Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Jautuke @ 2009 02 07, 17:04)
Man labiausiai patinka dekoracija...  thumbup.gif  Kokiu principu padaryti? jei ne paslaptis smile.gif

QUOTE(Sisi @ 2009 02 07, 17:45)
Turbut senilo technika, ane ax.gif

aha, šenilas smile.gif
va, dar viena tuo pačiu principu user posted image
Atsakyti
pasisiuvau ir aš rankinę iš natūralios odos

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu parodyti kokia padariau vaikiška tašyte blush2.gif

user posted image
Atsakyti
http://picasaweb.goo...t...G&filter=1#

cia mano rankinukas nertas duktereciai, atsiprasau uz foto kokybe, fotiko neturiu,rankinuko spalva salotine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2009 03 17, 18:04)
sveikos 4u.gif

noriu parodyti kokia padariau vaikiška tašyte blush2.gif

Laaabai gražu thumbup.gif
Na gerai, parodysiu ir aš savo naujienas blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Visos rodo savo grazius tasiukus, parodysiu ir as kokius darau.

user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(adelaida @ 2009 03 25, 19:22)
Prisipazinsiu, niekad nepatiko velti darbai, bet sitie tasiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nuostabus! ir is karto kilo keli klausimai: ar ant to 2-ojo nuo virsaus geles tapytos ar kazkokia kitokia technika darytos ir tas paskutinis man jergau kaip patiko, kiek laiko uztrunka viena toki tasiuka padaryti?

aciu smile.gif bordo tasiukas visas is vilnos, dekoro geles netapytos, gal tiksliau tapytos, bet tik vilnos pagalba, t.y. paprasciausiai deliojant vilnele. Tasiukui sutrunku kazkur apie 5 h padaryti (t.y. tik nuvelti, o veliau dar reikia isiuti pamusaliuka ir pan. )
.
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 25, 20:07)
nu bet superiniai tašiukai. ypač tie du vyšninis (lošia spalva ir dekoras) ir smelinis su lašais (tai čia mane labiausiai  žavi dekoras, nes tokių spalvų nemėgstu)
sveikinimai autorei ir prizas už kantrybę. man tai niekaip neprilipo ir neišėjo nuvelti nieko, išskyrus karoliukų vėlimą....

smelinio ir buvo cinkelis dekoras, jis darytas kaip azuras, del to neblogai ziurisi. Kiekvienai gal sava rankdarbyste prilimpa, as turbut, negaleciau megsti...netraukia.

Daugiau rankiniu mano parase. mirksiukas.gif
Atsakyti
..noriu parodyti rankinę kurią padariau vienai Mergaitei wub.gif
manau,kad gavosi labai vykusiai wub.gif

user posted image

ir į draugiją telefonui dėkliukas wub.gif
user posted image

Atsakyti
Wow, Jūratė36, va čia tai darbas... ohmy.gif nerealiai gražu. Ir viskas savom rankytėm ir siuvimo mašina?..

Aš tuom pačiu noriu savo pasirodyt (pirmoji mano širdelę užvaldė wub.gif ) ir paklaust - kadangi neįperku šio rankinuko blush2.gif nusinėriau "padelką" lotuliukas.gif ir turiu pilkos odos - kaip manot, ar man pavyks su siuvimo mašina pasisiūt tokias rankenas (arčiau antroj foto matosi).. ar čia jau tos šikšniaus adatos reikia? unsure.gif ir gal žinot kur galėčiau tokius "šriūbukus" rast? 4u.gif

user posted image user posted image

Nes maniškė kolkas be jų taip atrodo:

user posted image
Atsakyti
Giagute, man kadaise reikėjo odinių rankenų, tai kreipiausi į tuos, kas odą siuva. Labai tikėtina, kad jie ir kniedes sukalti gali. Tąsyk arčiausiai man buvo prie pat Kalvarijų turgaus, to pastato, kuriame yra Audinių imperija, rūsyje. Bet jų darbu nusivyliau, nedailiai susiuvo (nors gal ir mano turėta oda buvo kalta).
Ai, dar oda užsiima "Alegro forte" (Naugarduko 26). Siuva tikrai gražiai (išbandyta) - aišku, kaina atitinkama.
Dar variantą sugalvojau smile.gif Bandyti laimę pas batsiuvius. Tik su kniedėmis nežinia kaip būtų. Man labai patiko batsiuviai Rusų dramos teatre. Labai kruopščiai dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 30 kovo 2009 - 13:10
Kokių gražių tašiukų wub.gif čia prisižiūrėjau,šaunuolės thumbup.gif

Na ir aš noriu parodyti savo tašiukus:

Čia naujai iškeptas

user posted image user posted image

O čia senesni,jiems jau keletą metelių,bet mano labai mėgstami vasarą ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
na gi parodysiu savo pavasarišką boružinę....tašiukę.... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti