na, ant pacios siules nesiuvinesiu, bet, manau, akcentas turetu nukreipti demesi nuo siules ypac, jei bus isdestytas ne tiesiai, o istrizai ....
Almantaite, viskas normaliai, gera pradžia-pusė darbo
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 10:06)
kiseneles siule akis bado [/color]
O man visai smagiai žiūrisi. Aš tai ties ta siūle prikabinčiau ką nors tokio- ir naudingai tabaluotų, ir linksmai atrodytų QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 11:25)
na, ant pacios siules nesiuvinesiu, bet, manau, akcentas turetu nukreipti demesi nuo siules ypac, jei bus isdestytas ne tiesiai, o istrizai ....
reikėjo paprasčiausiai naudoti ne baltą, o mėlyną arba juodą siūlą, tada taip nesimatytų. o šiaip gal kokia dekoratyvine juostele apsiūti tą siūlę galima..
rarika, faina paskutinė rankinė
aciu, kad patariat man rodos, bus paprasciau sule isardyti is persiut is naujo, aisku, sikart butu kartu su pamusalu susiuta. arba palikt taip kaip yra kabuciu idejos nezavi...nes jau bus siuvinet, tai bus per daug po to ... na, bet pagyvensim - pamatysim
QUOTE(Miera @ 2010 11 12, 14:39)
Noreciau tos pirmos
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2010 09 04, 15:21)
kadangi esu po kojos oepracijos, čia mano gulėjimo lovoje du mėnesius rezultatas. natūralios odos rankinė ir kaklo papuošalas. turėjau užsakymą.........atiduodu jūsų teismui
Labai gražus rinkinys
Sveikos
nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu... gal kas turit pavyzdziu megztu ar nertu vaikisku kuprinyciu?
nezinau, ar tinkamoj temoj klausiu... gal kas turit pavyzdziu megztu ar nertu vaikisku kuprinyciu?
QUOTE(bim-bam @ 2011 01 20, 20:31)
Pagooglink
Pasiklausinėk šitojtemoj
Ne odinės, bet mano gamybos...Gal nebus offtopic
QUOTE(Miera @ 2011 01 28, 21:54)
Ne odinės, bet mano gamybos...Gal nebus offtopic
Kokios mielos rankinės
Miera, gražios ir originalios rankinės , tik gaila, kad nuotraukos neišsididina ir neina iš arčiau apžiūrėti
Orandžinė pati pačiausia
Miera, tikrai grazios rankines. O man paskutine