Sveikos, fainuciai lininiai rankinukai, tokie kruopštūs
O aš jei galima irgi pasirodau su tašiuku, tik ne medžiaginiu
dar kelias imesiu
Adatele ,megstu lina,tik rankeles mano dar prie jo nelimpa,nemoku
Man lengviau su oda o ypac patinka zomsa...tokia svelni
Stai toks zomsinis tasiukas isejo
Man lengviau su oda o ypac patinka zomsa...tokia svelni
Stai toks zomsinis tasiukas isejo
Labas visoms grožiuosi ir grožiuosi Jūsų rankinėmis..
Parodysiu ir savo paskutinę verstos odos..
Parodysiu ir savo paskutinę verstos odos..
Ačiū visoms
Taip taip viskas daryta rankomis (na aišku pasitelkiant į pagabą siuvimo mašiną ir kniedinimo aparačiuką) visas metalines detales taip pat 'įmūrijau' savom rankom Man irgi ta spalva labai patinka oda pirkau sau, bet atiteko ne man
bet kai pasižiūriu čia esančias rankines, tai man dar daug daug tobulėti reikia ..
Taip taip viskas daryta rankomis (na aišku pasitelkiant į pagabą siuvimo mašiną ir kniedinimo aparačiuką) visas metalines detales taip pat 'įmūrijau' savom rankom Man irgi ta spalva labai patinka oda pirkau sau, bet atiteko ne man
bet kai pasižiūriu čia esančias rankines, tai man dar daug daug tobulėti reikia ..
Tikrai mergaitės, iš kur jūs imate schemutes tašytėms. Aš dabar nusipirkau balto lino, noriu tokį ovalų maišiuką-tašytę pasiūti su užveržiamais raišteliais viršuje, o po to apnerti medvilninėmis gėlėmis, tik vat būt gerai schemutę gauti, kad nesugadinčiau lino... Gal kas patartų iš kur schemutėmis dalinatės
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
As tai is pradziu nusipiesiu eskiza, poto susiprojektuoju, pasidarau iskarpas ir gaminu
Sim: hehe tai matai, man būt pirmas kartas, net nežinau nuo ko pradėti projektuoti:) galvojau, pasiimsiu kokia schemutę ir išsikirpsiu detales, bet pasirodo nėr tų schemučių taip lengvai rasti:)
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
QUOTE(tesulka @ 2010 05 13, 18:15)
Sim: hehe tai matai, man būt pirmas kartas, net nežinau nuo ko pradėti projektuoti:) galvojau, pasiimsiu kokia schemutę ir išsikirpsiu detales, bet pasirodo nėr tų schemučių taip lengvai rasti:)
Mano darbai, mano blogas
Mano darbai, mano blogas
kazka radau
turejau kazkur uzsisaugojus gera nuoroda, bet niekur neberandu
tasiukai
Dabar man reikia pagalbos, reikia grandinės rankinės rankenai senukuose tai ten lenciugai.. ne tokios jos dailios.. labai reikia
parodysiu ir aš tašiuką , siūtas dovanų , linas