Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Mitutok, hm.. smile.gif na, jau ne pirmą pastabą dėl tų juostelių gaunu...aš jau rašiau čia, kad iš pradžių modeliavau tik su juostelėm, be aplikacijų. tai tokios jos ir buvo. man pasirodė kažkokios vienišos tos juostelės todėl ėmiausi dar papildomų pagražinimų. Bandau užsimerkus dabar įsivaizduot tašeles tik su pasiuvinėjimais - nu, ir vėl man jie vieniši atrodo smile.gif
Gali būti, kad nuotraukose gal kiek iškreiptas vaizdas, nes kai žiūri gyvai krepšeliai yra maždaug 35x30, tai juos galima naudot ir dovanom sudėt ir kasdienai - įsimetei piniginę ir kosmetinę, ir eini. Vasarą aš ir pati puikiai su viena tokia išsiverčiau (albume jos nėra) ir peties įkaitusi nuo karščio odinė rankena nedegino.
na, kad juostelės galėjo būti siaurenės - sutinku. jos gerokai "rėkiančios" smile.gif
o aš tai nesutinku, kad tokie nėriniai ne rankinėms. juk į priekį nepajudėsim, jei derinsim jau suderintus dalykus smile.gif
vat, o dėl tavo krepšelių, man kaip tik atrodo, kad geriau būtų bent jau lininiai ar pan. nėriniai. tačiau! tačiau bendras vaizdas yra labai simpatiškas thumbup.gif
juk tobulumas irgi pabosta ir dar kaip smile.gif na, bent jau man ax.gif
Papildyta:
Mitutok, aš blogai įsižiūrėjau. dabar jau pamačiau, kad papuošimai lyg iš medvilninių siūlų. tada atsiprašau. priekaištų neturiu rolleyes.gif
Papildyta:
ech, tie naujokai, kiek jie klaidų pridaro ... smile.gif
Atsakyti
Man irgi mašiukai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano maišiukams smile.gif Kadangi mano siuvimo įgūdžiai labai riboti, tai smagu jiems pagyrimų sulaukt.

Engailad, nesupyk prašau dėl mano nuomonės. Labai tikiu, kad tie tašiukai su aplikacijomis labai smagūs. Ir tikrai, vaizdas gyvai dažniausiai gerokai skiriasi nuo fotografuoto.

Humanoj nusipirkau dvejas odines kelnes po 1 litą biggrin.gif Kaupiuosi odinei rankinei....
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 10 28, 23:36)
Humanoj nusipirkau dvejas odines kelnes po 1 litą biggrin.gif Kaupiuosi odinei rankinei....

gera pirkinį nukovėt bigsmile.gif thumbup.gif už tokią kainą ir pagadinti netaip gaila. (tik ar nebus per plona oda rankinei g.gif ). o tašiukai dovanom tikrai faini, čia dar reiktų pasistengt, kad dovana nebūtų prastesnė už "pakuotę" bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 29 spalio 2010 - 11:01
Man dar kilo klausimas dėl odinių rankinių - kaip susiūti pvz. rankeną.... Juk sudėjus odą ir užlenkus kraštelius išeina, kad mašina turi persiūti 4 sluoksnius odos. Reikia turbūt storesnio siūlo ir storos adatos? O jei rankena reikia prisiūti prie pačios rankinės tai dar storesnis sluoksnis g.gif:

Trr, dėl odos plonumo tai nežinau.... gal ir per plona kelnių oda rankinei. Neįsivaizduoju, nes niekada nebandžiau siūti jokios odos. Aij, pabandysiu, jei nepavyks rankinė, tai gal išeis bent maišas į parduotuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 10 30, 12:18)
Man dar kilo klausimas dėl odinių rankinių - kaip susiūti pvz. rankeną.... Juk sudėjus odą ir užlenkus kraštelius išeina, kad mašina turi persiūti 4 sluoksnius odos. Reikia turbūt storesnio siūlo ir storos adatos? O jei rankena reikia prisiūti prie pačios rankinės tai dar storesnis sluoksnis g.gif:

taip, todėl ir yra specialiai odai siūti skirtos mašinos.. 4u.gif iš paprastų vienintelis zingeris "ima" odą, bet čia gal apie tai plačiau papasakos labiau patyrę rankinių siuvėjos.. ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2010 10 30, 12:18)

Trr, dėl odos plonumo tai nežinau.... gal ir per plona kelnių oda rankinei. Neįsivaizduoju, nes niekada nebandžiau siūti jokios odos.  Aij, pabandysiu, jei nepavyks rankinė, tai gal išeis bent maišas į parduotuvę smile.gif

taip reikalinga odai siuti speciali adata ir storas siulas-tada grazus peltakis bus .su plonu siulu oda perpjaus .sulankscius oda storus sluoksnius as pakalu plaktuku dar ,tada lengviau masina prasiuna.
kas liecia odos plonuma, tai as siunu is drabuzines odos kartais .bet tada reikia butinai siuti su kokiu stipriu audiniu kartu (kai peltakiuosi ,durstysi ...) tam kad per siules neplystu .nes seip rankinems skirta yra stora speciali oda .
Atsakyti
Merginos patarkit kur Vilniuje galiu rasti juodu apvaliu rankenu. Viska isnarsiau... Gal kas matet?
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2010 10 30, 20:32)
Merginos patarkit kur Vilniuje galiu rasti juodu apvaliu rankenu. Viska isnarsiau... Gal kas matet?

apvalių? turi omeny vamzdelinės tokios, vamzdelis storesnis ar plonesnis, sujungtais galais, na, detalizuoju kaip moku smile.gif , nemačiau ir aš tokių Vilniuje. manau, kad pirkčiau paprastas bambukines ar kokias panašias šviesias ir nudažyčiau
Atsakyti
Laba,mergaitės.
Idedu savo paskutini tasiuka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
LABAI GRAŽU, AŠ IR VIS RUOŠIUOSI, TURIU GAN NEMAŽAI ODOS, BET JI PAS MANE BALDINĖ, TOKIA STORESNE.GAL KADA KA SUSIUSIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 10 30, 16:02)
taip, todėl ir yra specialiai odai siūti skirtos mašinos..  4u.gif  iš paprastų vienintelis zingeris "ima" odą, bet čia gal apie tai plačiau papasakos labiau patyrę rankinių siuvėjos..  ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

O as siuvu su senaja rusiška "Podolsk"
Atsakyti