Sveikos, visos kuriančios
labai praverstų jūsų nuomonė apie šias tašeles..
Papildyta:
netyčia ne tą paspaudžiau ir nuotraukų neįkėliau. kadangi esu naujokė, einu skaityt kaip čia ką daryt
Papildyta:
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart , kai patalpinsiu internete
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė" super
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 14:31)
supratau - iš kompiuterio neįkelsiu. tada kitą kart , kai patalpinsiu internete
tada kelk tik nuorodą, kur ta nuotrauka randasi internete
ir labai laukiame jų....
Papildyta:
QUOTE(JuodaKatytė @ 2010 10 21, 15:42)
pinciuke - labai graži rankinė "negriukė" super
ačiū, smagu kad patinka
na, štai, pasidariau šiokį tokį albumą.
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...http://public.fotki.com
Na labai originalios rankinės Man labai patiko. Dėkui
QUOTE(engailad @ 2010 10 21, 17:18)
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...
taip, supratau, kad tik nuorodą reikia įkelt. ar matosi?...ten galima pasididint...
o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan.. kai kur simetrija pasimetė.. apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas.
bet čia toks subjektyvus ir nelabai reikšmingas mano pastebėjimas..
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus , man ypač patiko ta "mažytė"
QUOTE(trr @ 2010 10 22, 22:25)
o aš truputį "prisikabinsiu", prie dekoro man pirmoje rankinėje dekoras susivelia, kažkaip tos gėlės sau, o tos juostelės sau.. ir dar užlipa viens ant kito.. (čia gal pirmas darbas buvo?) gal reikėjo geles biski nuleisti, o vertikalią juostelę patraukti labiau šonan.. kai kur simetrija pasimetė.. apskritai su tom baltom juostelėm, manau jos gal galėjo būt siauresnės arba kitos spalvos , dabar regis truputį per stambios, kadangi savo aktyvumu (šviesumu, ryškumu, proporcijomis) užgožia kitus dekoro elementus, kurie šiaip turėtų būti pagrindiniai (nes vienetiniai), o juostelės turėtų būti tik papildomas dekoro elementas, na toks mažiau pastebimas.
o šiaip gražiai suderintos, subtilios spalvos, paskutiniai du darbai labai vientiso stiliaus , man ypač patiko ta "mažytė"
aha...ačiū. taip, ta mėlyna buvo pirmoji - atspėjot na, iš pradžių tai ir buvo toks sumanymas tik baltos juostelės ir baltos rankenos. bet po to man lyg kažko pritrūko tai pradėjau dėt aplikacijas bei siuvinėti. joo, dėl juostelių pločio, greičiausiai, sutinku, jei būtų be aplikacijų tai geriau gal žiūrėtūsi, o jei su - tada turbūt būtų geriau siauresnės. O asimetrija man patinka
visi šie darbai mano pirmieji, pasiūti vasarą - kažkaip nieks nekritikavo, keletą nupirko, keletą dovanojau, todėl labai dėkinga už pastabas - jos tikrai taiklios.
dabar siūsiu žiemines rankines. kaip gerai, kad čia su jumis galėsiu pasitart! žinokit, visada laukiu kritikos
Originalu ,gražu,nuostabu...
Engailad, man labai patiko jūsų dvi paskutinės rankinės...
Pirmose mano akimi žiūrint nereikalingos tos šviesios juostelės Bet čia, žinoma, skonio reikalas. Man tokios juostelės gražu papuošti patalynei, kokiems šiaip niekučiams, gal plonos medžiagos maišeliams (pvz. dovanoms).
Šaunuolė, nenuleiskit rankų!!!
O čia mano "rankinės", tiksliau mini tašiukai, skirti dovanoms įpakuoti
Pirmose mano akimi žiūrint nereikalingos tos šviesios juostelės Bet čia, žinoma, skonio reikalas. Man tokios juostelės gražu papuošti patalynei, kokiems šiaip niekučiams, gal plonos medžiagos maišeliams (pvz. dovanoms).
Šaunuolė, nenuleiskit rankų!!!
O čia mano "rankinės", tiksliau mini tašiukai, skirti dovanoms įpakuoti
Labai šiltučiai ir mieli maišiukai.
Norėčiau tokiame gauti dovanėlę
Norėčiau tokiame gauti dovanėlę
Mitutok, labai labai žavūs tašiukai, jau net ir dovanos nereikia gavus tokį tašiuką