QUOTE(temptress @ 2008 03 01, 22:46)
nesupratot, kad atsipirktu siulai, su kuriais megzta buvo, plius kad bent jau 10lt sau i kisene iseitu, kad nuo visko tiek liktu pelno.
nes pvz uz koki 50lt as nepirkciau vaikisko megztuko, nebent kazka sudetingo... nes siulai tokiam tikrai 20lt nekainuoja. aisku, mano vaikas 5 menesiu... didesniam tai taip. siaip brangus yra rankdarbiai ir labai gerai reikia tai daryti, kad uzsidirbtum uz tai. sau palta mezgiausi pas viena moteri siauliuose pries 4 metus - 100lt kainavo, man tai buvo lb pigiai siaip...
supratau puikiai:
siūlai sakykim 10lt, už darba į kišenę 10lt - kaina pardavimui 20lt. per viena diena megztuko nenumegsi (nebent tik tuo ir užsiimi) dar apdailai laiką gaiši , 10lt į kišenę par diena - net valytoja ar šiukšlininkas daugiau už diena gauna
QUOTE(koti @ 2008 03 02, 10:25)
Rodau dar viena modeliuka "Gėlių pieva"
P.s. Jai jau kažkas ivertina savo gaminį tik 10 lt.tai tas gaminys tik tiek ir vertas
Nerasit jame nei meilės,nei šilumos,nei fantazijos,nei širdies. Juk mezgant yra išmezgama kiekviena "akis",išglostoma ir išmyluojama.Kiek valandų atiduota i gaminį,jau nekalbant apie mintis kurios isivaizduoja kaip atrodys baigtas daiktelis,kiek pergyvenimų ar patiks,ar bus mielas,ar graziai atrodys
Jai Kažkas nevertina rankų darbo,nesupranta kas tai yra,tai ir nereikia varginti mezgėjų ar priekaištauti,kad per brangu.Norint atrodyti originaliai,išskirtinai,reikia ir susimokėti.
gražu
QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 02, 14:09)
O as neparduodu ka mezgu , man kazkaip gaila. Vistiek tos kainos kiek yra nesumokes, o megst ir pusiau uz dyka nelabai norisi, juk tiek darbelio reik idet
todėl ir mezgu tik savo šeimai ir šeimos draugams (kurie vetina mano darbus) dovanų