Ir mane domina literatura sia tema.
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 27, 14:06)
Ir mane domina literatura sia tema.
bet perspeju, is knygu mokytis labai sunku, ir nemacius gyvai, kaip tai daroma, gali buti nieks neaisku o ir tos literaturos tik trupiniai, ir gauti ja labai sudetinga.
taiva, jei lietuviskai:
Kavaliauskas Albinas, "Odos technologija", ŠU, 2003,
Kiulv, Kirme, Reimo, Summatavet, "Meninių odos dirbiniu technologija", 1993
jei gilesniu ir plius istoriniu rakursu apie knygrisyste yra E.Lauceviciaus ("13-18am Knygu irisimai") ir L.Gudaicio ("Tada Lomsargis") knygos.
o daugiau kitomis kalbomis knygu esu susivezusi is uzsienio, ir tai jau labai specifine literatura.
bet jei pavyktu kam uzsisakyti per amazon.com ar dar kur nors, labai rekomenduociau megejams knyga apie irisimus "The encyclopedia of papermaking and bookbinding", 2002, ten tiesa oda nenaudojama, bet parodyta (milijonas iliustraciju), kaip labai paprastomis buitinemis priemonemis galima paciam pagaminti popieriu ir is jo susiuti knygele (ivairiais budais) net vaikai ten lengvai susigaudytu. ir darbeliu tikrai graziu galima pasidaryti.
tai tiek
Zinosim,sake ta knygele lietuviska tik siauliuose yra.gal kokiu intiko puslapiu zinai ydomiu.
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 28, 15:43)
Zinosim,sake ta knygele lietuviska tik siauliuose yra.gal kokiu intiko puslapiu zinai ydomiu.
Na tik paveiksleliu nebent, o tokiu kurie kazko ismokytu tai ne, reik ieskoti.
Cia siek tiek graziu (svelniai tariant ) darbeliu:
http://www.thebearga...y_g/garry_g.htm
http://www.makersgal.../portfolio.html
estuku knygrisyte http://www.scriptamanent.ee
bet internete gi nesunku ir paciam paieskot. raktiniai zodziai bookbinding, leather art, o jei dar prancuzu, italu, vokieciu kalbomis...ai ir lietuviskai gal ka ismes..
Aš dėl tų kursų Kai tik ką sužinosiu būtinai pranešiu Nors aš ir pati galėčiau pamokyt Tai nėra sudėtinga -juk turiu pedagoginį išsilavinimą Tik va su laiku striuka Ale kaip sakoma-rekia tik noro .......................
Tai va kad su ta anglu nelabai,rusus regis jau isnarsiau.Puslapius apziurejau,vaje kaip ydomu. Juratele jei niekur kitur nerasiu tai kai mazio nebemaitinsiu labai noreciau.
Sveikos Nagi zavus jusu tasiukai Man iki Jusu toli, bet pasirodysiu ir as... Cia reikejo tasiuko vakareliui, tai ir pasidariau pati
Labai simpatiškas tašiukas
nu ir as pasirodysiu su savo tasiuku
Niu va ir parodysiu kokią padariau
Čia toks mažiulis debesėlis
Čia toks mažiulis debesėlis
Labas rytelis
Linutuke,grazus tasiukas,nes paprastume kartais ir slypi visas sarmas
Jurate 36 Tavo rankinukas tai superinis,pries oda lenkiu galva ,dar jei ir pagrazinta su polekiu
Jurate 36 Tavo rankinukas tai superinis,pries oda lenkiu galva ,dar jei ir pagrazinta su polekiu
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 03 07, 07:05)
laaaabai dailus
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 07, 08:52)
Labas rytelis
aciu