Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Adatėlė @ 2010 03 17, 16:21)

Trr-----man ta puse ,kur be kailiuko labiau patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bet vis tiek šaunuolė,nes labai tvarkingai ir gražiai atliktas darbelis thumbup.gif

aha, žiūriu tikrai nuotraukoj geriau atrodo lens.gif lotuliukas.gif realiai kažkaip taip tvarkingai neatrodo g.gif doh.gif bo nei siuvimo mašina, nei siuvėja odai siūti visai nepritaikytos schmoll.gif biggrin.gif o kailiukas vienintelė įmanoma detalė galėjusi paslėpti ar bent nukreipti dėmesį nuo mėgėjiškų siūlių.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 03 17, 17:46)
O kuo priklijuojat tą baltą daiktą? ax.gif

aš tai su momentu iš didelės tūtelės.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 03 17, 18:24)
aha, žiūriu tikrai nuotraukoj geriau atrodo  lens.gif  lotuliukas.gif realiai kažkaip taip tvarkingai neatrodo  g.gif  doh.gif  bo nei siuvimo mašina, nei siuvėja odai siūti visai nepritaikytos  schmoll.gif  biggrin.gif  o kailiukas vienintelė įmanoma detalė galėjusi paslėpti ar bent nukreipti dėmesį nuo mėgėjiškų siūlių..  doh.gif  biggrin.gif

O man kaip tik grazu tas kailiukas,primena ciabuviu darbelius,laaabai originalu ir stilinga smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal galit įmesti nuorodą ar foto, kaip tas "baltas daiktas" atrodo?

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2010 03 31, 17:37)
Sveikos,
O gal galit įmesti nuorodą ar foto, kaip tas "baltas daiktas" atrodo?

Ačiukas 4u.gif

nuorodos tai neradau.........
bet nuėjusi į senukus, klausk, ką deda po plaukiojančiomis gringimis.........
tada tau parodys to "balto"rulonus, pasirinksi storį ir galėsi pirkti, jei norėsi. jis matuojamas metrais, nebrangus.
Atsakyti
Na ir grazumelis, tiesiog seiles tysta. Kaip butu saunu pasigaminti , koki viena toki grozi.

Mano darbeliai:
http://public.fotki.com/Kurapka1/
Atsakyti
QUOTE(kurapka @ 2010 03 31, 20:20)

a kur rankinukai? dry.gif
Atsakyti
Mano pavasarinis tasiukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
labai thumbup.gif balta su gelem ir raudona su burbulais thumbup.gif
as ir esu daug taseliu visokiu ydomiu pasiuvus ,ale kad anksciau kazkaip nefotkindavau ...
paskutinis uzsakymas buvo kuprine ,is nuotraukos siuvau user posted image
o cia tasiukai tokie is gabaliuku smile.gif user posted image user posted image user posted image
tokie savito skonio ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal cia ir ne i tema bet tasiukas lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
http://foto.mail.ru/...ccessories/3684
verta pažiūrėti. Rarika,tavo tašė labai man patinka.
Atsakyti
Pasiuvau du tašiukus

Lininiai

user posted image
user posted image
Atsakyti