Tai papasakok kaip dėjai, kokius instrumentus naudojai , nes vaikui iš striukės tris išsipešė
reikia platuko, apvalaus kaltuko ( kad praplėsti) ir dar kokios nors kietos detalės su mažyte įduba ir puikiai viskas
aš naudojau tokį kaltuką (mažesnę praplėtimo galvutę) :
ir plaktuką
o vietoje detalės su įduba panaudojau kitą metalinę dalį su skylute nuo didesnės kniedės bet dabar sumąsčiau, kad dar labiau tiktų koks kieto kartono gabaliukas su jame išmušta skylute
aišku, su presu labai maža tikimybė, kad sugadinsi kniedes/spaudes, bet ir čia pasipraktikavus galima drąsiai išsisukti
ir plaktuką
o vietoje detalės su įduba panaudojau kitą metalinę dalį su skylute nuo didesnės kniedės bet dabar sumąsčiau, kad dar labiau tiktų koks kieto kartono gabaliukas su jame išmušta skylute
aišku, su presu labai maža tikimybė, kad sugadinsi kniedes/spaudes, bet ir čia pasipraktikavus galima drąsiai išsisukti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 20:43)
reikia platuko, apvalaus kaltuko ( kad praplėsti) ir dar kokios nors kietos detalės su mažyte įduba ir puikiai viskas
....
ir plaktuką
....
ir plaktuką
o kur tokių galima įsigyti?
norėčiau......
šiuos pirkau spalvų namuose bet ieškosiu rimtesnių , geresnio metalo, nes realiai šie skirti minkštesnio metalo detalėmis ( tokiems žiedukams, kniedėms)
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 13:48)
beskaiste violetinė patiko, tik mano manymu nereik to dirželio, gėlytę šiaip galima šone pritvirtinti
tas dirzelis eina aplink ir tarnauja kaip trumpa rankena
QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 14:49)
ar galima kažkur Vilniuje įsigyti kokių spec. kaltukų šiam reikalui?
nes tas presas žvėriškus pinigus kainuoja
nes tas presas žvėriškus pinigus kainuoja
buna dar repliu principo ,bet nepatvarios jos ,metalas minkstas
apie 120 lt + tos formeles kiekvieno dydzio knopkem po 15 ar 20 lt
QUOTE(irmulia @ 2011 03 03, 18:54)
na, ką puikiai pavyko ir nereikia ten jokių presų, kad įdėti tiek kniedę tiek spaudę
nu saunuole ...
Kaip tik turiu toki rinkini reiks pabandyti
Sveikos, ar kas galetu pasiuti rankinuka vestuvems? Kaune
Maarit, neįžiūriu koks ten stulpelis- ar su 2 ar 3 užmetimais, bet esmė ten tokia, kad pirmą stulpelį neri į trečią akį, antrą į ketvirtą akį, trečią į penktą akį, ketvirtą į pirmą akį, penktą į antrą, o šeštą stulpelį į trečią akį. 4-6 stulpelius reikia nerti už pirmų trijų "nugaros" , taip jie susikryžiuoja. Tikiuosi supratai
Kokios mielos man medžiaginės tašytės. Jau ilgai svajoju pasisiūti ir vis laukiu, kol pasiryšiu. Radau fantastiškų rankinių pavyzdžių su siuvimo pamokėlėmis, gal kam pravers: Rankinių siuvimas