Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Sisi @ 2009 11 30, 21:54)
Čia siuvinėta? wub.gif Labai graži thumbup.gif

aha, siuvinėta, tik ne mano pačios. Sijonas čia buvo ax.gif
Atsakyti
Liuks thumbup.gif Suteikei antrą gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
labai graži, šiluma spinduliuojanti rankinė. šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2009 10 06, 15:22)
Taip,darau taip kaip moku  ,ačiū už įvertinimą  wub.gif

Jūrate, gal gali pasidalinti patirtimi? 4u.gif
kai paisoma ant nelakuotos odos - koks lakas naudojamas piesiniui ant odos uztvirtinti? blush2.gif
Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 12 13, 12:59)
Jūrate, gal gali pasidalinti patirtimi? 4u.gif
kai paisoma ant nelakuotos odos - koks lakas naudojamas piesiniui ant odos uztvirtinti?  blush2.gif
Būčiau labai dėkinga smile.gif

Jei piešinukas akrilo dažais tai galima ir nelakuoti -akrilas ir taip gerai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2009 12 13, 22:20)
Jei piešinukas akrilo dažais tai galima ir nelakuoti -akrilas ir taip gerai laikosi  mirksiukas.gif

Na, reikės išbandyti....... ačiū.
Atsakyti
silke:), labai gražu wub.gif
Atsakyti
Parodau savo pirma bandyma is dirbtines odos. Profesionales, stipriai nekritikuokit smile.gif Kuklus didziulis pirkiniu krepsys is dirbtines odos atraizu, likusiu nuo sedmaisiu.

user posted image
Atsakyti
o kodėl blogai dirbtinė g.gif , po keleto vaizdų kaip ateina natūrali oda turbūt greit nieko nebenorėsiu natūralaus blush2.gif ,
Atsakyti
Lenny, labai gražus krepšys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 12 31, 09:23)
tikrai labai gražu, gaila, kad oda dirbtinė....
bet gi čia tik pradžia, ar ne????

Turiu nemazai atraizu eksperimentams, tai ko gero si rankine ne paskutine biggrin.gif Aisku naturalios odos galimybes didesnes, bet siais laikais kokybisku dirbtiniu odu pasirinkimas nemazas, ir mano kukliems poreikiams to uztenka. Puosybe - ne mano stichija, man idomiau yra konstrukcija ax.gif Bandysiu sukurpti ka nors idomesnio, sudetingesnio. Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
lenny, fainas krepšys. 4u.gif

Su artėjančiais biggrin.gif

Atsakyti