Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(koti @ 2008 03 02, 12:25)
Rodau dar viena modeliuka "Gėlių pieva" ax.gif

user posted image

Koks grožis wub.gif Čia vašeliu nerta? g.gif
Atsakyti
KOTI,Tavo vaikiski rubeliai tiesiog fantastiski wub.gif Modeliukas turbut irgi sugalvotas pacios 4u.gif Šaunuolė,sėkmės kuryboje,džiugink ir toliau mus savo gražiais darbeliais user posted image

Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 03 01, 22:46)
nesupratot, kad atsipirktu siulai, su kuriais megzta buvo, plius kad bent jau 10lt sau i kisene iseitu, kad nuo visko tiek liktu pelno.
nes pvz uz koki 50lt as nepirkciau vaikisko megztuko, nebent kazka sudetingo... nes siulai tokiam tikrai 20lt nekainuoja. aisku, mano vaikas 5 menesiu... didesniam tai taip. siaip brangus yra rankdarbiai ir labai gerai reikia tai daryti, kad uzsidirbtum uz tai. sau palta mezgiausi pas viena moteri siauliuose pries 4 metus - 100lt kainavo, man tai buvo lb pigiai siaip...

supratau puikiai:
siūlai sakykim 10lt, už darba į kišenę 10lt - kaina pardavimui 20lt. per viena diena megztuko nenumegsi (nebent tik tuo ir užsiimi) dar apdailai laiką gaiši , 10lt į kišenę par diena - net valytoja ar šiukšlininkas daugiau už diena gauna 4u.gif

QUOTE(koti @ 2008 03 02, 10:25)

P.s. Jai jau kažkas ivertina savo gaminį tik 10 lt.tai tas gaminys tik tiek ir vertas g.gif Nerasit jame nei meilės,nei šilumos,nei fantazijos,nei širdies. Juk mezgant yra išmezgama kiekviena "akis",išglostoma ir išmyluojama.Kiek valandų atiduota i gaminį,jau nekalbant apie mintis kurios isivaizduoja kaip atrodys baigtas daiktelis,kiek pergyvenimų ar patiks,ar bus mielas,ar graziai atrodys ax.gif
Jai Kažkas nevertina rankų darbo,nesupranta kas tai yra,tai ir nereikia varginti mezgėjų ar priekaištauti,kad per brangu.Norint atrodyti originaliai,išskirtinai,reikia ir susimokėti.

gražu wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 02, 14:09)
O as neparduodu ka mezgu , man kazkaip gaila. Vistiek tos kainos kiek yra nesumokes, o megst ir pusiau uz dyka nelabai norisi, juk tiek darbelio reik idet mirksiukas.gif

todėl ir mezgu tik savo šeimai ir šeimos draugams (kurie vetina mano darbus) dovanų 4u.gif
Atsakyti
merginos imeskit koki labai lengva rastuka kelnytem megzti
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 02, 10:25)

Superiniai tavo darbeliai wub.gif Šaunuolė thumbup.gif Sakyk iš kokių siūlų mezgi, nes suknytės tokios minkštutės, šiltutės atrodo? ax.gif
Atsakyti
as cia drauges mergaitei numezgiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksandruska: 02 kovo 2008 - 23:15
QUOTE(juros banga @ 2008 03 02, 14:20)
Kad nereiktų atlenkti  ir prisiūti, gali megzt is karto:
pirmą rumbo eilę megzt viena gera kita bloga
antrą ir visas likusias kiek reikia- gerają išmegzt gerąja, o blogąją nukelt neismezgus, siulą paliekant prieš mezginį.Gaunasi dvigubas mezginys per vidurį galima įverti gumą.Kad jis dvigubas gerai matosi ištraukus virbalą-išsiskiria į dvi dalis.Paskutinę eilę mezgi visas akis ir mezginys  jau nebesidalina.
Ar paaiškinau suprantamai g.gif

supratau, dekui.
Atsakyti
Sveikutės mezgėjėlės 4u.gif Mezgu iš acrilaninių siūliukų skirtų vaikams.Ir visai nereikia bijoti to acrilano.Nešiojasi jis gerai,ir skalbiasi gerai ir išvaizda gera.Anksciau gal jo gamyba ir buvo prasta,o šeis naujoviškų technologijų amžiais pagaminamas puikios kokybės siūlas smile.gif

Dėkui už pagyras mano fantazijos ir rankų darbams 4u.gif
Atsakyti
Koti, tavo darbai kaip visada nepriekaistingi wub.gif wub.gif . Man jie taip patinka bigsmile.gif . O kepuriukas paskutinis nertas ar megztas ?
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 03, 00:59)
Sveikutės mezgėjėlės 4u.gif Mezgu iš acrilaninių siūliukų skirtų vaikams.Ir visai nereikia bijoti to acrilano.Nešiojasi jis gerai,ir skalbiasi gerai ir išvaizda gera.Anksciau gal jo gamyba ir buvo prasta,o šeis naujoviškų technologijų amžiais pagaminamas puikios kokybės siūlas smile.gif

Dėkui už pagyras mano fantazijos ir rankų darbams 4u.gif

o gal gali papasakoti kaip nerei sia suknuyte suknyte gal turi kokia schemute? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles 4u.gif

Norejau konsultacijos ax.gif Neriu suknute mergaitei (1.4 metu amziaus) kiaurarasciu. Norejau paklaust ar pasijonis/pamusalas butinas ar ne g.gif ? Aciu uz jusu nuomone ir patirti 4u.gif
Atsakyti
O Dieve, Dieve, panos... Mezgu vaikeliui pleduka ir dabar darau paveiksliuka. Nu tiek siulu man painiojasi doh.gif Gal kas zinot kaip pasilengvinti ta darba su siulais? Visai prazilsiu kol numegziu. biggrin.gif Vyras vis nusijuokia praeidamas, kai mato mane paskendusia tarp siulu. tongue.gif
Atsakyti