu kur lenda" tai galvoju kaip man konturus reiks padaryti kai taip nieko nesimato. Gal kas patars? Dekui.
Norejau, mergaites, paklausti. (As vis dar del savo pleduko.) O KAIP MAN DABAR ISMEGZTO PIESINIO JUODUS KONTURUS PADARYT? Ten vienas toks pukuotas siulas yra, kad net akies nesimato. Net nematau ka mezgu tik kaip sakant "duriu kur lenda" tai galvoju kaip man konturus reiks padaryti kai taip nieko nesimato. Gal kas patars? Dekui.
Labuka, mezgejeles
Pabaigiau sunaus megztuka su traktoriuku. Cia mano pirmas megztukas, anksciau mezgiau salikus ir truputi neriau sunkiausia buvo sujungti dalis ( dar nepatyrus ) galvojau mesiu salin yra klaideliu bet netaisysiu, nes nebeturiu kantrybes as nieko pries, prasom kritikuokit, is klaidu mokomasi megztukas cia
labai atsiprasau, as vis dar nemoku ikelti nuotraukos
Pabaigiau sunaus megztuka su traktoriuku. Cia mano pirmas megztukas, anksciau mezgiau salikus ir truputi neriau sunkiausia buvo sujungti dalis ( dar nepatyrus ) galvojau mesiu salin yra klaideliu bet netaisysiu, nes nebeturiu kantrybes as nieko pries, prasom kritikuokit, is klaidu mokomasi megztukas cia
QUOTE(zuzula @ 2008 03 07, 13:46)
Labuka, mezgejeles
Nu kaip pirmas, tai super O akelių lygumas! Žinok tikrai nematau už ką kritikuoti. Labai šaunus darbelis O klaidas visuomet tik pačios matom, kiti jų nė nepastebi
Coliuke, kaip visada grazu paziuret i tavo darbelius
Aleksandruska, l;abai fainas kombinzoniukas ir jo "gaspadorius" . O kaip uztrauktuka isiuvot? Rankytem ar masina ?
Zuzula, man tavo darbelis atrodo be priekaistu
Aleksandruska, l;abai fainas kombinzoniukas ir jo "gaspadorius" . O kaip uztrauktuka isiuvot? Rankytem ar masina ?
Zuzula, man tavo darbelis atrodo be priekaistu
Prie progos ir as parodau nerta paltuka savo vyresnelei . Tik dar uzzsegimas nesugalvotas