Gyjula, labai labai grazu
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 20, 20:00)
Ogo Mintibute, kokia grazute suknyte . Ir rastelis toks idomus atrodo , gal butu negaila pasidalint ?
Papildyta:
O tu cia savo dukrytei neri ar kitom mazom princesem?
Papildyta:
O tu cia savo dukrytei neri ar kitom mazom princesem?
aciu.... tikrai negaila man pasidalint,bet nezinau kaip paaiskint as rastu/zenklu nepazystu.. viska darau ne pagal knyga,pagal pavyzdi ..... nebent is arciau nufokinciau ir kaip nors zodziais pabandyciau paaiskinti
savo mazyliai viska neriu,kur man tokia atvirksiarankei kitoms megzti
Gyjula,labai gazios sukneles
Laba,
Mintibute, kada tu spėji nert?
Aš su vąšeliu nelabai draugauju, man jau geriau virbalais, bet va užsiskiedžiau nunert dukrytei kepurytę ir rankinuką. Kepurka jau gatava, bet dabar jūs man papasakokit, tai daugiau nieko su ja nereik daryt? Bo aš tik mokykloj nėriau servetėles tai pamenu dar krakmolyt reikėdavo. O su kepurytėm kaip?
Kai bus ir rankinukas, tada tik žadu pasirodyt
Ir dar va pirkau siūlų megztukui - paltukui, ir galvoju koks užsegimas geriausiai būt? Gal kas jau mezgėt tokį daiktą?
Mintibute, kada tu spėji nert?
Aš su vąšeliu nelabai draugauju, man jau geriau virbalais, bet va užsiskiedžiau nunert dukrytei kepurytę ir rankinuką. Kepurka jau gatava, bet dabar jūs man papasakokit, tai daugiau nieko su ja nereik daryt? Bo aš tik mokykloj nėriau servetėles tai pamenu dar krakmolyt reikėdavo. O su kepurytėm kaip?
Kai bus ir rankinukas, tada tik žadu pasirodyt
Ir dar va pirkau siūlų megztukui - paltukui, ir galvoju koks užsegimas geriausiai būt? Gal kas jau mezgėt tokį daiktą?
aciu labai bet man labiau reiktu tik galvos
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 14:14)
Eina sau, Neringata, kaip grazu . Tu man paaiskink tundrai, kaip imanona taip lygiai ismegzt akis . As ir po 100 metu taip nemokesiu
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 21, 15:07)
Eina sau, Neringata, kaip grazu . Tu man paaiskink tundrai, kaip imanona taip lygiai ismegzt akis . As ir po 100 metu taip nemokesiu
Na jau, na jau, nenuvertink savęs taip. Tiesiog į savo pačios darbą visuomet žiūrim su didesne kritika... Bet ačiū, supratau tai kaip komplimentą
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 21, 00:57)
Gyjula, labai labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 21, 01:12)
Gyjula,labai gazios sukneles
Ačiū, mergaitės, už įvertinimą.
Šiaip tai pati džiaugiuosi, kad dukros noriai nešioja ir užsisakė dar kelios giminaitės panašių darbelių
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 21, 16:15)
Papildyta:
Šiaip tai pati džiaugiuosi, kad dukros noriai nešioja ir užsisakė dar kelios giminaitės panašių darbelių
O aš atskirai visų jau negyriau, bet tikrai iš jūsų darbelių galima pasisemti daug gražių idėjų. Šaunuolės mamytės
Batareika,as darbe neriu o del krakmolinimo tai nemanau,kad reikia
Mintibute, o kur rast tokį darbą?