Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

Gyjula, labai labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 20, 20:00)
Ogo Mintibute, kokia grazute suknyte  wub.gif  wub.gif . Ir rastelis toks idomus atrodo  thumbup.gif , gal butu negaila pasidalint  blush2.gif  ?
Papildyta:
O tu cia savo dukrytei neri ar kitom mazom princesem?  wub.gif  wub.gif

aciu.... tikrai negaila man pasidalint,bet nezinau kaip paaiskint blush2.gif as rastu/zenklu nepazystu.. viska darau ne pagal knyga,pagal pavyzdi blush2.gif blush2.gif ..... nebent is arciau nufokinciau ir kaip nors zodziais pabandyciau paaiskinti 4u.gif
savo mazyliai viska neriu,kur man tokia atvirksiarankei kitoms megzti doh.gif

Gyjula,labai gazios sukneles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintibutė: 20 vasario 2008 - 23:14
Laba,
Mintibute, kada tu spėji nert?
Aš su vąšeliu nelabai draugauju, man jau geriau virbalais, bet va užsiskiedžiau nunert dukrytei kepurytę ir rankinuką. Kepurka jau gatava, bet dabar jūs man papasakokit, tai daugiau nieko su ja nereik daryt? Bo aš tik mokykloj nėriau servetėles tai pamenu dar krakmolyt reikėdavo. O su kepurytėm kaip?
Kai bus ir rankinukas, tada tik žadu pasirodyt blush2.gif

Ir dar va pirkau siūlų megztukui - paltukui, ir galvoju koks užsegimas geriausiai būt? Gal kas jau mezgėt tokį daiktą?
Atsakyti
aciu labai smile.gif bet man labiau reiktu tik galvos smile.gif
Atsakyti
Rodomės ir mes savo sarafaniuką
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 14:14)
Rodomės ir mes savo sarafaniuką
user posted imageuser posted image

Eina sau, Neringata, kaip grazu wub.gif wub.gif . Tu man paaiskink tundrai, kaip imanona taip lygiai ismegzt akis doh.gif . As ir po 100 metu taip nemokesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 21, 15:07)
Eina sau, Neringata, kaip grazu  wub.gif  wub.gif . Tu man paaiskink tundrai, kaip imanona taip lygiai ismegzt akis  doh.gif . As ir po 100 metu taip nemokesiu  verysad.gif

Na jau, na jau, nenuvertink savęs taip. Tiesiog į savo pačios darbą visuomet žiūrim su didesne kritika... Bet ačiū, supratau tai kaip komplimentą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2008 02 21, 00:57)
Gyjula, labai labai grazu  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 21, 01:12)
Gyjula,labai gazios sukneles wub.gif

Ačiū, mergaitės, už įvertinimą.
Šiaip tai pati džiaugiuosi, kad dukros noriai nešioja ir užsisakė dar kelios giminaitės panašių darbelių rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2008 02 21, 16:15)
Papildyta:

Ačiū, mergaitės, už įvertinimą.
Šiaip tai pati džiaugiuosi, kad dukros noriai nešioja ir užsisakė dar kelios giminaitės panašių darbelių rolleyes.gif

O aš atskirai visų jau negyriau, bet tikrai iš jūsų darbelių galima pasisemti daug gražių idėjų. Šaunuolės mamytės thumbup.gif
Atsakyti
Batareika,as darbe neriu mirksiukas.gif o del krakmolinimo tai nemanau,kad reikia g.gif
Atsakyti

Mintibute, o kur rast tokį darbą? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 02 21, 15:50)
Mintibute, o kur rast tokį darbą? blink.gif  lotuliukas.gif

nesakysiu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 21, 15:45)
Batareika,as darbe neriu mirksiukas.gif o del krakmolinimo tai nemanau,kad reikia g.gif

Tai gerai, nes ir to daryt nemokėčiau... Taip ir paliksiu tada tą kepurytę, dabar va reik rankinuką pabaigti.
Atsakyti