Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 23, 23:14)
Tikriausiai kalbi apie "Volframą"-jis dar dirba  biggrin.gif
Trr -stebžuky tikrai nesimokiau  schmoll.gif ,studijavau juvelyriką Telšiuose ir ŠU dailę ir dizainą  rolleyes.gif

vistiek atspejau, kad menu ir technologiju ragavusi. biggrin.gif
tai tada turbut kavaliauskas sio bei to moke? mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
tikra tiesa, naugarduko 26, bet kad ta parduotuve ir pavadinima turi tai nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 24, 00:00)
vistiek atspejau, kad menu ir technologiju ragavusi.  biggrin.gif
tai tada turbut kavaliauskas sio bei to moke?  mirksiukas.gif  biggrin.gif 
Papildyta:
tikra tiesa, naugarduko 26, bet kad ta parduotuve ir pavadinima turi tai nemaciau  g.gif

schmoll.gif Kavaliauskas manęs nemokė biggrin.gif nors teko bendrauti.. Studijavau menų fakultete...Man gyvenimas suteikė labai daug džiaugsmo leisdamas pažinti begalo nuostabią Mokytoją ,menininkę,odos meistę Renę Banaitienę -iš jos ir išmokau odos amato rolleyes.gif Ir dabar dar mokausi iš Jos ne vien tik kaip "draugauti" su oda ,bet ir kitų dalykų pav kaip būti žmogum ir džiaugtis tuom ką turi ,kas yra šalia ...Tai begalo taurus žmogus visokiom prasmės... wub.gif
...
Ta krautuvėlė seniai yra ir pavadinamas lotuliukas.gif tik reikia apsidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 24, 10:35)
schmoll.gif  Kavaliauskas manęs nemokė  biggrin.gif nors teko bendrauti.. Studijavau menų fakultete...Man gyvenimas suteikė labai daug džiaugsmo leisdamas pažinti begalo nuostabią Mokytoją ,menininkę,odos meistę Renę Banaitienę -iš jos ir išmokau odos amato  rolleyes.gif Ir dabar dar mokausi iš Jos ne vien tik kaip "draugauti" su oda ,bet ir kitų dalykų pav kaip būti žmogum ir džiaugtis tuom ką turi ,kas yra šalia ...Tai begalo taurus žmogus visokiom prasmės...  wub.gif
...
Ta krautuvėlė seniai yra ir pavadinamas  lotuliukas.gif  tik reikia apsidairyti  mirksiukas.gif

autoritetingas mokytojas yra gerai thumbup.gif, o gal ji ir knygas rišti mokino?
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 02 24, 17:13)
linutuke, uzsukau i tavo eksperimentus.Laaabai patiko,ypac pinimas is laikrasciu thumbup.gif Ir kaip viska suspiji? g.gif

aciuks.gif , siu metu niekur nedirbu, o vaikuciai jau paauge, galiu save palepinti visokiais zaidimais ax.gif , dabar kaip tik tasyte bandau sau susiorganizuoti, tik dar nezinau ko noriu, auginant vaikus taip pripratau prie praktisko kuprines varijanto (kad rankos butu laisvos), tai dabar jau net nezinau ko noreciau, zinau kad tik talpios reikia lotuliukas.gif
Papildyta:
o as daznau i tavo galerija uzsuku, laaaabai jau tavo tasiukai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 24, 19:23)

trr ,taip taip  ax.gif

jei leisi tai dar paklausiu, blush2.gif butu idomu suzinoti, o toji tavo Mokytoja pati kur ismoko sito amato? taip ikyriai smalsauju todel, kad menine odininkyste ir knygrisyste yra mano kaip ir tyrimu objektas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 24, 19:50)
jei leisi tai dar paklausiu,  blush2.gif  butu idomu suzinoti, o toji tavo Mokytoja pati kur ismoko sito amato? taip ikyriai smalsauju todel, kad menine odininkyste ir knygrisyste yra mano kaip ir tyrimu objektas.  ax.gif

