Oi,kaip grazu, isdykele! toks mielas tasiukas.
Idesiu dar viena nauja tasiuka
Labai mielas mano mamai labai patinka Saulėgrąžos, man irgi
QUOTE(Gegytė @ 2008 06 01, 00:42)
Labai mielas mano mamai labai patinka Saulėgrąžos, man irgi
Gegyte, na ir nustebinai Mano mama pamišusi dėl saulėgrąžų Virtuvė - jos tvirtovė, todėl, kur pažvelgsi vien saulėgrąžos mirgu margu
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 23, 09:55)
Žodžiu, kur jūs kniedinat? Aš anksčiau jei prireikdavo nešdavau į tokią galanteriją prie buvusio Lietuvos KT.
Aš irgi tenais nešdavau.. daugiau vietų nežinau
QUOTE(Marzde @ 2008 06 02, 11:30)
Aš irgi tenais nešdavau.. daugiau vietų nežinau
Gal kas nors žino?
Labai gražūs tašiukai aš kątik iš atostogų, tai išmąsčiau, kad turiu būtinai pasidaryti sau pliažinį tokį didelį talpų krepšį, nes ten važiuojant net nepagalvojai, o po to užkniso kad ir netoli, bet nešiotis arba rankose, arba maišelyje
Gal kas turit kokių idėjų gerų užsislėpę?
Merginos, apie kokių kniedžių kniedijimą kalbate?
tokių?
Mat praeitą savaitę audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus užtikau vieną įrankį "Įrankis įvorėms kniedyti" kaina ~ 35 lt (sakyčiau gan nebrangu) jų ten net keletas gulėjo, blieka įsigyti- tada niekur nešti savo darbų nebereikėtų ir rami galva būtų (an jau nagai niežti dar vieną įrankį nusipirkti)
Štai tokioms įvorėms
O čia netyčia aptikau štai ką tik kainos nerašo... spėju, geras daiktas
Presas įvorių (akučių), spaudžių, kniedžių, springių tvirtinimui "PRES095.00"
Pasirodo, jų prekių galima ir Vilniuje įsigyti (toje pačioje audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus)
O pati turiu štai tokį įrankį kniedėms (vadinu akutėmis) įkniedyti ir skylutėms išmušti , labai geras dalykas
Dabar tykau štai tokio kitokio patogesio
tokių?
Mat praeitą savaitę audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus užtikau vieną įrankį "Įrankis įvorėms kniedyti" kaina ~ 35 lt (sakyčiau gan nebrangu) jų ten net keletas gulėjo, blieka įsigyti- tada niekur nešti savo darbų nebereikėtų ir rami galva būtų (an jau nagai niežti dar vieną įrankį nusipirkti)
Štai tokioms įvorėms
O čia netyčia aptikau štai ką tik kainos nerašo... spėju, geras daiktas
Presas įvorių (akučių), spaudžių, kniedžių, springių tvirtinimui "PRES095.00"
Pasirodo, jų prekių galima ir Vilniuje įsigyti (toje pačioje audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus)
O pati turiu štai tokį įrankį kniedėms (vadinu akutėmis) įkniedyti ir skylutėms išmušti , labai geras dalykas
Dabar tykau štai tokio kitokio patogesio
Irmulia ,tas įrankis gal ir gera tik kaina nelabai patvitina jo kokybę nors negalima taip sakyti nepatikrinus
Vaizele ,aš turiu tokį visai paprastą medžiaginį maišiuką ,pati pasisiuvau ir išsipiešiau ..tinka ir į turgų ir prie jūros..Išplausiu tada parodysiu ,nes jau kaip ir nešvarus
O šita dariau visai neseniai
Pavadinau ją "Liaudiška" nes ornamentas panašus į autentišką ...
Vaizele ,aš turiu tokį visai paprastą medžiaginį maišiuką ,pati pasisiuvau ir išsipiešiau ..tinka ir į turgų ir prie jūros..Išplausiu tada parodysiu ,nes jau kaip ir nešvarus
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 06 04, 09:49)
Irmulia ,tas įrankis gal ir gera tik kaina nelabai patvitina jo kokybę nors negalima taip sakyti nepatikrinus
Kurį įrankį turėjai omenyje?
gali būti manau teks ir jį pačiupinėti jei tik pavyks Vilniuje rasti ( tik įdomu su kokiu įrankiu kniedija tie senukai ar pas ką nešate savo darbelius)
QUOTE(Jūratė36 @ 2008 06 04, 09:49)
Liuks atrodo rankinė štai ir norėjau paklausti kokius dažai tinka odai dekoruoti? spėju akriliniai nelabai?
Jeigu tu kniedysi ir kniedysi pastoviai , tai gal ir apsimoka, nes KAividoj nezinau ar tiksliai toks presas ar panasus kainavo apie 500 su trupuciu lt. Sakyciau prabanga , kad toks daiktas stovetu namuose nenaudojamas .Nors buvau pries pora metu labai uzsidegusi ji isigyti.
QUOTE(Katinytis @ 2008 06 04, 10:05)
Jeigu tu kniedysi ir kniedysi pastoviai , tai gal ir apsimoka, nes KAividoj nezinau ar tiksliai toks presas ar panasus kainavo apie 500 su trupuciu lt. Sakyciau prabanga , kad toks daiktas stovetu namuose nenaudojamas .Nors buvau pries pora metu labai uzsidegusi ji isigyti.
susižinojau, tas presas kainuoja 235 lt (gal ir pusė velnio tokia kaina, vis ne 500lt, nors ir kandžiojasi truputį )
QUOTE(irmulia @ 2008 06 04, 11:28)
susižinojau, tas presas kainuoja 235 lt (gal ir pusė velnio tokia kaina, vis ne 500lt, nors ir kandžiojasi truputį )
Taip ,kalbėjau apie presą ..man ir tokia kaina labai didelė..aišku jei tas daikčiukas būt naudojamas kasdien tai apsimokėtų,bet aš apsieinu ir be jo
o dažau akrilu LUKAS firmos -tinka visokiems paviršiams o ant odos l.gerai laikosi ir nenusitrina