Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Saules.sviesa @ 2009 08 03, 23:19)
Sveikos,

norejau paklausti kur perkate oda?

Is anksto dekoju uz atsaymus  4u.gif

Man irgi idomu. Anksciau pirkdavau Ramuciose, Kauno rajone bet dabar nezinau ar ten vis dar dirba. Dar turiu tokia nuoroda, gal kas pirkot, kokios ten kainos?
http://www.zakona.lt/produktai/
Atsakyti
Mačiau odos "Zalioj stotelėj" prie Kalvarijų turgaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, smile.gif
Štai mano pirma siūta rankinė. Iš lino. Vasaros pradžioj mokyklos spaustuvėj atsispaudžiau linoleumo antspaudų (kaitnėlį ant mėnulio) ant lininių medžiagų ir panaudojau vieną iš jų šioj rankinėj smile.gif
user posted image

Lenny, o kurioj vietoj Ramučiuose odos yra pirkti? Gal tokioj siūvyklėlėje Vijoklių gatvėj ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Saules.sviesa @ 2009 08 03, 23:19)
Sveikos,

norejau paklausti kur perkate oda?

Is anksto dekoju uz atsaymus  4u.gif

pažiūrėkite štai čia. ten daugiausia gan plona oda, bet gal kas tiks (senai buvau). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2009 08 04, 23:13)
Sveikos, smile.gif
Štai mano pirma siūta rankinė. Iš lino.

kaip pirma, tai visai nieko biggrin.gif matyti, kad nedaug įgūdžių, bet jei ir toliau kursi savo rankom, jie tikrai ateis. Sėkmės tau didelės.
Labai smagūs mėnuliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2009 08 04, 23:13)
Lenny, o kurioj vietoj Ramučiuose odos yra pirkti? Gal tokioj siūvyklėlėje Vijoklių gatvėj ar kur kitur?

Bijau sumeluot, paskutinikart buvau Ramuciose gal pries 5 metus. biggrin.gif Nezinau gatves pavadinimo, pagrindine gatve uz posukio, miestelio pakrasty. Ten yra tokie sandeliai - angarai. Anksciau budavo pirkt ivairiausios odos , dazytos ir naturalios, drabuzines , rankinems ir odos gaminukams, knygutems ir pan.

Veliau nufotografuosiu, ikelsiu savo darbelius.
Atsakyti
Aleksandritas, ačiū 4u.gif
Lenny, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Cia mano tasiukas. Nepavyko graziai nufotografuoti, bet matosi. 3 daliu komplektukas, penala galima nesiot atskirai, prisegt prie rankines kaip sonine kisene arba uzsideti ant dirzo. Dirzas naudojamas kaip rankines rankena, pailginimui. Dar yra tokio pat stiliaus aplankalas sasiuviniui tik nerandu kur nukisau doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
My Webpage
Atsakyti
Keliu temute i viršu ir rodau nauja rankine

user posted image
Atsakyti
Nepaprastai daili wub.gif . Ir forma, ir aguonos ir tas raukinukas labai gražiai dera. thumbup.gif Iš kokios čia medžiagos? Atrodo lyg odinė būtų.
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 08 21, 11:00)
Keliu temute i viršu ir rodau nauja rankine

bigsmile.gif Vau kokia faina 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti