Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(Ligvita @ 2008 02 28, 10:10)
gal galetum schemute ideti?

Namie turiu, vakare įdėsiu 4u.gif

Šreko manija tęsiasi lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skirma @ 2008 03 03, 14:07)
Šreko manija tęsiasi  lotuliukas.gif

Kokio fainos ausytės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
suknele
user posted image

megztukas-suknele
user posted image
Atsakyti
Skirma , jėginė kepurė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mintibute , gražu wub.gif
Atsakyti
kostiumelis (megztas mociutes)
user posted image
Atsakyti
Suknytes mezgu be shemuciu smile.gif viskas" is galvos" biggrin.gif Tiek suknytė tiek kepuriukas megzti kombinuotu būdu-kai kur virbalais ,kai kur vašeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2008 03 03, 12:25)
O Dieve, Dieve, panos... Mezgu vaikeliui pleduka ir dabar darau paveiksliuka. Nu tiek siulu man painiojasi  doh.gif  Gal kas zinot kaip pasilengvinti ta darba su siulais? Visai prazilsiu kol numegziu.  biggrin.gif  Vyras vis nusijuokia praeidamas, kai mato mane paskendusia tarp siulu.  tongue.gif

Kažkur skaičiau, kad kamuoliukus tai susimeta į atskirus stiklainiukus biggrin.gif Bet jeigu siūlai matkeliuose, tai nežinau, kaip patogiau būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 02 28, 18:34)
gerosiomis akimis pailginti. as berniukui savo darau ant kairio peties uzsegima, nes ant desinio kazkaip keistai atrodytu
parodysiu:
sagutes ant petuko

va ir man tas klausimas patoviai iskyla. ar galetum parodyti dar karta, nes dabar ta nuoroda jau neatsidaro ax.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 02, 09:25)
Rodau dar viena modeliuka "Gėlių pieva" ax.gif

P.s. Jai jau kažkas ivertina savo gaminį tik 10 lt.tai tas gaminys tik tiek ir vertas g.gif Nerasit jame nei meilės,nei šilumos,nei fantazijos,nei širdies. Juk mezgant yra išmezgama kiekviena "akis",išglostoma ir išmyluojama.Kiek valandų atiduota i gaminį,jau nekalbant apie mintis kurios isivaizduoja kaip atrodys baigtas daiktelis,kiek pergyvenimų ar patiks,ar bus mielas,ar graziai atrodys ax.gif
Jai Kažkas nevertina rankų darbo,nesupranta kas tai yra,tai ir nereikia varginti mezgėjų ar priekaištauti,kad per brangu.Norint atrodyti originaliai,išskirtinai,reikia ir susimokėti.

suknute wub.gif
p.s. sventa tiesa drinks_cheers.gif nemegzciau nei uz 10 nei uz 20 lt. nei uz 50 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 03, 22:54)
va ir man tas klausimas patoviai iskyla. ar galetum parodyti dar karta, nes dabar ta nuoroda jau neatsidaro  ax.gif  aciu!

http://images34.fotk....jpg?1204102094

prasom
Atsakyti
QUOTE(Skirma @ 2008 03 03, 15:07)

Šreko manija tęsiasi  lotuliukas.gif

Skirma -nu ir jėginis kepuriukas thumbup.gif wub.gif

Baigiau ir aš savo vyriokam megztukus:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ciotki megztukai thumbup.gif
Atsakyti