[quote=kedute,2008 02 24, 18:09]
O kaip grazu
niu va pagaliau ikeliau , soryy kad tokia didele
[/quote]
Koks nuotaikingas simpatiškas komplektėlis .
Bet aš kai numezgiau porą kostiumėlių su kelnėm, tai dėvėjo tik megztukus , gal kad nebuvo didelių šalčių
[/quote]
Koks nuotaikingas simpatiškas komplektėlis .
Bet aš kai numezgiau porą kostiumėlių su kelnėm, tai dėvėjo tik megztukus , gal kad nebuvo didelių šalčių
QUOTE(kedute @ 2008 02 24, 19:09)
vau kaip grazu
Aciu uz pagyras, man irgi patinka mamytes darbeliai , niu o dabar i jusu teisma mano katik baigtas darbelis
Aisku ner ka lygintis su jumis ar mama, niu bet.....
dabar vel kazka bandysiu kurpti
dabar vel kazka bandysiu kurpti
labai grazu
Sveikos, norejau praitoj temel4j susirast toki kostiumeli mergaitei raudona, su boruzelem, bet ten jau ne visas nuorodas atidaro, tad sakau gal kuri esat issisaugojusi
[quote=kedute,2008 02 24, 19:46]
Aciu uz pagyras, man irgi patinka mamytes darbeliai , niu o dabar i jusu teisma mano katik baigtas darbelis
labai grazu ir spalvos graziai suderintos .man patinka.ir as savo maziuj numezgiau megstuka,tik nemoku ikelt
labai grazu ir spalvos graziai suderintos .man patinka.ir as savo maziuj numezgiau megstuka,tik nemoku ikelt
QUOTE(jurrrte @ 2008 02 24, 19:33)
Aciu visoms , labai miela kai pagiria
o tu bent nuorodele i savo albumeli idek tada taip gales visos paziuret
QUOTE(jurrrte @ 2008 02 24, 22:18)
padekit,kas nors kaip ikelt nuotrauka.niekaip neiseina
http://keep4u.ru/
per čia kelk, nukopijuosi antrą arba trečią nuorodą į žinutę
QUOTE(jurrrte @ 2008 02 24, 23:03)
Tai kad labai gražu