Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Ir mane domina literatura sia tema. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 27, 14:06)
Ir mane domina literatura sia tema. smile.gif  smile.gif

bet perspeju, is knygu mokytis labai sunku, ir nemacius gyvai, kaip tai daroma, gali buti nieks neaisku ax.gif o ir tos literaturos tik trupiniai, ir gauti ja labai sudetinga. schmoll.gif

taiva, jei lietuviskai:
Kavaliauskas Albinas, "Odos technologija", ŠU, 2003,
Kiulv, Kirme, Reimo, Summatavet, "Meninių odos dirbiniu technologija", 1993

jei gilesniu ir plius istoriniu rakursu apie knygrisyste yra E.Lauceviciaus ("13-18am Knygu irisimai") ir L.Gudaicio ("Tada Lomsargis") knygos.

o daugiau kitomis kalbomis knygu esu susivezusi is uzsienio, ir tai jau labai specifine literatura.
bet jei pavyktu kam uzsisakyti per amazon.com ar dar kur nors, labai rekomenduociau megejams knyga apie irisimus "The encyclopedia of papermaking and bookbinding", 2002, ten tiesa oda nenaudojama, bet parodyta (milijonas iliustraciju), kaip labai paprastomis buitinemis priemonemis galima paciam pagaminti popieriu ir is jo susiuti knygele (ivairiais budais) net vaikai ten lengvai susigaudytu. ir darbeliu tikrai graziu galima pasidaryti. thumbup.gif
tai tiek ax.gif

Atsakyti
Zinosim,sake ta knygele lietuviska tik siauliuose yra.gal kokiu intiko puslapiu zinai ydomiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 28, 15:43)
Zinosim,sake ta knygele lietuviska tik siauliuose yra.gal kokiu intiko puslapiu zinai ydomiu. rolleyes.gif

g.gif Na tik paveiksleliu nebent, o tokiu kurie kazko ismokytu tai ne, reik ieskoti.
Cia siek tiek graziu (svelniai tariant blink.gif lotuliukas.gif ) darbeliu:
http://www.thebearga...y_g/garry_g.htm

http://www.makersgal.../portfolio.html

estuku knygrisyte http://www.scriptamanent.ee

bet internete gi nesunku ir paciam paieskot. raktiniai zodziai bookbinding, leather art, o jei dar prancuzu, italu, vokieciu kalbomis...ai ir lietuviskai gal ka ismes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dėl tų kursų g.gif Kai tik ką sužinosiu būtinai pranešiu mirksiukas.gif Nors aš ir pati galėčiau pamokyt blush2.gif Tai nėra sudėtinga -juk turiu pedagoginį išsilavinimą lotuliukas.gif Tik va su laiku striuka g.gif Ale kaip sakoma-rekia tik noro rolleyes.gif .......................
Atsakyti
Tai va kad su ta anglu nelabai,rusus regis jau isnarsiau.Puslapius apziurejau,vaje kaip ydomu. thumbup.gif Juratele jei niekur kitur nerasiu tai kai mazio nebemaitinsiu labai noreciau. clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nagi zavus jusu tasiukai smile.gif Man iki Jusu toli, bet pasirodysiu ir as... Cia reikejo tasiuko vakareliui, tai ir pasidariau pati blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Labai simpatiškas tašiukas thumbup.gif
Atsakyti
nu ir as pasirodysiu su savo tasiuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
Niu va ir parodysiu kokią padariau rolleyes.gif
user posted image
Čia toks mažiulis debesėlis ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Linutuke,grazus tasiukas,nes paprastume kartais ir slypi visas sarmas mirksiukas.gif

Jurate 36 Tavo rankinukas tai superinis,pries oda lenkiu galva ,dar jei ir pagrazinta su polekiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 03 07, 07:05)
Niu va ir parodysiu kokią padariau  rolleyes.gif
Čia toks mažiulis debesėlis  ax.gif

laaaabai dailus wub.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 07, 08:52)
Labas rytelis 4u.gif

Linutuke,grazus tasiukas,nes paprastume kartais ir slypi visas sarmas mirksiukas.gif

aciu hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 07 kovo 2008 - 10:17