Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

Sveikos, fainuciai lininiai rankinukai, tokie kruopštūs wub.gif

O aš jei galima irgi pasirodau su tašiuku, tik ne medžiaginiu ax.gif

user posted image
Atsakyti

dar kelias imesiu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2010 - 18:35
Adatele thumbup.gif ,megstu lina,tik rankeles mano dar prie jo nelimpa,nemoku doh.gif
Man lengviau su oda o ypac patinka zomsa...tokia svelni rolleyes.gif
Stai toks zomsinis tasiukas isejo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif grožiuosi ir grožiuosi Jūsų rankinėmis.. smile.gif
Parodysiu ir savo paskutinę verstos odos.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif
Taip taip viskas daryta rankomis smile.gif (na aišku pasitelkiant į pagabą siuvimo mašiną ir kniedinimo aparačiuką) visas metalines detales taip pat 'įmūrijau' savom rankom biggrin.gif Man irgi ta spalva labai patinka smile.gif wub.gif oda pirkau sau, bet atiteko ne man lotuliukas.gif
bet kai pasižiūriu čia esančias rankines, tai man dar daug daug tobulėti reikia .. smile.gif
Atsakyti
PADEKIT rast iskarpa arba modeliuka tases. Domina tos kuriu parduoda meninkai per sventes ir savo parduotuvese. Dydeli is lino ar medveni su rastom buna nu su katinais,varneis,karves (dazneuse) Per goolg nerandu blush2.gif Per peti.
Atsakyti
Tikrai mergaitės, iš kur jūs imate schemutes tašytėms. Aš dabar nusipirkau balto lino, noriu tokį ovalų maišiuką-tašytę pasiūti su užveržiamais raišteliais viršuje, o po to apnerti medvilninėmis gėlėmis, tik vat būt gerai schemutę gauti, kad nesugadinčiau lino... Gal kas patartų iš kur schemutėmis dalinatės 4u.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
As tai is pradziu nusipiesiu eskiza, poto susiprojektuoju, pasidarau iskarpas ir gaminu smile.gif
Atsakyti
Sim: hehe tai matai, man būt pirmas kartas, net nežinau nuo ko pradėti projektuoti:) galvojau, pasiimsiu kokia schemutę ir išsikirpsiu detales, bet pasirodo nėr tų schemučių taip lengvai rasti:)

----------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 05 13, 18:15)
Sim: hehe tai matai, man būt pirmas kartas, net nežinau nuo ko pradėti projektuoti:) galvojau, pasiimsiu kokia schemutę ir išsikirpsiu detales, bet pasirodo nėr tų schemučių taip lengvai rasti:)

Mano darbai, mano blogas

kazka radau mirksiukas.gif
turejau kazkur uzsisaugojus gera nuoroda, bet niekur neberandu doh.gif
tasiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sim*: 13 gegužės 2010 - 21:20
Dabar man reikia pagalbos, reikia grandinės rankinės rankenai rolleyes.gif senukuose tai ten lenciugai.. ne tokios jos dailios.. labai reikia g.gif
Atsakyti
parodysiu ir aš tašiuką biggrin.gif , siūtas dovanų , linas
user posted image
Atsakyti