Koti, saunuole nerealus grozis
QUOTE(Fox_lady @ 2008 02 09, 23:13)
labai gražiai atrodo liemenė su kačiukais
Gal turi schemutę? Ir... čia turbūt išmegsta, mezgant kartu su liemene? Ar numegsta ir prisiūta, o gal išsiuvinėta?
Gal turi schemutę? Ir... čia turbūt išmegsta, mezgant kartu su liemene? Ar numegsta ir prisiūta, o gal išsiuvinėta?
Ačiū
Schemutę kažkur turiu, paieškosiu, nufotografuosiu ir įdėsiu, gal vakare išeis.
Čia kačiukai išmegzti mezgant kartu su liemene. Tik aš daug siūliukų buvau prisiraišiojus, nes tampant nemoku, o ir daug storiau gaunasi....
Koti , labai gražios suknutės
QUOTE(jurka @ 2008 02 10, 13:08)
Ačiū
Čia kačiukai išmegzti mezgant kartu su liemene. Tik aš daug siūliukų buvau prisiraišiojus, nes tampant nemoku, o ir daug storiau gaunasi....
ačiū , nebevark- radau internete
štai cia
Vaje vaje kaip grazu . Koti, Viliuteee , pasaka o ne darbai .
Mergaites,kai mezgat neriat maziesiems, ar 'isiminejat' pazastis ? Koti, as i tavo darbelius ziuredama seile varvinu , tu daraisi kokias iskarpas ar is akies mezgi?
Mergaites,kai mezgat neriat maziesiems, ar 'isiminejat' pazastis ? Koti, as i tavo darbelius ziuredama seile varvinu , tu daraisi kokias iskarpas ar is akies mezgi?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 02 10, 16:27)
Labai grazu o kiek kantrybes reikia
QUOTE(koti @ 2008 02 10, 18:55)
Labai grazios sukneles o kodel dvi vienodos? Paziurejau parasyta vienas vaikas
QUOTE(Rife @ 2008 02 12, 07:05)
o tikrai grazus, o kaip mezgei kelnes, as noriu savajam kelnes numegsti, bet nezinau kaip jas megsti
dovana metais vyresnei dukros draugei
modeliui irgi labai patiko nenorėjo nusirengti
Rife, cia ne i tema, bet gal turi schemute sito grozio ?? ka deje pamusaliukui? prisiuvai tu ji ji prie mezginio?? labai grazu