Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai, megzti ir nerti, 6 tema

Soni labai puiki wub.gif , ištikrųjų čia tiek daug gražių mezginukų, kad pritrūksta žodžių , kaip juos ir pagirti biggrin.gif , norisi kiekvienai pasakyti vis kažką kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 02 07, 22:11)
nuoširdi- liemenė labai labai super  wub.gif  o čia mano paskutinis darbelis dukrytei- irgi ilga liemenė  biggrin.gif

o jau spalvu grozis...labai grazi liemene... wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mamytės už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Nuosirdi, Soni - labai dailios liemenytes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2008 02 06, 20:22)
Sveikos mezgejeles, labai grazus jusu darbeliai ir modeliukai, as tik megeja, bet ir noriu parodyti liemene, kuria ka tik baigiau 4u.gif
Cia ideja...

QUOTE(Soni @ 2008 02 07, 19:11)
nuoširdi- liemenė labai labai super  wub.gif  o čia mano paskutinis darbelis dukrytei- irgi ilga liemenė  biggrin.gif

Labai grazios liemenes merginos thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Stai ir mano paskutinis darbelis dukrai,puse nertas,puse megstas smile.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Idėjoms gaudyti -----> http://public.fotki....ikiki-modeliai/
Atsakyti
Rodomės ir mes:

user posted image
Atsakyti
kokie gražūs darbeliai thumbup.gif alia man Grek modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2008 02 08, 17:40)
Rodomės ir mes:

user posted image

man labai patiko.
Atsakyti
Visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Almita labai patiko tavo albumai ir idėjoms ir šiaip. Jau taip daug noriu ir nerti ir megzti biggrin.gif
Gal turi schemutę/raštą iš moteriškų modelių 19-1 nuotraukytė, ir iš įvairių rankdarbių nr. 655475629???

Būčiau dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Ir aš pasirodysiu savo rimtesnį darbelį smile.gif blush2.gif ax.gif
Vertinkit biggrin.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2008 02 08, 17:40)
Rodomės ir mes:

user posted image

Nu grek fainas tavo bachurelis ir megztukas labai liuks. Kaip tu speji megzti? AS va savovyriausiai dukrai toki lengva paltuka tai mezgu gal jau visas menuo ir uzbaigti negaliu dar rankove likusi, nes mazoji ramybes neduoda, o tu pasirodo dar ir greita mezgeja. thumbup.gif
Atsakyti