Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

user posted image cia mano pacios ideja smile.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pagirti visas thumbup.gif wub.gif nuotraukose dažnai pasislepia tai kas tik pajaučiama prisilietus, kiek tuose darbeliuose šilumos ir kantrybės,gaila,kad kol kas internetas neapčiuopiamas...

Pasirodysiu ir aš su savo šviežutėlę rankinę . Pradžia buvo gana juokinga. Galvoje sukosi viena daina šokis "..suk suk ratelį .." labai norėjosi kažko paprasto ir ramaus, na ir ką -susisuko biggrin.gif tie sūkūriai dar primena mūsų kasdienybę-viskas ratu ...ratu ...
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai jau puiki jurates rankine thumbup.gif na o cia mano,is atviruku.ir manau,kad rankenos perdideles,bet neturejau kitokiu smile.gif user posted image
Atsakyti
Laba visoms, labai jau gražių tašiukų prikurėt 4u.gif
Aš taip pat konstruoju vieną tašiuką ir labai reiktų tokio magnetinio užsegimo, kur būna pirktiniuose rankinukuose įmontuoti.. Internete, užsienio puslapiuose, esu mačius jų, bet Lietuvoj niekur nerandu pirkt.. Gal kuri nors žino, kur galėčiau jų gauti (geriau būtų Vilniuje arba internetu)? Būčiau be galo dėkinga už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 06 11, 13:32)
Laba visoms, labai jau gražių tašiukų prikurėt  4u.gif 
Aš taip pat konstruoju vieną tašiuką ir labai reiktų tokio magnetinio užsegimo, kur būna pirktiniuose rankinukuose įmontuoti.. Internete, užsienio puslapiuose, esu mačius jų, bet Lietuvoj niekur nerandu pirkt.. Gal kuri nors žino, kur galėčiau jų gauti (geriau būtų Vilniuje arba internetu)? Būčiau be galo dėkinga už informaciją  smile.gif

Kaune parduotuve "Kaivida" yra smile.gif ten viskokio beleko gali rasti ir tokiu magnetuku yra nes pati esu pirkusi tai zinau smile.gif Gal Vilniuje yra sios parduotuves filialu?
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 06 11, 13:32)
Laba visoms, labai jau gražių tašiukų prikurėt  4u.gif 
Aš taip pat konstruoju vieną tašiuką ir labai reiktų tokio magnetinio užsegimo, kur būna pirktiniuose rankinukuose įmontuoti.. Internete, užsienio puslapiuose, esu mačius jų, bet Lietuvoj niekur nerandu pirkt.. Gal kuri nors žino, kur galėčiau jų gauti (geriau būtų Vilniuje arba internetu)? Būčiau be galo dėkinga už informaciją  smile.gif

šiaip tų magnetukų būna bet kurioj rimtesnėj siuvimo reikmenų parduotuvėj, pvz žinau vieną parduotuvę vilniaus gatvėj, netoli vaikų pasaulio, man regis ten mačiau. arba kita yra sagčių ir kitokios furnitūros parduotuvė naugarduko gatvėj, ant kalno paėjus, tikslesnio adreso nepasakysiu blush2.gif , ten tai jau tikrai bus, tik jų darbo laikas kvailokai trumpas (užtat kainos didmeninės). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 13 birželio 2010 - 12:19
oj kaip ačiū už informaciją smile.gif ryt iš pat ryto važiuosiu į visas šias parduotuves ir ieškosiu wink.gif
Atsakyti
Truputi pavėluotai rašau, bet radau tuos magnetinius užsegimus rankinei biggrin.gif pirkau Vilniaus g. siuvimo reikmenų parduotuvėj smile.gif tik kaina didoka.. vienas komplektėlis kainuoja 9lt.. Na bet gal taip ir turi būti smile.gif Ačiū trr už patarimą wink.gif
Atsakyti
Magnetukų yra audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus ir pora tikrai nekainavo taip brangiai, bet gal čia buvo kokie paprastesni, bet laiko puikiai.
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2010 06 21, 15:34)
Truputi pavėluotai rašau, bet radau tuos magnetinius užsegimus rankinei  biggrin.gif  pirkau Vilniaus g. siuvimo reikmenų parduotuvėj smile.gif tik kaina didoka.. vienas komplektėlis kainuoja 9lt.. Na bet gal taip ir turi būti smile.gif Ačiū trr už patarimą wink.gif

gal reikėjo paieškas nuo naugarduko gatvės pradėti, ar šiaip kada jei pakeliui bus užeiti, ten tikrai pigiau būtų.. tik jei jiem krizė įtakos nepadarė ar jie apskritai tebedirba, nežinau, senai buvau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 22 birželio 2010 - 11:05
QUOTE(Jūratė36 @ 2010 05 27, 16:01)

Pasirodysiu ir aš su savo šviežutėlę rankinę . Pradžia buvo gana juokinga. Galvoje sukosi viena daina šokis  "..suk suk ratelį .."  labai norėjosi kažko paprasto ir ramaus, na ir ką -susisuko  biggrin.gif  tie sūkūriai dar primena mūsų kasdienybę-viskas ratu ...ratu ...
user posted image

Labai grazi tase,suzaveta thumbup.gif
Adateles nuostabus tasiukai,imsiu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutis visoms, norejau pasiteirauti, gal zinot kur nusipirkti dazu dirbinei odai? noriu nudazyti rankine, reikia dazu, kur galima butu ieskoti? g.gif aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti