Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

user posted image
uzsakymine tasyte-labai miela wub.gif
Atsakyti
Pritariu tau.Labai miela.
Atsakyti
Nauja rankinė, bet nenaujas siuvinėtas paveikslėlis. Šis paveikslėlis naujai pritaikytas iš šios http://diudas.blogsp...uten-vogel.html seniau siūtos rankinės. Nes anoji rankinė prarado savo grožį ir ryškumą po kelionės į Krymą. Saulė jos nepasigailėjo ir išblukino, o pačio paveikslėlio saulės spinduliai nepaveikė, matyt, tikrai gerai išsiuvinėjau :apsipatenkinusi: Taigi, naujoji aguoninė rankinė visai mažytė 19 x 19 cm, skirta tiktai piniginei, raktams ir telefonui talpinti.

user posted image
Daugiau nuotraukų čia: http://diudas.blogsp...-poppy-bag.html
Atsakyti
Labai norėčiau pasisiūti džinsinę rankinęax.gif Gal žinot, kur rasti jos darymo aprašymą internete?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 10, 14:55)
Labai norėčiau pasisiūti džinsinę rankinęax.gif Gal žinot, kur rasti jos darymo aprašymą internete?

Bent aš tai tokio klausimo nesuprantu - juk svarbiausia modelis, o jau audinį gali rinktis džinsą, gali - ne džinsą. Taigi visiškai neaišku ko bent maždaug ieškai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2011 06 11, 16:21)
Sveikos 4u.gif

nežinau, ar į temą, bet dariau štai tokią tašytę iš filco mažai mergaitei ax.gif

user posted image

o jūs čia tikrai gražias rankines siūnate thumbup.gif

koks grozis wub.gif
Atejau visai netycia i Jusu tema 4u.gif bekeliaudama ir ieskodama krikstynu drabuzeliu meistriu, uzsukau pas Jus, nu ....esat wub.gif wub.gif wub.gif visoms kuo daugiau kurybiniu ambiciju ir polekio!!!!!
Atsakyti
Sportinė rankinė - lietuviškas aprašymas.
Atsakyti
Sveikos, Auksrankės,

Gal kas netyčia kur užmatėte rankinę ar kuprinytę dviejų tinkančią dviejų metukš mergaitei į darželį? smile.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pirmą kartą gyvenime pasisiuvau rankinę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Ir čia rodausi naujausią rankinę

user posted image
Atsakyti
mmmmm koks grozis wub.gif ir forma tasytes ir spalvyte ir dekoras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 09 21, 16:36)
Ir čia rodausi naujausią rankinę

tikrai puiki.
spalva - ne mano, bet modelis, dekoravimas, išbaigtumas labai žavi.
o iš kur ten ta sraigė atsirado - kaip suprantu - jos nėra ant rankines?
Atsakyti