Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(Jūratė36 @ 2008 06 04, 10:43)
Taip ,kalbėjau apie presą ..man ir tokia kaina labai didelė..aišku jei tas daikčiukas būt naudojamas kasdien tai apsimokėtų,bet aš apsieinu ir be jo  ax.gif

o dažau akrilu  bigsmile.gif LUKAS firmos -tinka visokiems paviršiams  thumbup.gif  o ant odos l.gerai laikosi ir nenusitrina  schmoll.gif

Man tai taip maga įsigyti (apskirtai jaučiuosi kaip įrankių maniakė doh.gif lotuliukas.gif ) žiūrėsim kaip čia kas gausis.

Ačiū Jūrate36 vadinasi akriliniai dažai tinka bigsmile.gif o gal galėtum mestėlti foto tų dažų? 4u.gif jei nebūtų sunku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 04, 11:49)
Man tai taip maga įsigyti (apskirtai jaučiuosi kaip įrankių maniakė  doh.gif  lotuliukas.gif ) žiūrėsim kaip čia kas gausis.

Ačiū Jūrate36 vadinasi akriliniai dažai tinka  bigsmile.gif  o gal galėtum mestėlti foto tų dažų?  4u.gif  jei nebūtų sunku...  blush2.gif

taip taip ,akriliniai dažai tinka,jų yra visokių firmų tik lukas man labiausiai patinka-dažas labai gražiai dengiasi ir yra matinis o ne skaidrus kaip kitų ..čia biškiuka reklama biggrin.gif
gerai,truputi vėliau bus nuotrauka mirksiukas.gif ..nusėdo baterijos hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 06 04, 11:08)
taip taip ,akriliniai dažai tinka,jų yra visokių firmų tik lukas man labiausiai patinka-dažas labai gražiai dengiasi ir yra matinis o ne skaidrus kaip kitų ..čia biškiuka reklama  biggrin.gif 
gerai,truputi vėliau bus nuotrauka  mirksiukas.gif ..nusėdo baterijos  hihihi.gif  blush2.gif

taip taip pastebėjau, kad akriliniai nevisi vienodos konsistencijos ir spalva (rodos tokia pat) o skiriasi blink.gif (aišku ant audinio truputį kitaip dengiasi nei ant odos) ir nuo kainos daug kas priklauso. Tai lauksiu foto biggrin.gif

O kaip tekstiliniai ar tinka ? jie man gan skystoki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2008 - 11:12
QUOTE(irmulia @ 2008 06 04, 11:28)
susižinojau, tas presas kainuoja 235 lt (gal ir pusė velnio tokia kaina, vis ne 500lt, nors ir kandžiojasi truputį )  g.gif

Nepamiršk priskaičiuoti atskirai tų pačių 'formelių' , na kurių pagalba ir spaudysi tas 'akytes/skyliukes' - kaip man aiškino tai jos parduodamos atskirai tam presui ir kiekvieno dydžio kainuoja dar apie 50-60 lt . Tai taip ir susideda turbūt ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 04, 12:11)
taip taip pastebėjau, kad akriliniai nevisi vienodos konsistencijos ir spalva (rodos tokia pat) o skiriasi  blink.gif  (aišku ant audinio truputį kitaip dengiasi nei ant odos) ir nuo kainos daug kas priklauso. Tai lauksiu foto  biggrin.gif

O kaip tekstiliniai ar tinka ? jie man gan skystoki  g.gif

g.gif bent aš tai nebandžiau tekstilinių ant odos doh.gif
o šitų kaina visai mane tenkina..indelis ~10lt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 birželio 2008 - 15:52
Parodysiu savo naujausia darbeli, siuvinejau pirma karta gyvenime ir manau man pavyko ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo pirmą rankinę mažai mergaitei 4 m. ax.gif

(Kažkada dariau kuprinę savo vyresnėliams, kai maži buvo, į darželį ėjo; siuvau tą kuprinę rankomis iš įvairių audinių, odos imitacijos iš senos striukės, sukurpiau ir meškiuko galvą su akutėm ir nosyte, burnyte. Kuprinės diržai buvo reguliuojamo ilgio. Siuvau rankomis. Dabar tos kuprinės jau nebėr, kandys apėdė, tai išmečiau. O įdomu būtų turėt bent nuotrauką rolleyes.gif ).

Taigi, nerta mergaitiška rankinė - pirmas blynas. rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 06 15, 18:24)
Biufika, o pamusaliuka dejai? (neriu kuprinyte savo mazjai ir niekaip negaliu sugalvoti deti ar ne)
Garzu, rausva, fainai.

Dėjau tašiukui pamušaliuką iš audinio. Manyčiau, kad reikia, šiek tiek geriau formą laiko.
Ačiū už įvertinimą. aciuks.gif

winia, man atrodo, kad spalvos labai panašios į originalą gavosi, gal šviesiau viskas atrodo, nes ant tamsaus fono paveikslavau, tai kažkiek užtamsėjo.
Na, spalvos kvadratų kontrastingos, gal ir nesiderina su rausva spalva, tiesiog taip jau gavosi, buvo užmanymas kiek kitoks, bet darbo eigoje kai kas pasikeitė. Manau, kad mažai mergytei tiks rankinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biufika: 15 birželio 2008 - 17:53
Laba diena,auksarankės mirksiukas.gif gal galėtumėte man patarti kokiu būdu ir kokiomis priemonėmis galima pakeisti šią dirbtinės odos tašiukę? blush2.gif user posted image
Atsakyti
Mano tasike. Pirma karta pabandziau pasiuti is baldines odos ir atrodo kazkas gavosi. ax.gif
user posted image
Papildyta:
O tas kniedes, visgi su rankom bei su plaktuku, replikem vargau ir uzlanksciau, gal ne taip dailiai gavosi, bet ta puse nesimato visiskai.
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 06 25, 20:40)
o sakyk kur gavai tos baldines odos?gal kur parduoda?labai graziai gavos wub.gif

na...turiu as jos visa maisa. biggrin.gif tik laiko siuti neturiu. Veltui gavau...Justluka, kuri gamina baldus maisais meta odos gabalus lauk. smile.gif per pazintis gavau... ax.gif

Papildyta:
Beje, aciu uz pagyrimus. bigsmile.gif Noriu dar is lino pasisiuti kokia tasike, tik laiko nerandu. Lino taip pat turiu sociai zinau kur gauti papigiai-1,20lt uz kg... Uzdirba tie, kas su linu uzsiima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aalm @ 2008 06 25, 13:42)

Va-je-tau ...koks grozis swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nugi saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar parodysiu nauja tasiuka
user posted image
Atsakyti