Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Adatėlė @ 2011 09 21, 18:40)

QUOTE(pinciuke @ 2011 09 21, 20:15)
o iš kur ten ta sraigė atsirado - kaip suprantu - jos nėra ant rankines?

Ačiū ačiū. O sraigė...jos tiesiog mėgsta vynuoges mirksiukas.gif
Atsakyti
Miera, labai šauni rankinė clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 17:36)
Ir čia rodausi naujausią rankinę

fainutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s@mi @ 2011 09 22, 15:51)
Miera, labai šauni rankinė clap_1.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2011 09 23, 13:40)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Manoji ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 21:18)
Ačiū ačiū. O sraigė...jos tiesiog mėgsta vynuoges  mirksiukas.gif

na visokie tokie fotošopiniai fintai ištiesų nereikalingi, nes klaidina apžiūrint daiktą 4u.gif gi kitas gali pagalvot, kad ten yra sraigė, o nusipirkęs nusimins jos ten neradęs. smile.gif

QUOTE(rarika @ 2011 09 24, 14:35)
Manoji ax.gif

šauni tašikė, kaip visada thumbup.gif o odą marginot pati, ar tokia buvo?

visų darbai čia labai faini thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 24 rugsėjo 2011 - 18:08
man draugė atsiuntė iš JAV labai įdomios - glamžytos sidabrinės ( taip dažyta) natūralios odos. bet kolkas laukiu minčių ir įkvėpimo.
o ji man paskojo, kad įsigijo tampomos odos - siūdinsis aptemptas kelnes. sakė, kad labai daug kainuoja , nes tai naujovė kolkas net ten.
Atsakyti
šauni tašikė, kaip visada thumbup.gif o odą marginot pati, ar tokia buvo?
visų darbai čia labai faini thumbup.gif 4u.gif
[/quote]
Aciu trr,tavo nuomone ir pastabos,kaip profo,tikrai svarbus aciuks.gif
Oda tokia buvo 4u.gif .

Pinciuke,kas liecia tampomos odos,tai man kazkaip keista,juk ne sintetika g.gif ,manau dos struktura neleistu jai tampytis kaip guma ar trikotazas...nebent dabartines technolgijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 09 24, 19:07)
na visokie tokie fotošopiniai fintai ištiesų nereikalingi, nes klaidina apžiūrint daiktą  4u.gif  gi kitas gali pagalvot, kad ten yra sraigė, o nusipirkęs nusimins jos ten neradęs.  smile.gif

1. kur parašyta, kad aš ją parduodu???
2. nieko aš neklaidinu nes nuotraukas rodau tik po to kai rankinė jau padovanota
3. ne photoshopu daryta
Atsakyti
aha, man irgi būtų įdomu pamatyt tą besitampančią odą. išdalies tikiu, nes oda turi neribotas galimybes priklausomai nuo išdirbimo, bet įdomu kiek tempiasi biggrin.gif
QUOTE(rarika @ 2011 09 25, 10:06)

Aciu trr,tavo nuomone ir  pastabos,kaip profo,tikrai svarbus aciuks.gif
Oda tokia buvo 4u.gif .

ką jau ten, matau tik kada gražiai sukomponuota, suderinta ir ar švariai atlikta, o technologinių įmantrybių ir sudėtingumo rankinėse nė velnio nenutuokiu ir negaliu įvertint.. ax.gif smile.gif

QUOTE(Miera @ 2011 09 25, 21:11)
1. kur parašyta, kad aš ją parduodu???
2. nieko aš neklaidinu nes nuotraukas rodau tik po to kai rankinė jau padovanota
3. ne photoshopu daryta

doh.gif doh.gif
1. 2. visiškai nesvarbu, gi atnešėt jį čia parodyti įvertinimui ar pagyrimui, tai kaip žiūrovui vertint, jei jis nežino, kurios detalės tikros, kurios ne mirksiukas.gif
3. tuo labiau nesvarbu, gi vistiek kompu cool.gif a nors ir lipdukais, esmė, kad realiai jų ten nėra. nu gerai, pasakysiu dar paprasčiau - o jei tas kuris gavo ją dovanų ateis pamatys, o tada paskui sakys: o tai kur dingo sraigė biggrin.gif cool.gif (garantuoju, dabar sakysit, kad neateis, nes tas žmogus SM'e nesilanko.. doh.gif )

jei nesupratot, "kabinėjuosi" ne prie tašikės, o prie jos pateikimo (tą klaidą nete beje daro labai daug kas), tad nėra ko čia įsižeist. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2011 09 25, 10:06)
Pinciuke,kas liecia tampomos odos,tai man kazkaip keista,juk ne sintetika g.gif ,manau dos struktura neleistu jai tampytis kaip guma ar trikotazas...nebent dabartines technolgijos rolleyes.gif

aš pati jos nemačiau....
o mano draugė dirba su įvairiomis odomis ir kailiais namuose ir dizainerio parduotuvėje. taigi apie medžiagas ji tikrai supranta.
o glamžytą sidabrinę odą galėsiu nufotkinti ir įdėti čia - ji tikrai iš pažiūros neatrodo natūrali. tik palietus ir iš blogosios pusės pažiūrėjus, padeginus - tikra.
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2011 09 26, 01:30)
aš pati jos nemačiau....
o mano draugė dirba su įvairiomis odomis ir kailiais namuose ir dizainerio parduotuvėje. taigi apie medžiagas ji tikrai supranta.
o glamžytą sidabrinę odą galėsiu nufotkinti ir įdėti čia - ji tikrai iš pažiūros neatrodo natūrali. tik palietus ir iš blogosios pusės pažiūrėjus, padeginus - tikra.

o apie tą sraigę šiaip užklausiau, juk suprantu, kad jos ten nėra ir nebuvo.
nesureikšminu tokių dalykų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2011 09 26, 00:33)
doh.gif  doh.gif
1. 2. visiškai nesvarbu, gi atnešėt jį čia parodyti įvertinimui ar pagyrimui, tai kaip žiūrovui vertint, jei jis nežino, kurios detalės tikros, kurios ne  mirksiukas.gif
3. tuo labiau nesvarbu, gi vistiek kompu  cool.gif  a nors ir lipdukais, esmė, kad realiai jų ten nėra. nu gerai,  pasakysiu dar paprasčiau - o jei tas kuris gavo ją dovanų ateis pamatys, o tada paskui sakys: o tai kur dingo sraigė  biggrin.gif  cool.gif (garantuoju, dabar sakysit, kad neateis, nes tas žmogus SM'e nesilanko..  doh.gif )

jei nesupratot, "kabinėjuosi" ne prie tašikės, o prie jos pateikimo (tą klaidą nete beje daro labai daug kas), tad nėra ko čia įsižeist.  4u.gif

Netikiu, kad yra tokių kvailų, kurie nepastebėtų, kad sraigė užpiešta ir kad ji tik vienoj iš trijų nuotraukų. Klysti su "garantijom" smile.gif nes ir ateina, ir skaito, ir tikrai nepasiges to ko nėra ir neturi būt. Bet ką, norėjai pasakyt tikrai supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarika @ 2011 09 24, 14:35)

Šauni rankinė 4u.gif Gražus formatas. Koks jos dydis?
Atsakyti