Tiksliai negaliu pasakyti blush2.gif nes nesigilinau unsure.gif Paklausiu prie progos rolleyes.gif
..o tie tyrimai kokio lygio g.gif rolleyes.gif gal gali pasigirti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 24, 19:54)
Tiksliai negaliu pasakyti  blush2.gif nes nesigilinau  unsure.gif Paklausiu prie progos  rolleyes.gif
..o tie tyrimai kokio lygio  g.gif  rolleyes.gif gal gali pasigirti  ax.gif

Ji mokėsi Stepžuky ,tik knygryšybos nežinau ar ten mokė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 24, 19:56)
Tiksliai negaliu pasakyti  blush2.gif nes nesigilinau  unsure.gif Paklausiu prie progos  rolleyes.gif
..o tie tyrimai kokio lygio  g.gif   rolleyes.gif gal gali pasigirti  ax.gif

bakalauras, magistrinis (kol kas) ir asmeninis smalsumas.

Papildyta:

Ji mokėsi Stepžuky ,tik knygryšybos nežinau ar ten mokė  g.gif

greiciausiai, kad moke, ten knygrisystes moko mazdaug nuo kokiu 1970, (bet dirbdavo jie sake su storom arkliskom odom, kur be plaktuko neuzlenksi blink.gif doh.gif ) tad jei dar pasakysi kokio mazdaug amziaus tavo Mokytoja tai bus aisku.. ax.gif biggrin.gif

Papildyta:

ir kazkaip vienas mano sakinys tavo citatoje pasiklydo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 24 vasario 2008 - 20:06
QUOTE(zilka69 @ 2008 02 26, 12:11)
ne jurate 39 klausiau trr.as odos mokslo neragavau ,kad butu kur neakivaizdziai ar kokie kursai labai noreciau pasisemt patirties. blink.gif

meistrauju siek tiek,nes labai myliu oda, ir kova su ja biggrin.gif , bet mano teorines zinios jau pralenkia praktines. beto su darbu realizavimu sunku. Ir as nelabai megstu daryti rankines, papuosalus, galanterija ir kt. aksesuarus, man idomiau knygu risimas (nes tai labai sudetinga), ir interjero elementai (nes jie dideli biggrin.gif ) pvz. pufai, sirmos, pano.. ax.gif

o del kursu tikrai nieko negaleciau ir patarti, g.gif dabar to galima mokytis buv. stepzuki Kaune arba ŠU, bet kursu jokiu neteko girdeti. dar ziurint kokiame mieste esi ir ka konkreciai noretum ismokti? mirksiukas.gif Siaip lietuvoje sio amato specu nera daug (visi mano suskaiciuoti biggrin.gif ), ir tradicijos labai silpnos (jei lygint su estais ar neduokdie prancuzais). rolleyes.gif
Papildyta:
bet turiu pabrezti, kad dabar daugiau tyrineju sia sriti, nei praktikuoju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 26, 23:20)
  Siaip lietuvoje sio amato specu nera daug (visi mano suskaiciuoti  biggrin.gif  ), ir tradicijos labai silpnos (jei lygint su estais ar neduokdie prancuzais).  rolleyes.gif
Papildyta:
bet turiu pabrezti, kad dabar daugiau tyrineju sia sriti, nei praktikuoju.  rolleyes.gif

Labai sudominai su tuo skaičiu g.gif
Šiaip tai aš baigiau kursus meninio odos apdirbimo blush2.gif Aišku tai tik tam tikra "abc" ,o toliau reikia pačiai iškoti "d..e.." biggrin.gif
O kaip su latviais bigsmile.gif ten juk oda labiau mylima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 02 27, 08:12)
Labai sudominai su tuo skaičiu  g.gif 
Šiaip tai aš baigiau kursus meninio odos apdirbimo  blush2.gif Aišku tai tik tam tikra "abc" ,o toliau reikia pačiai iškoti "d..e.."  biggrin.gif
O kaip su latviais  bigsmile.gif  ten juk oda labiau mylima  g.gif

