na labai gražūs darbeliai, o ypač modeliukai. Va aš niekaiap kaklo savo mažylei pabaigti megstinukui negaliu.
QUOTE(kristukass @ 2008 02 13, 23:50)
Sveikos darbstuoles. Labai grazus visu darbeliai.Deja man dar iki tokiu aukstumu toli. Bet va noriu parodyti savo pirmaji darbeli mazajai princesei
Liemene jusu teismui
o cia bandziau nufotografuot is nugarytes bet modeliukas nebubo nusiteikes fotosesijai
P.S labai atsiprasau uz nuotraukyciu kokybe.Telefonu fotkinta.
Liemene jusu teismui
o cia bandziau nufotografuot is nugarytes bet modeliukas nebubo nusiteikes fotosesijai
P.S labai atsiprasau uz nuotraukyciu kokybe.Telefonu fotkinta.
Tikrai labai šauniai gavosi
QUOTE(lauma @ 2008 02 12, 11:03)
dovana metais vyresnei dukros draugei
modeliui irgi labai patiko nenorėjo nusirengti
modeliui irgi labai patiko nenorėjo nusirengti
labai grazu...
na jus tai tikrai cia visokiu groziu pridejusios
man ner ka lygintis, bet pasirodysiu ir as - jau numezgiau savo angeliukiui pirma megztuka - po gero menesiuko jau rengsiu
pirma megztukas mano angeliukui
man ner ka lygintis, bet pasirodysiu ir as - jau numezgiau savo angeliukiui pirma megztuka - po gero menesiuko jau rengsiu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 14, 12:40)
Nu ir kantrybė mamos.... Gražu, labai.
Aciu, jums, mergaites Labai daug graziu pridejot dabar tik megzti...
QUOTE(kristukass @ 2008 02 13, 21:50)
Liemene jusu teismui
gražu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 14, 11:40)
o man nerodo
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 14, 14:46)
Nu ir kantrybė mamos.... Gražu, labai.
oi zinokit, cia kantrybes tia 0 tiesiog radau tokiu siuliuku - mezgan susidelioja toks rastelis issidaviau
labai grazus berniukas, ka jau cia kelnes ir megztukas
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 02 14, 18:49)
oi zinokit, cia kantrybes tia 0 tiesiog radau tokiu siuliuku - mezgan susidelioja toks rastelis issidaviau
labai grazus darbelis... is kur tokiu siulu gavai... ir as tokiu noriu...
QUOTE(renkyte @ 2008 02 15, 10:25)
labai grazus darbelis... is kur tokiu siulu gavai... ir as tokiu noriu...
pirkau bazese, raudonoj rampoj. Spalvyciu visokiu yra - neatsilaikiau kai pamaciau ir siaip visokiu kitokiu graziu siuliuku yra - vakar ir sau suknytei nusipirkau