Jetau ,kaip grazu
QUOTE(dangek @ 2008 05 04, 08:40)
Net nagalėčiau pasakyti, kurios gražiausios
bet su dangek lininiais tikrai negalėčiau į parduotuvę eiti na, į pasimatymą tai gal
bet su dangek lininiais tikrai negalėčiau į parduotuvę eiti na, į pasimatymą tai gal
eik tu, jie tokie paprasti i parduotuve pedinti....tikrai i pasimatyma neitum...
pagalvotu, kokia cia bob... is turgaus...
QUOTE(dangek @ 2008 05 08, 09:23)
eik tu, jie tokie paprasti i parduotuve pedinti....tikrai i pasimatyma neitum...
A jo? Būtų įdomu iš arčiau pasižiūrėti į tą, su ratu viduryje
Tiek Jūsų grožybių prisižiūrėjusi
rodau ir aš savo paskutinį siuvinį (taip nagai niežtėjo o ir prisižadėjusi buvau seseriai, kad kažką su drambiu padovanosiu gimimo dienos progai ) Tai štai gavosi tašiukas vasarai pirkiniams ir ne tik
Audinys: spalvotas linas
Dekoras: tekstiliniais dažais trafareto pagalba
rodau ir aš savo paskutinį siuvinį (taip nagai niežtėjo o ir prisižadėjusi buvau seseriai, kad kažką su drambiu padovanosiu gimimo dienos progai ) Tai štai gavosi tašiukas vasarai pirkiniams ir ne tik
Audinys: spalvotas linas
Dekoras: tekstiliniais dažais trafareto pagalba
Jetau koks smagus tašiukas gavosi O jau tas drambliukas-superinis
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 05 08, 10:33)
Sveikutes
Rodau savo nauja uzsakymeli:
Rodau savo nauja uzsakymeli:
koki grožybių prisižiūrėjau
Sveikutes
Prisiziurejau as cia jusu groziu... as taip noreciau mazyte nesudetinga kuprinyte pasisiuti bet kazkaip niekaip nerandu kaip ten tas petnesas tvirtinti ... Gal kas galetumet patarti
Prisiziurejau as cia jusu groziu... as taip noreciau mazyte nesudetinga kuprinyte pasisiuti bet kazkaip niekaip nerandu kaip ten tas petnesas tvirtinti ... Gal kas galetumet patarti
isdykelee_
rankinė nuostabi
rankinė nuostabi
Sveikutes
keliu temute i viršu su nauju tašiuku
keliu temute i viršu su nauju tašiuku