latvijoj panasi situacija kaip ir pas mus, vienintele vieta kur sio meno mokesi ir latviu ir musu odininkai ir visa tarybu sajunga tai talinas, ten stipri ir sena mokykla, kietos tradicijos, musiskiai niekada jiems neprilygs. taigi is viso ivairiu laiku ten baige mokslus apie 40 lietuviu, aisku dabar realiai praktikuojanciu per pus maziau, talentingu dar maziau.. o stai vilniaus knygrisiu gildijai priklauso daugiausia knygrisiai restauratoriai (dar tuzinas personu), bet ju issilavinimas jau kitas, ne menines odininkystes, o ir ju darbuose vyrauja klasika. o tu kurie baige stepzuki (kaip as ax.gif ) ar siaip kazka moka, as net neskaiciuoju, ne tas lygis. schmoll.gif taciau vistiek domiuosi kas is kur, juk gal yra senukai kurie sio amato (kalbu jau apie knygrisyste) ismoko is kokiu nors prieskario zmoniu.. zodziu bandau uzciuopti ir istorijos pulsa. biggrin.gif ir vistiek kai pamatai japonu ar prancuzu irisimus tai stalcius atsidaro ir net profu lietuviu darbeliai juoka pradeda kelti.
ai, galeciau dar ilgai pilstyti apie tai, bet cia ne vieta turbut.. blush2.gif ax.gif

tai gal tu gali pasiulyti tuos kursus tam kas cia teiravosi. mirksiukas.gif
o as jei kam labai reikia, galiu gal kokia literatura rekomenduoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 27, 13:10)
latvijoj panasi situacija kaip ir pas mus, vienintele vieta kur sio meno mokesi ir latviu ir musu odininkai ir visa tarybu sajunga tai talinas, ten stipri ir sena mokykla, kietos tradicijos, musiskiai niekada jiems neprilygs. taigi is viso ivairiu laiku ten baige mokslus apie 40 lietuviu, aisku dabar realiai praktikuojanciu per pus maziau, talentingu dar maziau.. o stai vilniaus knygrisiu gildijai priklauso daugiausia knygrisiai restauratoriai (dar tuzinas personu), bet ju issilavinimas jau kitas, ne menines odininkystes, o ir ju darbuose vyrauja klasika. o tu kurie baige stepzuki (kaip as  ax.gif ) ar siaip kazka moka, as net neskaiciuoju, ne tas lygis.  schmoll.gif  taciau vistiek domiuosi kas is kur, juk gal yra senukai kurie sio amato (kalbu jau apie knygrisyste) ismoko is kokiu nors prieskario zmoniu.. zodziu bandau uzciuopti ir istorijos pulsa.  biggrin.gif ir vistiek kai pamatai japonu ar prancuzu irisimus tai stalcius atsidaro ir net profu lietuviu darbeliai juoka pradeda kelti.
ai, galeciau dar ilgai pilstyti apie tai, bet cia ne vieta turbut.. blush2.gif  ax.gif

tai gal tu gali pasiulyti tuos kursus tam kas cia teiravosi.  mirksiukas.gif
o as jei kam labai reikia, galiu gal kokia literatura rekomenduoti...  ax.gif

aga bigsmile.gif rekomenduok man literatura clap.gif blush2.gif labai noriu suzinoti placiau....o kur yra daugiau pavyzdziu japonu ir prancuzu irisimo?
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 02 27, 13:35)
aga bigsmile.gif  rekomenduok man literatura clap.gif  blush2.gif  labai noriu suzinoti placiau....o kur yra daugiau pavyzdziu japonu ir prancuzu irisimo?

knygrisystes stebuklu gyvai galima paziureti kartais vilniuje vykstanciose tarptautinese knygrisystes parodose thumbup.gif , kuriu buvo viso labo 5 ir vyksta jos nekasmet. schmoll.gif bet dar yra platieji interneto vandenys biggrin.gif o del literaturos ziurint kokiom kalbom skaitai? ir kas labiau domina knygrisyte ar odininkyste?
Atsakyti