Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

na, ant pacios siules nesiuvinesiu, bet, manau, akcentas turetu nukreipti demesi nuo siules g.gif ypac, jei bus isdestytas ne tiesiai, o istrizai ....
Atsakyti
Almantaite, viskas normaliai, gera pradžia-pusė darbo wink.gif
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 10:06)
kiseneles siule akis bado  doh.gif [/color]
O man visai smagiai žiūrisi. Aš tai ties ta siūle prikabinčiau ką nors tokio- ir naudingai tabaluotų, ir linksmai atrodytų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 19 sausio 2011 - 11:02
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 11:25)
na, ant pacios siules nesiuvinesiu, bet, manau, akcentas turetu nukreipti demesi nuo siules g.gif ypac, jei bus isdestytas ne tiesiai, o istrizai ....

reikėjo paprasčiausiai naudoti ne baltą, o mėlyną arba juodą siūlą, tada taip nesimatytų. o šiaip gal kokia dekoratyvine juostele apsiūti tą siūlę galima.. g.gif 4u.gif

rarika, faina paskutinė rankinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 19 sausio 2011 - 11:51
aciu, kad patariat smile.gif man rodos, bus paprasciau sule isardyti is persiut is naujo, aisku, sikart butu kartu su pamusalu susiuta. arba palikt taip kaip yra ph34r.gif kabuciu idejos nezavi...nes jau bus siuvinet, tai bus per daug po to ... na, bet pagyvensim - pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2010 11 12, 14:39)
Ir prigalvoja gi žmonės  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Noreciau tos pirmos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 04, 15:21)
kadangi esu po kojos oepracijos, čia mano gulėjimo lovoje du mėnesius rezultatas. natūralios odos rankinė ir kaklo papuošalas. turėjau užsakymą.........atiduodu jūsų teismui  blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image

Labai gražus rinkinys smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu... gal kas turit pavyzdziu megztu ar nertu vaikisku kuprinyciu?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 20, 20:31)
nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu... gal kas turit pavyzdziu megztu ar nertu vaikisku kuprinyciu?

Pagooglink mirksiukas.gif
Pasiklausinėk šitojtemoj 4u.gif
Atsakyti
Ne odinės, bet mano gamybos...Gal nebus offtopic blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 01 28, 21:54)
Ne odinės, bet mano gamybos...Gal nebus offtopic  blush2.gif

Kokios mielos rankinės bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Miera, gražios ir originalios rankinės wub.gif , tik gaila, kad nuotraukos neišsididina ir neina iš arčiau apžiūrėti
Atsakyti
Orandžinė pati pačiausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Miera, tikrai grazios rankines. O man paskutine smile.gif
Atsakyti