Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Sveikos, visos kuriančios smile.gif

labai praverstų jūsų nuomonė apie šias tašeles..
Papildyta:
netyčia ne tą paspaudžiau ir nuotraukų neįkėliau. kadangi esu naujokė, einu skaityt kaip čia ką daryt
Papildyta:
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart smile.gif, kai patalpinsiu internete
Atsakyti
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė" wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 14:31)
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart  smile.gif, kai patalpinsiu internete

tada kelk tik nuorodą, kur ta nuotrauka randasi internete smile.gif
ir labai laukiame jų....
Papildyta:
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 10 21, 15:42)
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė"  wub.gif super thumbup.gif

ačiū, smagu kad patinka smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 21 spalio 2010 - 14:58

na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą.
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com
Atsakyti
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com

Na labai originalios rankinės thumbup.gif Man labai patiko. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...

o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro ax.gif man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan.. g.gif kai kur simetrija pasimetė.. smile.gif apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos g.gif , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas.
bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas.. blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus thumbup.gif , man ypač patiko ta "mažytė" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 22 spalio 2010 - 21:30
QUOTE(trr @ 2010 10 22, 22:25)
o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro  ax.gif man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan..  g.gif  kai kur simetrija pasimetė..  smile.gif  apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos  g.gif , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas. 
bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas..  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus  thumbup.gif , man ypač patiko ta "mažytė"  thumbup.gif

aha...ačiū. taip, ta mėlyna buvo pirmoji - atspėjot smile.gif na, iš pradžių tai ir buvo toks sumanymas tik baltos juostelės ir baltos rankenos. bet po to man lyg kažko pritrūko tai pradėjau dėt aplikacijas bei siuvinėti. joo, dėl juostelių pločio, greičiausiai, sutinku, jei būtų be aplikacijų tai geriau gal žiūrėtūsi, o jei su - tada turbūt būtų geriau siauresnės. O asimetrija man patinka smile.gif
visi šie darbai mano pirmieji, pasiūti vasarą - kažkaip nieks nekritikavo, keletą nupirko, keletą dovanojau, todėl labai dėkinga už pastabas - jos tikrai taiklios.
dabar siūsiu žiemines rankines. kaip gerai, kad čia su jumis galėsiu pasitart! žinokit, visada laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(engailad @ 2010 10 25, 10:42)
O asimetrija man patinka  smile.gif

man irgi biggrin.gif , bet ten (nr.2 ir 5) buvo simetriškas piešinys atliktas nesimetriškai (kraštinės šonuose truputį ne vienodos).. 4u.gif ax.gif bet pradžioj suprantama, audiniai vaikšto, neklauso.. viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Originalu ,gražu,nuostabu... thumbup.gif
Atsakyti
Engailad, man labai patiko jūsų dvi paskutinės rankinės...

Pirmose mano akimi žiūrint nereikalingos tos šviesios juostelės smile.gif Bet čia, žinoma, skonio reikalas. Man tokios juostelės gražu papuošti patalynei, kokiems šiaip niekučiams, gal plonos medžiagos maišeliams (pvz. dovanoms).

Šaunuolė, nenuleiskit rankų!!!

O čia mano "rankinės", tiksliau mini tašiukai, skirti dovanoms įpakuoti

user posted image
Atsakyti
Labai šiltučiai ir mieli maišiukai.
Norėčiau tokiame gauti dovanėlę smile.gif
Atsakyti
Mitutok, labai labai žavūs tašiukai, jau net ir dovanos nereikia gavus tokį tašiuką wub.gif
Atsakyti