Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

MAMOS, gal turit Skraisčių schemučių? Taip noriu savo mažają papuošti... 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 28 vasario 2008 - 13:42
Ligvita, nu fainumas neispasakytas bigsmile.gif , tiek darbelio tiek modeliuko bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip suprantu, tai cia skaryte g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 28 vasario 2008 - 13:50
QUOTE(Ligvita @ 2008 02 28, 14:39)

oi, kaip fainai wub.gif thumbup.gif O dar ta šypsena, tai iš vis nuteikia taip pavasariškai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 28, 13:49)
Ligvita, nu fainumas neispasakytas  bigsmile.gif , tiek darbelio tiek modeliuko  bigsmile.gif  thumbup.gif
Kaip suprantu, tai cia skaryte  g.gif ?

aha skaryte, tik ja demonstruoja mano vietinis modelius smile.gif kol kas dar galima bet ka uzmaukslint
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 28, 13:55)
oi, kaip fainai wub.gif  thumbup.gif O dar ta šypsena, tai iš vis nuteikia taip pavasariškai wub.gif

aciu
cia ta sypsena tai jau vienas is privalomu maivymosi elementu fotografuojant smile.gif net pati procesa vadina Sypt biggrin.gif
Atsakyti
Laba
Reikia pagalbos. As esu nepatyrusi mezgeja ax.gif mezgu sunui megztuka...jau beveik baigiau ir tereikia prijungti rankoves...tik naumazinau kaklo iskirpima verysad.gif prasikankinau kol apmezgiau aplink ir pasirodo netelpa galvyte! Reiks nuardyti...bet kaip padaryti,kad nereiketu ir puse priekio ir nugaros ardyti? Kazkaip gal su sagutem uzsegima padaryti, bet kaip,kad graziau atrodytu...nezinau ar as cia suprantamai sumaliau ax.gif
Atsakyti
pailgink viena petuka ir padaryk uzsegima per peti.
Atsakyti
Ligvita, kaip gražu!!! Iš kokių siūlų ta skarytė?
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 28, 12:25)
MAMOS, gal turit Skraisčių schemučių? Taip noriu savo mažają papuošti... 4u.gif

esu mezgusi krikstadukrems tokia
user posted image
ir tokia:
user posted image
Jei kazkuri patinka, rasciuka galiu surast, o numegzta du staciakampiai ir jie susiuti, turbut isivaizduojat kaip, jei ne, tai galesiu nubraizyti 4u.gif
Atsakyti
Va man dar toks klausimas iškilo, dukrytei jau turiu siūlus paltukui, vienspalviai, ir galvoju kokiu raštu daryt? Stambesniu kokiu, pynes kelias? Ar kokiu smulkiu raštu visą? Kaip manot?
Atsakyti
o gal atsilieptu sitos suknutes autore, ar zinanti, kas jos autore, noriu pasikonsultuoti ax.gif
user posted image
Atsakyti