papludimio rankines
Papildyta:
odines rankines
Sveikos merginos. Kiek čia pas jus visokių grožybių - akys raibsta ir seilės tįsta Aš labai ieškau ir niekur nerandu pirkti talpios, didelės odinės kuprinės. Jei kuri gaminat ar galit pagaminti - brūkštelkit a.ž. Ačiū, ir didžiausios kūrybinės sėkmės visoms auksarankėms.
QUOTE(agniren_& @ 2010 02 04, 14:43)
kur, mergaites, nusipirkti dvupusiu kniedziu? buvau parduotuveje prie kalvariju turgaus - neturi internete irgi kazkaip nelabai randu, kur jus perkat?
dar yra prie policios uz ziedo didele parduotuve audiniu ir visu priedu .ten as perku visokias kniedes,knopkes
as ir siuvu,mezgu visokias taseles .reikes nuotrauku paieskot ir idet
[quote=diudas,2010 02 06, 12:27]
Megzta rankinė. Rankinės dydis 25x18x9 cm. Siūlai "Basic" 30% vilnos, 70% akrilinio pluošto. Sunaudota siūlų 150 g. Vidus iš lininės medžiagos, su dviem kišenėmis. Rankinė užsisega su užtrauktuku ir su viršutine saga.
Noriu....
Megzta rankinė. Rankinės dydis 25x18x9 cm. Siūlai "Basic" 30% vilnos, 70% akrilinio pluošto. Sunaudota siūlų 150 g. Vidus iš lininės medžiagos, su dviem kišenėmis. Rankinė užsisega su užtrauktuku ir su viršutine saga.
Noriu....
Pasirodysiu ir aš savo naujausią darbelį
QUOTE(Sisi @ 2010 03 02, 17:58)
labai linksmai ir kruopščiai padaryta žuvytė. tikrai gražus daiktas.
Štai maniškė paskutinioji....
QUOTE(silke:) @ 2010 03 04, 19:38)
Štai maniškė paskutinioji....
Gražuolė Mano mėgstamų spalvų
sisi, dekui.
labai noreciau jusu patarimu ir pamokymu. turiu vilnoni susitraukusi ( virtusi i veltini) megztini. pilkos i meslsvuma spalvos . noreciau susimeistrauti koki tasiuka , to niekada dar nesu darius. gal galetumet pameteti internetiniu puslapiuku nuorodu ar nuotrauku idejom ir patart kaip geriau pasigaminti tasiuka
kaip jums sitas Valentino tasiukas?
Papildyta:
Paziurejau tavo pirkiniu krepselius Nuostabus visi
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2010 03 04, 19:50)
Paziurejau tavo pirkiniu krepselius Nuostabus visi