Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 22:26)
Aciu visoms uz grazius zodelius  4u.gif  blush2.gif
Fox lady, o rankoves galvojau galvojau kaip cia idomiau padaryt, o rezultate labai paprasta - pradejau megzt nuo apcios vien gerom akim, kad tas volelis pasidarytu (gal kokias 6 eiles pamezgiau), tada mezgiau 2geros, 1 bloga rasteliu, o paskui violetine spalva mezgiau vel gal 4 eiles vien gerosiom, tada sekanti eile 2sumegztos, 1 uzdedam, 2 sumegztos, 1 uzdedam ir t.t, tada vel viskas gerom megzta. Ir galiausiai per ta eilute sulenkiau ir prikabinau  4u.gif

ačiū, supratau 4u.gif Man buvo neaiškiausias tas dviejų spalvų sujungimas. Labai įdomus sprendimas, super 4u.gif
Atsakyti

[B]Angulyte, Nu labai gražu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš dabar saviškę jau vasarai pradėsiu puošti, nerti suknytę pradėjau, pasirodysiu, kai baigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LĖTA: 13 vasario 2008 - 11:38
QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 17:36)
Rife, labai grazus kostiumelis.  4u.gif  O jau spalvytes kaip tinka berniukui  thumbup.gif

Parodysiu ir as suknute, kuria drauges mergytei numezgiau:
user posted image

labai graži thumbup.gif aš ir noriu numegzt suknytę- o kaip apačioj tą kraštą nemegzti, man labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2008 02 13, 09:36)
[B]Angulyte, Nu labai gražu! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš dabar saviškę jau vasarai pradėsiu puošti, nerti suknytę pradėjau, pasirodysiu, kai baigsiu.

gal galetumet kokias schemutes vaikiskom suknelem?noretusi ir savo pupai nunerti,nors ji tokia sukneliu nemegeja,tai glavoju,gal persigalvos ir nesios
Atsakyti
Sveikutes, auksarankes 4u.gif
Turiu prasyma, gal kuri turi piesinuku schemu? Tiksliau pasakius, ieskau traktoriuko schemos. ar mestelekit kazka panasaus i traktoriuka. Labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 02 12, 18:36)
Rife, labai grazus kostiumelis.  4u.gif  O jau spalvytes kaip tinka berniukui  thumbup.gif

Parodysiu ir as suknute, kuria drauges mergytei numezgiau:
user posted image

Kokia grazi! As ir noreciau tokia numegzti! Gaila, kad nemoku taip gerai megzti.
Vis bandau, bandau savo dukrytei numegzti ka nors. Bet tik megztukai tesigauna:(
Atsakyti
Koti, kiek tu mazdaug siulu sunaudoji nerdama paltuka 3 m mergaitei?
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 02 13, 14:48)
gal galetumet kokias schemutes vaikiskom suknelem?noretusi ir savo pupai nunerti,nors ji tokia sukneliu nemegeja,tai glavoju,gal persigalvos ir nesios

Šiaip bandau be schemutės, bet turiu keletą idėjoms, gal padės.Čia

Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 02 13, 14:26)
Sveikutes, auksarankes  4u.gif 
Turiu prasyma, gal kuri turi piesinuku schemu? Tiksliau pasakius, ieskau traktoriuko schemos. ar mestelekit kazka panasaus i traktoriuka. Labai prasau  4u.gif

sitam puslapyje yra
Atsakyti
Traktoriukai
http://www.cheekymon...its/tractor.jpg
http://www.purlsoho....,,type,knitting
http://public.fotki....stractor22.html
Atsakyti
As va tokias schemutes turiu ax.gif
user posted image

user posted image

Soni, o ta apacia dariau labai paprastai - pamezgiau 6 eiles gerom akim, tada mezgiau 2 sumezgam, 1 uzmetam, 2 sumezgam, 1 uzmetam, tada vel gerom mezgiau... Paprasciausiai paskui per ta eilute kur sumezginetos akys sulenkima darai ir blogoj pusej prikabini... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 13 vasario 2008 - 19:54
Sveikos darbstuoles. 4u.gif Labai grazus visu darbeliai.Deja man dar iki tokiu aukstumu toli. blush2.gif Bet va noriu parodyti savo pirmaji darbeli mazajai princesei wub.gif
Liemene jusu teismui
user posted image
o cia bandziau nufotografuot is nugarytes bet modeliukas nebubo nusiteikes fotosesijai smile.gif
user posted image

P.S labai atsiprasau uz nuotraukyciu kokybe.Telefonu fotkinta. doh.gif
Atsakyti