QUOTE(mamagitana @ 2005 02 04, 09:17)
Mamos, tėčiai, patarkit ir paaiškinkit, prašau. Man, kaip sakant, meška ausį numynė, su muzika nekontakte. Ir labai gailiuosi. Mažiui už 20 dienų bus trys metai. Ar galima tokio amžiaus vaiką pradėti mokyti muzikos? Gal žinote, kas tai daro privačiai ir galite rekomenduoti?
Žvirbliuke, įsidėmėjau, kad tu muzikė. Atsiliepk!
Apie " yamaha" ir muzikos pamokėles kitose mokyklėlėse viską perskaičiau. Norėčiau, kad papasakotumėt apie "konservatyvų" mokymą.
Žvirbliuke, įsidėmėjau, kad tu muzikė. Atsiliepk!
Apie " yamaha" ir muzikos pamokėles kitose mokyklėlėse viską perskaičiau. Norėčiau, kad papasakotumėt apie "konservatyvų" mokymą.
Aš pati baigiau konservatyvią muzikalkę,todėl vaikui norėčiau visai ko kito.Svarbiausia,kad vaikas gyventų geromis emocijomis,muzikuodamas jaustų malonumą,jaustų malonumą kitiems perteikdamas muzikos grožį.Visų pirma,svarbu,labai svarbu pedagogas,programa,o tik po to mokykla.Gal pasirodysiu vienapusiškai su Yamaha mokykla,tačiau mielai pati tokią būčiau lankius,jei tik būtų buvę mano provincijoj.Puiki pedagogė,programa faina su cd,knygelėm ir pati mokykla tikrai rimta....Vaikai taip pat gauna diplomus,kaip ir eilinė septynmetė muzikos mokykla,dar beje,gražesnius....
Nors čia daug prirašiau rinktis teks tau pačiai.....O gal jau pasirinkai???