MAMOS, gal turit Skraisčių schemučių? Taip noriu savo mažają papuošti...
Ligvita, nu fainumas neispasakytas , tiek darbelio tiek modeliuko
Kaip suprantu, tai cia skaryte ?
QUOTE(Ligvita @ 2008 02 28, 14:39)
oi, kaip fainai O dar ta šypsena, tai iš vis nuteikia taip pavasariškai
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 28, 13:49)
Ligvita, nu fainumas neispasakytas , tiek darbelio tiek modeliuko
aha skaryte, tik ja demonstruoja mano vietinis modelius kol kas dar galima bet ka uzmaukslint
QUOTE(neringata @ 2008 02 28, 13:55)
oi, kaip fainai O dar ta šypsena, tai iš vis nuteikia taip pavasariškai
aciu
cia ta sypsena tai jau vienas is privalomu maivymosi elementu fotografuojant net pati procesa vadina Sypt
Laba
Reikia pagalbos. As esu nepatyrusi mezgeja mezgu sunui megztuka...jau beveik baigiau ir tereikia prijungti rankoves...tik naumazinau kaklo iskirpima prasikankinau kol apmezgiau aplink ir pasirodo netelpa galvyte! Reiks nuardyti...bet kaip padaryti,kad nereiketu ir puse priekio ir nugaros ardyti? Kazkaip gal su sagutem uzsegima padaryti, bet kaip,kad graziau atrodytu...nezinau ar as cia suprantamai sumaliau
Reikia pagalbos. As esu nepatyrusi mezgeja mezgu sunui megztuka...jau beveik baigiau ir tereikia prijungti rankoves...tik naumazinau kaklo iskirpima prasikankinau kol apmezgiau aplink ir pasirodo netelpa galvyte! Reiks nuardyti...bet kaip padaryti,kad nereiketu ir puse priekio ir nugaros ardyti? Kazkaip gal su sagutem uzsegima padaryti, bet kaip,kad graziau atrodytu...nezinau ar as cia suprantamai sumaliau
pailgink viena petuka ir padaryk uzsegima per peti.
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 28, 12:25)
MAMOS, gal turit Skraisčių schemučių? Taip noriu savo mažają papuošti...
esu mezgusi krikstadukrems tokia
ir tokia:
Jei kazkuri patinka, rasciuka galiu surast, o numegzta du staciakampiai ir jie susiuti, turbut isivaizduojat kaip, jei ne, tai galesiu nubraizyti
o gal atsilieptu sitos suknutes autore, ar zinanti, kas jos autore, noriu pasikonsultuoti