Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Rarika,šaunuolė,gražiai sudėliojai lapelius wub.gif ..podolskas tikrai gera mašina ,žinau ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2010 11 12, 09:19)
Rarika,šaunuolė,gražiai sudėliojai lapelius  wub.gif ..podolskas tikrai gera mašina ,žinau ir aš rolleyes.gif

aš siūnu su singer elektrine, tačiau jau labai pagyvenusia mašiniuke. ji jau pensijinio amžiaus biggrin.gif
bet kolkas jai priekaištų neturiu
Atsakyti
Ir prigalvoja gi žmonės thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu jooo smile.gif
Fantazijai nera rybu cool.gif
Atsakyti
Tasiukas-chameleonas nerealiai gerai atrodo clap.gif
Atsakyti
Keliu tema 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 17 sausio 2011 - 13:32
Rarika, graži rankinė 4u.gif
O kaip viduj atrodo? Kiek ten skyrių, kišenėlių? Koks pamušalas?
Atsakyti
Sveikos, as naujoke siuvime, pries kelias dienas pirkau siuvimo masina, ir noriu pasigirti savo nauja rankine savo nesiojamam kompiuteriui. gaminau is senu dzinsu, o pamusalui naudojau flanele, nes reikejo svelnaus audinio smile.gif prasom labai nepeikt, nes klaidu daugybe, juk as dar tik pradedancioji blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 00:49)
Sveikos, as naujoke siuvime, pries kelias dienas pirkau siuvimo masina, ir noriu pasigirti savo nauja rankine savo nesiojamam kompiuteriui. gaminau is senu dzinsu, o pamusalui naudojau flanele, nes reikejo svelnaus audinio smile.gif prasom labai nepeikt, nes klaidu daugybe, juk as dar tik pradedancioji blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
almantaite---super-kaip naujokei tai labai gerai thumbup.gif thumbup.gif
Rarika---šita rankinė mane sužavėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu, merginos smile.gif dabar galvoju, kad ji labai niuri atrodo, reikia kazkokio akcento, tai sugalvojau kokia braske ant kisenes issiuvinet ir dabar kaupiuosi, ieskau ideju ir laiko ivykdymui smile.gif bet jau kaip ta kreiva kiseneles siule akis bado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 01 19, 12:06)
bet jau kaip ta kreiva kiseneles siule akis bado  doh.gif

Pabandyk ją "užmaskuoti" - idėjų jau turi mirksiukas.gif
Atsakyti