Sveikos, merginos,
kreioiuos į tas kur iš odos ir pan tašiukus siuvas Ar jūs buotines mašinas naudojat ar specialias odai? Turiu odos atraižų ale baisu sugadint būt mašiną.. tai sakau prieš bandymus pasiklausiu
QUOTE(Miera @ 2010 11 12, 16:39)
,kazin ar mano menesio algos uztektu bent vienai is siu rankiniu?...
Cia bandziau suderinti oda ir veltini
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 15:03)
labai įdomu, medis labai gražus tik manau oda tai beveik amžina, o va veltinis daug anksčiau apsitrins ir apsivels.. bent jau taip pagal savo vaiko paltuką pastebėjau.. būtų gaila. ir kabančias detales bent jau aš gal būčiau darius ne širdutes, o medžio lapelius, kad į temą medžiui būtų. bet šiaip faina.
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 14:03)
Cia bandziau suderinti oda ir veltini
Veltinis- nerealus Medis super gražus, spalvos tokią ramią rudenišką nuotaiką sukuria Odos ir veltinio derinys smagus ir kiek netikėtas, graži proporcija.
bet turiu ne vien pagyrų Odos ir veltinio derinys iš esmės tikrai geras, tačiau oda man per daug blizgi( gal tik nuotraukoj?). O pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia rankine.
QUOTE(Miera @ 2011 11 17, 17:38)
pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia rankine.
pritarčiau, aš irgi pagalvojau, kad ir be jo gerai būtų , ir spėju nešiojant nuo lietaus ir nuolatinio čiupinėjimo jie susiraityti gali..
rarika, labai fainai gavosi
Rodausi
Naujas odinis su idomia furnitura
Papildyta:
Ir dar du oda+veltinis
Naujas odinis su idomia furnitura
Papildyta:
Ir dar du oda+veltinis