Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Sveikos, merginos,
kreioiuos į tas kur iš odos ir pan tašiukus siuvas smile.gif Ar jūs buotines mašinas naudojat ar specialias odai? Turiu odos atraižų ale baisu sugadint būt mašiną.. tai sakau prieš bandymus pasiklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 12, 16:39)
Ir prigalvoja gi žmonės  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

g.gif ,kazin ar mano menesio algos uztektu bent vienai is siu rankiniu?... ax.gif doh.gif
Atsakyti
Cia bandziau suderinti oda ir veltini smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 15:03)

labai įdomu, medis labai gražus thumbup.gif tik manau oda tai beveik amžina, o va veltinis daug anksčiau apsitrins ir apsivels.. g.gif bent jau taip pagal savo vaiko paltuką pastebėjau.. g.gif blush2.gif būtų gaila. ir kabančias detales bent jau aš gal būčiau darius ne širdutes, o medžio lapelius, kad į temą medžiui būtų. ax.gif rolleyes.gif bet šiaip faina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 17 lapkričio 2011 - 15:51
QUOTE(rarika @ 2011 11 17, 14:03)

Veltinis- nerealus bigsmile.gif Medis super gražus, spalvos tokią ramią rudenišką nuotaiką sukuria thumbup.gif Odos ir veltinio derinys smagus ir kiek netikėtas, graži proporcija.
bet turiu ne vien pagyrų blush2.gif Odos ir veltinio derinys iš esmės tikrai geras, tačiau oda man per daug blizgi( gal tik nuotraukoj?). O pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia rankine.
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 11 17, 17:38)
pakabutis toks...hm..ne iš tos operos ir be jo rankinė atrodytų išbaigta. Tas pakabutis toks...atleisk- nekokybiškas palyginus su pačia  rankine.

drinks_cheers.gif pritarčiau, aš irgi pagalvojau, kad ir be jo gerai būtų ax.gif , ir spėju nešiojant nuo lietaus ir nuolatinio čiupinėjimo jie susiraityti gali.. g.gif
Atsakyti
rarika, labai fainai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri aptikote ainternete kokių rankinių, kurias galėtų pasisiūti mergaitės? nesudėtingų
Atsakyti
Rodausi smile.gif
Naujas odinis su idomia furnitura 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar du oda+veltinis

user posted image

user posted image
Atsakyti
faini tašiukai, ypač vidurinis. thumbup.gif o pirmas toks minkštutis atrodo, po galva pasidėt galima biggrin.gif 4u.gif o ten tie karoliukai gal kaip nors dalyvauja užsegime ar tai tik papuošimas?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti